0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιάννη σε περιμένω για test drive
Aααα πανω που θα ποσταρα κι εγω! Σημερα ειχαμε καλαμαρακια γεμιστα με ρυζι (με σαφραν, καβουρδισμενο κουκουναρι, πιπερια φλωρινης, ελια καλαμων, τα διαφορα μυρωδικα -μαραθο, μαιντανο, κρεμμυδακι, σκορδακι- και σβησμενο με ουζακι) και ψητα σχαροτηγανο , συνοδεια φαβας, με κριταμο, καπαρη, λιαστη και απακι, με ολιγον μπαλσαμικο απο πανω. Για το brisket, συγχαρητηρια Σπυρο, απ τα δυσκολα αλλα πολυ ωραια κομματια. Ιδανικα μ σε καπνιστηριο Αμερικανικου τυπου, που κανει το ιδανικο ψησιμο και εισχωρει η καπνα εις βαθος . Φαινεται τελειο ,στειλε λιγο ταπερακι πλιζ!
Aααα πανω που θα ποσταρα κι εγω! Σημερα ειχαμε καλαμαρακια γεμιστα με ρυζι (με σαφραν, καβουρδισμενο κουκουναρι, πιπερια φλωρινης, ελια καλαμων, τα διαφορα μυρωδικα -μαραθο, μαιντανο, κρεμμυδακι, σκορδακι- και σβησμενο με ουζακι) και ψητα σχαροτηγανο , συνοδεια φαβας, με κριταμο, καπαρη, λιαστη και απακι, με ολιγον μπαλσαμικο απο πανω. [img]https://i.postimg.cc/BQpJrzGs/calamari.jpg[/imgΓια το brisket, συγχαρητηρια Σπυρο, απ τα δυσκολα αλλα πολυ ωραια κομματια. Ιδανικα μ σε καπνιστηριο Αμερικανικου τυπου, που κανει το ιδανικο ψησιμο και εισχωρει η καπνα εις βαθος . Φαινεται τελειο ,στειλε λιγο ταπερακι πλιζ!
Παράθεση από: Spyoly στις Μάιος 23, 2020, 20:31:20 μμΓιάννη σε περιμένω για test driveΣιγουρα δεν εισαι ψηστης ;Τετοιο αποτελεσμα το βγαζει επαγγελματιας.Ψησταρια πιλοταρεις και δεν μας το λες. Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαιε λέγανε οι παλαιότεροι ,μάθε τέχνη και άσε την και όταν πεινάσεις πιάσε την 🤣🤣🤣
Παράθεση από: Spyoly στις Μάιος 24, 2020, 10:26:26 πμΒαιε λέγανε οι παλαιότεροι ,μάθε τέχνη και άσε την και όταν πεινάσεις πιάσε την 🤣🤣🤣Έμεινε τίποτα? τι ρωτάω και γω
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 24, 2020, 14:18:15 μμΠαράθεση από: Spyoly στις Μάιος 24, 2020, 10:26:26 πμΒαιε λέγανε οι παλαιότεροι ,μάθε τέχνη και άσε την και όταν πεινάσεις πιάσε την 🤣🤣🤣Έμεινε τίποτα? τι ρωτάω και γω Ούτε ψίχουλο,μόνο αναμνήσεις μείνανε 😂
...και......φωτό
Επειδή το χρωστάω στον Γιώργο και τον Γαννη που κρατάνε ζωντανό το νήμα αλλά επίσης για να υποστηρίξω και τις παλαιότερες δηλώσεις μου περί pit master😎😂 αναρτώ την φωτό με το επικειμενο βραδινό γεύμα.Σπάλα η χτένι (brisket) σε σιγανή φωτιά 115-120 βαθμούς έως ότου πετύχουμε εσωτερική θερμοκρασία 90~92(περίπου 5-6 ώρες για το συγκεκριμένο μέγεθος).Κατοπιν ξεκούραση για καμία ώρα τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο και μετά...εάν προλάβω την ομήγυρη που θα επιτεθεί , φωτό από το κόψιμο σε φέτες.pretty spanish names
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.