Συμφωνητικό εγγραφής

Οι ακόλουθοι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων σε αυτό το forum.

H εγγραφή και η συμμετοχή στο φόρουμ αυτό, σημαίνει πλήρη αποδοχή των κάτωθι όρων.

Ο επισκέπτης ή χρήστης τoυ φόρουμ του Greekwatchdforum κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων και υπηρεσιών παρέχεται "όπως είναι" και το Greekwatchforum αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή /και οποιουδήποτε περιεχομένου σελίδων /υπηρεσιών.

Ο επισκέπτης ή χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του Greekwatchforum  και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχής υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης ή χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης ή χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του φόρουμ

Κάθε χρήστης δικαιούται να εγγραφεί και να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό. Πολλαπλές εγγραφές και χρήση αρκετών λογαριασμών μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό όλων των λογαριασμών.

Μετά από τρεις (3) προειδοποιήσεις ένας λογαριασμός μπορεί να αποκλειστεί προσωρινά για διάρκεια, ανάλογη της σοβαρότητας της παράβασης. Η παράκαμψη του αποκλεισμού με τη δημιουργία δεύτερου λογαριασμού δεν επιτρέπεται. Αν ένας χρήστης έχει αποκλειστεί πολλαπλά αλλά εξακολουθεί να παραβιάζει τους κανόνες, τότε μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα, ανάλογα το 'βάρος' των κατά καιρούς παραβιάσεών του.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη από αποκλεισμένο εκ του φόρουμ χρήστη. Σε τέτοια περίπτωση θα αποκλείεται και ο δανεικός λογαριασμός.

Σε ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό ένας Χρήστης να αποκλειστεί χωρίς να έχει αρκετές προειδοποιήσεις.

Οποιεσδήποτε απόπειρες παράκαμψης αποκλεισμού, δεν επιτρέπονται. Αν δεχτήκατε προσωρινό αποκλεισμό και προσπαθήσετε να το παρακάμψετε με οποιοδήποτε τρόπο (αλλαγή ΙΡ, αλλαγή mail, δημιουργία νέου λογαριασμού, χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη, κλπ), θα οδηγήσει σε μεγαλύτερους ή και μόνιμους αποκλεισμούς.

Ψευδώνυμα (Usernames)
Δεν επιτρέπονται προσβλητικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικού περιεχομένου, εθνικιστικά κλπ ψευδώνυμα. Επίσης δεν επιτρέπονται ψευδώνυμα που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν (παράδειγμα: GΟper, Support κλπ) αλλά και η χρήση ψευδωνύμων GO και εν γένει μελών της Ομάδας του forum, έστω και ελαφρώς τροποποιημένα (πχ. dimitris_)και γενικότερα οποιαδήποτε προσπάθεια κατάχρησης της ταυτότητας μέλους της Ομάδας Διαχείρισης.

Περιεχόμενα και υπερσύνδεσμοι με πoρνoγραφικά, πολιτικά ακραία, ανήθικα και προσβλητικά στοιχεία που μπορούν να παραβιάσουν νόμους απαγορεύονται.

Απαντήσεις σε θέματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα "Εκτός θέματος" είναι ανεπιθύμητες και μπορεί να οδηγήσουν σε προειδοποίηση.

Αν θέλετε να παραπονεθείτε για σπάσιμο των κανόνων, χρησιμοποιήστε την "Αναφορά". Εναπόκειται στην ομάδα του Forum να επιβάλλουν τους κανόνες, όχι στους χρήστες.

Βρισιές, προσβολές ή προσβλητικά υπονοούμενα εναντίον άλλων χρηστών ή του προσωπικού και ακατάλληλη γλώσσα τιμωρούνται σε όλο το Φόρουμ.

Η ομάδα του Φόρουμ έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει, να κλειδώνει και να μετακινεί θέματα. Αυτό θα εμφανίζεται στο σχετικό θέμα. Συνεχιζόμενες απαντήσεις σε λάθος ενότητα καθώς και ποστ σε ολόκληρο το φόρουμ που χαλάνε το layout της σελίδας θα τροποποιούνται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και ενδέχεται να λάβουν προειδοποίηση.

Η έναρξη ενός θέματος που έχει ήδη κλειδωθεί δεν επιτρέπεται. Αν επιθυμείτε να απαντήσετε ζητήστε τον Συντονιστή που το κλείδωσε να το ξανανοίξει. Αν ο Συντονιστής αρνηθεί ακολουθήστε την ιεραρχία.

Η διαφήμιση  δεν επιτρέπεται σε όλο το Φόρουμ

Η γλώσσα του Φόρουμ είναι η Ελληνική και μόνο.

Τα greeklish δεν επιτρέπονται σε όλο το φόρουμ.

Δεν επιτρέπεται να εκπροσωπήσετε αποκλεισμένους χρήστες. Αν το κάνετε θα προειδοποιηθείτε. Μόνη εξαίρεση μπορεί να γίνει για θέματα αποχαιρετισμού (με προηγούμενη άδεια του διαχειριστή).

Η δημοσίευση ονόματος χρηστη/ όνομα πόλης καθώς και οποιοδήποτε στοιχείο της προσωπικής ή διαδικτυακής του ταυτότητας απαγορεύεται. Ποστ που αφορούν καταγγελίες κατά φορουμιστων ΔΕΝ επιτρέπονται. Για οποιαδήποτε καταγγελία απευθυνθείτε στον αρμόδιο διαχειριστη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση προσωπικών συζητήσεων είτε από ΠΜ. Παράβαση αυτού του κανόνα θα οδηγήσει σε αφαίρεση του μηνύματος και προειδοποίηση του χρήστη.

Το διπλοποστάρισμα απαγορεύεται σε όλο το φόρουμ. Συνεχόμενο άνοιγμα θεμάτων σε λάθος ενότητα ή συνεχόμενο ποστάρισμα σε λάθος θέμα μπορεί να οδηγήσουν σε προειδοποίηση.

Το posthunting (το να γράφεις απαντήσεις μόνο κ μόνο για να ανέβει το "νούμερο"' των ποστ ή το "level" σου) θα δέχεται προειδοποίηση, ή σε ακραίες περιπτώσεις άμεσο αποκλεισμό.

Φαινόμενα trolling (ποστ δηλαδή που έχουν ώς στόχο να προκαλέσουν εντάσεις και καβγάδες) θα προειδοποιούνται σε ολόκληρο το φόρουμ.

Οι εικόνες στις υπογραφές δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν τα ακόλουθα
μεγέθη:
Πλάτος: 80 pixels
Ύψος: 80 pixels

Το συνολικό μέγεθος datafile να μην ξεπερνάει τα 50 KB. Επιτρέπεται μία εικόνα ανά υπογραφή.

Προσοχή στις επισυναπτόμενες εικόνες! Να μην υπερβαίνουν σε μέγεθος τα 1024x768 (17") και φωτογραφίες μόνο από sites τύπου imageshack.

Οι Συντονιστές μπορούν να απομακρύνουν εικόνες που υπερβαίνουν τα όρια. Δε μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερες από πέντε (5) εικόνες σε μια απάντηση.

Η Διαχειριστική Ομάδα , δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, αλλά εναπόκειται στους ίδιους χρήστες να ενημερώσουν αν δεν έχει ληφθεί η έγκρισή τους για τη δημοσίευση.

Το προσωπικό διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους κανόνες χωρίς ειδοποίηση.

Πωλησεις
Το φορουμ δεν εχει καμια αναμειξη,ουτε κερδος απο τις αγοραπωλησιες των ρολογιων των μελων που φιλοξενει. Σε περίπτωση διαφωνίας ή αντιδικίας μεταξυ των μελων,το φορουμ  απαλλάσσεται από απαιτήσεις ή αξιώσεις για ζημίες κάθε είδους άμεσες ή έμμεσες, γνωστές ή άγνωστες, αποδεδειγμένες και μη που προκύπτουν από τις αντιδικίες ή διαφωνίες αυτές.

Τα μελη εχουν δικαιωμα να αναρτησουν ποστς πωλησεων,μετα την συμπληρωση 8 ποστς. Aπαγορευεται το posthunting (το να γράφεις απαντήσεις μόνο κ μόνο για να ανέβει το 'νούμερο' των ποστ σας). Το μελος που προβαινει σε τετοιες ενεργειες,θα δεχεται κατ'αρχην προειδοποίηση και σε ακραίες περιπτώσεις θα επερχεται αμεσος αποκλεισμος του απο το φορουμ

Α. Αγγελίες
α) Παρακαλείστε να δημοσιεύετε αγγελίες που σχετίζονται άμεσα με το αντικειμενο του GreekWatchForum και τους σκοπούς του.

β) Δε θα γίνονται δεκτές αγγελίες από χρήστες που μόλις εγγράφηκαν στο φόρουμ(ελαχιστο 8 ποστ), με μόνο σκοπό την αγοραπωλησία αντικειμένων, για λόγους προστασίας των μελών του φόρουμ.

γ) Οι αγγελίες που δεν είναι σύμφωνες με τους δύο παραπάνω κανόνες θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

δ) Για τη διευκόλυνση όλων, και δεδομένου του όγκου των αγγελιών, να διευκρινίζεται στον Τίτλο κάθε δημοσίευσης αγγελίας για το αν πρόκειται για αγγελία ζήτησης ή προσφοράς, χρησιμοποιώντας τις ενδείξεις:
" ΖΗΤΕΙΤΑΙ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ"

ε) Όταν επιτευχθεί ο σκοπός της αγγελίας, παρακαλείστε να ενημερώνετε τους Συντονιστές για να κλειδώνεται το Θέμα Συζήτησης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.

στ) Το Greekwatchforum.gr  και τα συντονιστικά όργανα του φόρουμ δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τις αγοραπωλησίες και τις συναλλαγές, από άποψης ποιότητας, ασφάλειας, νομιμότητας, τιμής και λοιπών χαρακτηριστικών, δεν εγγυώνται την ταυτότητα των χρηστών που λαμβάνουν μέρος στις συναλλαγές, δεν έχουν κανένα χρηματικό ή ανάλογο όφελος από τις συναλλαγές, και δεν φέρουν καμία ευθύνη σε κάθε περίπτωση βλάβης, ζημίας ή απάτης.

ζ) Απαγορεύεται οι η παραπλάνηση και εξαπάτηση των μελών με ψευδείς αγγελίες, όταν αυτό γίνει αντιληπτό η αγγελία θα διαγράφεται ενώ το μέλος θα προειδοποιείται για την πιθανότητα μελλοντικής διαγραφής από το φόρουμ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

η) ΔΕΝ θα αναρτώνται κανενός είδους τηλέφωνα είτε στις αγγελίες, είτε γενικότερα στο forum, και η συννενόηση θα γίνεται ΜΟΝΟ με pm!

Β. Ερωτήσεις
Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση (search) του φόρουμ, και ανατρέξτε στις ανάλογες θεματικές ενότητες. Συνήθως οι πιο πολλές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί αρκετές φορές παλαιότερα.

Περαιτέρω διευκρινίσεις πάνω σε θέματα που έχουν απαντηθεί και αναλυθεί στα παραπάνω κείμενα θα δίνονται παρά μόνο κατόπιν συγκεκριμένης ερώτησης και απόδειξης ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσεις τα εν λόγω κείμενα.

H ονομασία του forum  καλύπτονται απο κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας και ηλεκτρονικής κατοχύρωσης ονομασίας. Όλα τα σήματα, λογότυπα και κατατεθέντα σχέδια αποτελούν ιδιοκτησία του Greekwatchforum.gr και των νόμιμων δημιουργών τους.

Εκτός των πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων, συνεργατών και φορέων, όλο το περιεχόμενο του forum, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, καθώς και τα κατατεθειμένα σήματα της προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και  του κοινοτικού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να αναρτηθεί, φορτωθεί, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από την της , χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στο και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο/η Χρήστης/Χρήστρια κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του.