Αποστολέας Θέμα: Omega PO 600 Vs Rolex SD4000  (Αναγνώστηκε 23038 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Omega PO 600 Vs Rolex SD4000
« Απάντηση #135 στις: Ιούνιος 18, 2016, 15:41:34 μμ »
Κανεις δε σου ειπε οτι δεν μπορεις να κανεις οτι θελεις με το ρολοι σου,αλλα δεν μου εχεις απαντησει ,τι κανεις με το σερβις?
Το iwc που έτυχε να το πάω για μια λεπτομέρεια και ένα έλεγχο εν όψιν καλοκαιριού πήγε σε ανεξάρτητο ,Rolex και breitling ακόμα δεν έχει χρειαστεί αλλά λογικα στον επίσημο όταν έρθει η ώρα.Αφού μπήκα στη διαδικασία να σου απαντήσω πες μου που εξυπηρετεί τη συζητηση αυτή η ερώτηση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιούνιος 18, 2016, 15:58:21 μμ »
Πανε πακετο ρολοι+σερβις,αρα πρεπει να εχεις ενα καλο ρολογα,οχι καποιον που σου προτειναν και ειναι και φτηνος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιούνιος 18, 2016, 16:09:57 μμ »
Σε πολύ καλό το πηγα και από τους πλέον γνωστούς...Γιατί με ρώτησες δεν έχω καταλάβει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιούνιος 18, 2016, 16:12:22 μμ »
Γιατι το πηρες προσωπικα?Μονο εμεις διαβαζουμε το θεμα?Ο καλος τεχνιτης ειναι ενα σημαντικο κομματι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιούνιος 18, 2016, 16:12:56 μμ »

...Κατά δεύτερον μου περιγράφεις καποιον που αγοράζει κάτι που δεν του αναλογεί.Κακώς το αγόρασε αρχής έξω αρχής,κακώς κάκιστα ο οποιοσδήποτε να κάνει το σκατό παξιμάδι για να αποκτήσει οποιοδήποτε αντικείμενο..σα γνώστες του χώρου οφείλουμε να ξέρουμε εκτός από κάποια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά κτλπ και το target group των εταιριών.

Από εκεί και πέρα όμως επειδή το φορουμ δεν είναι κοινωνιολογικό για να αναλύουμε συμπεριφορές ή δεν ξέρω εγώ τι αλλά ωρολογιακό η ερώτηση μου ηταν που υστερεί ένα σύγχρονο ρολεξ ώστε να μη το κανει ικανό για χρήση 24/7 ...και δε χρειαζεται για απάντηση να φέρουμε παραδείγματα με καταδύσεις και τα χέρια μέσα σε βράχια να ψάχνουν για χταπόδια ή για δουλειές σε ορυχεία με εκρήξεις κτλπ

Κανένας δεν μπορεί να καθορίσει τι αναλογεί στον καθένα. Μπορεί να το αγόρασε, να του το χάρισαν, να το κληρονόμησε.

Φυσικά αναλύουμε συμπεριφορές, με πρώτα τις δικές μας. Δεν μιλάμε μόνο για γρανάζια και λουράκια.

Κάθε Rolex, μπορεί να έχει 365/7/24 χρήση, όπου πάει ο κάτοχος. Αρκεί να έχει την τυπική συντήρηση.

Χέρια μέσα σε βράχια ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ. Για ορυχεία, δεν ξέρω  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #140 στις: Ιούνιος 18, 2016, 16:47:54 μμ »
Καλα και συ που ζεις βρε Πετρο, μεχρι και οι ταμιες ρολεξ...Εεεε πια.. :D :D

Μάλλον στη Κίνα για να βλέπει τόση μαιμού ::)
Δεν νομίζω σώφρον άνθρωπος να τριγυρνάει σε σούπερ με ρολόγια με ψηλό τετραψήφιο. Σε λίγο θα σου κόβουν και το χέρι για να σε κλέψουν με το μπαλτά του κρεοπωλείου. Οι εισβολές σε σπίτια κάθε μέρα. Αν ο γνωστός του Πέτρου και ο γιος του κάνουν άθροισμα δεκαχίλιαρο έξω στο πουθενά τότε είναι απλά χαζοί.

Έχοντας φορέσει και τα δύο δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δύο. Το PO το μεγάλο είναι υπερβολικά βαρύ και το DS υπερβολικά ποζέρικο. Ειδικά το inner ring του φωνάζει, δείτε με φοράω rolex.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 18, 2016, 16:58:43 μμ από georgefl74 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: Ιούνιος 18, 2016, 19:27:29 μμ »

Δεν νομίζω σώφρον άνθρωπος να τριγυρνάει σε σούπερ με ρολόγια με ψηλό τετραψήφιο. Σε λίγο θα σου κόβουν και το χέρι για να σε κλέψουν με το μπαλτά του κρεοπωλείου. Οι εισβολές σε σπίτια κάθε μέρα. Αν ο γνωστός του Πέτρου και ο γιος του κάνουν άθροισμα δεκαχίλιαρο έξω στο πουθενά τότε είναι απλά χαζοί.

Έχοντας φορέσει και τα δύο δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δύο. Το PO το μεγάλο είναι υπερβολικά βαρύ και το DS υπερβολικά ποζέρικο. Ειδικά το inner ring του φωνάζει, δείτε με φοράω rolex.
Δεν ήταν μαιμού τα ρολόγια το ξαναλέω...
Για την ταμία το πιο συνηθισμένο  σενάριο είναι να παντρεύτηκε και ο σύζυγος ή τα πεθερικά της να της έκαναν για δώρο γάμου ένα ρολεξάκι...

Δεν είναι ρολόγια για πλούσιους μόνο ...Στις καλές οικονομικά εποχές ένα σωρό κόσμος από την μεσαία τάξη απέκτησε από ένα Ρόλεξ,για μοναδικό ρολόι...Προσωπικά έχω αμέτρητους ιδιοκτήτες R στον περίγυρό μου,και είμαι σε απόλυτη θέση να γνωρίζω αν είναι μαιμούδες ή όχι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιούνιος 18, 2016, 19:29:03 μμ »
και το DS υπερβολικά ποζέρικο. Ειδικά το inner ring του φωνάζει, δείτε με φοράω rolex.

;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιούνιος 18, 2016, 21:08:16 μμ »

φιλε μου δοκιμασε το 42αρι omega εαν ειναι βαρυ το 45αρι....ειναι τελειο στο χερι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιούνιος 18, 2016, 21:41:20 μμ »

Για την ταμία το πιο συνηθισμένο  σενάριο είναι να παντρεύτηκε και ο σύζυγος ή τα πεθερικά της να της έκαναν για δώρο γάμου ένα ρολεξάκι...

Δεν είναι ρολόγια για πλούσιους μόνο ...Στις καλές οικονομικά εποχές ένα σωρό κόσμος από την μεσαία τάξη απέκτησε από ένα Ρόλεξ,για μοναδικό ρολόι...Προσωπικά έχω αμέτρητους ιδιοκτήτες R στον περίγυρό μου,και είμαι σε απόλυτη θέση να γνωρίζω αν είναι μαιμούδες ή όχι.

Ετσι είναι Πέτρο. Εχεις δικιο.

Από το 1981 και εντευθεν, έγιναν γνωστά, και κτήμα του λαού. Εως τότε τα ήξεραν λίγοι.

Μετά ΓΕΜΙΣΕ ο κόσμος. Δεν ήξεραν ουτε τι είναι.  ;) Ειμαι στο μαγαζί ( κλειστό τώρα ) και μπαίνει ο οδηγός επιχειρηματία και παραλαμβάνει 10 (ΔΕΚΑ) DATEJUST με Jubi,μισά-μισά, για δώρα. Επαθα. Που να είναι τώρα αυτά ?

Εγινε και σαρκαστικό τραγούδι από τον Κλύνν

Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου
του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς,
πατρίδα θρησκεία, σουβλάκι με πίτα,
του Datsun, Adidas και χάνι της Γραβιάς.

Τσαρούχι, Rolex, Νακμπάρ,
ρεπόρτερς και Τζέι Αρ,
με Honda η Ελλάδα προς την δόξα τραβά,
με Marx, Ορθοδοξία και με μια ζεϊμπεκιά
να την η Ελλάδα ανάσκελα...

Ξεσηκωθείτε Έλληνες, ξεσηκωθείτε πατριώτες!
Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
με Rolex στα χέρια με γούνες στους ώμους.
Ίτε παίδες Ελλήνων υπέρ βωμών και εστιών,
υπέρ πατρίδος και θεών, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών ημών.

Σηματοδοτεί, την αλλαγή από την επιβίωση στην "χλίδα"

Και δεν είναι πολιτικό σχόλιο. Ειναι πραγματικότητα που την βιώσαμε οι πιο παλιοί.

Και μέχρι πρόσφατα, ήταν πλέον κλασσικό δώρο γάμου, με τα SUB να πηγαινοέρχονται, και τα μεσαία με ροζ πλάκα για τις νύφες να δίνουν και να παίρνουν.  :D

Επίσης, δώρα εισαγωγής, αποφοίτησης, κλπ.

Από ένα μαγαζί την Καραγεώργη Σερβίας, ανοίξανε άλλα τρία, χώρια τους διανομείς.

Η αλήθεια να λέγεται, έτσι ήταν τα πράγματα. Και οι τιμές τότε αναλογικά λογικές. Τώρα έχουν ξεφύγει.........
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #145 στις: Ιούνιος 18, 2016, 21:49:02 μμ »

Πέτρο έχω δει πολλά φόλεξ σε ρολογάδες που δεν μπορώ να τα διακρινω με γυμνό μάτι από ρολεξ. Δεν λέω ότι είμαι απαραίτητα γνώστης αλλά φαντάζομαι δεν είπες στη κοπέλα "βγάλε το ρολόι σου να το δω". Όντως πολλοί έπαιρναν ένα γαμορολόι για καλό αλλά το καθημερινό θα ήταν ένα ..ούζο. πόσο μάλλον γυναίκες, γυναίκα και αυτόματο δεν.

Πολλά γαμορολογα ήδη έφυγαν από τη χώρα. Τακτικά έρχονται από αγγλία περιπλανώμενοι που αγοράζουν cash ρολόγια Rolex κλπ. Δεν θυμάμαι σε ποιο ξενοδοχείο κλείνουν αίθουσα αλλά βλέπω την αγγελία τους σε κυριακάτικη εφημερίδα τακτικά. Κανείς ταμιας δεν κρατάει Rolex πια για να χτυπά νούμερα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #146 στις: Ιούνιος 18, 2016, 21:49:33 μμ »

Ετσι είναι Πέτρο. Εχεις δικιο.

Από το 1981 και εντευθεν, έγιναν γνωστά, και κτήμα του λαού. Εως τότε τα ήξεραν λίγοι.

Μετά ΓΕΜΙΣΕ ο κόσμος. Δεν ήξεραν ουτε τι είναι.  ;) Ειμαι στο μαγαζί ( κλειστό τώρα ) και μπαίνει ο οδηγός επιχειρηματία και παραλαμβάνει 10 (ΔΕΚΑ) DATEJUST με Jubi,μισά-μισά, για δώρα. Επαθα. Που να είναι τώρα αυτά ?

Εγινε και σαρκαστικό τραγούδι από τον Κλύνν

Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου
του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς,
πατρίδα θρησκεία, σουβλάκι με πίτα,
του Datsun, Adidas και χάνι της Γραβιάς.

Τσαρούχι, Rolex, Νακμπάρ,
ρεπόρτερς και Τζέι Αρ,
με Honda η Ελλάδα προς την δόξα τραβά,
με Marx, Ορθοδοξία και με μια ζεϊμπεκιά
να την η Ελλάδα ανάσκελα...

Ξεσηκωθείτε Έλληνες, ξεσηκωθείτε πατριώτες!
Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
με Rolex στα χέρια με γούνες στους ώμους.
Ίτε παίδες Ελλήνων υπέρ βωμών και εστιών,
υπέρ πατρίδος και θεών, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών ημών.

Σηματοδοτεί, την αλλαγή από την επιβίωση στην "χλίδα"

Και δεν είναι πολιτικό σχόλιο. Ειναι πραγματικότητα που την βιώσαμε οι πιο παλιοί.

Και μέχρι πρόσφατα, ήταν πλέον κλασσικό δώρο γάμου, με τα SUB να πηγαινοέρχονται, και τα μεσαία με ροζ πλάκα για τις νύφες να δίνουν και να παίρνουν.  :D

Επίσης, δώρα εισαγωγής, αποφοίτησης, κλπ.

Από ένα μαγαζί την Καραγεώργη Σερβίας, ανοίξανε άλλα τρία, χώρια τους διανομείς.

Η αλήθεια να λέγεται, έτσι ήταν τα πράγματα. Και οι τιμές τότε αναλογικά λογικές. Τώρα έχουν ξεφύγει.........
Όπως τα λες είναι Γιώργο,προσυπογράφω...
Περιέγραψες με λίγα λόγια τη ρολεξοεπιδημία που ξέσπασε στην Ελλάδα για καμιά εικοσαετία περίπου...

Παρενέργειες της επιδημίας αυτής,βλέπουμε ακόμα καθημερινά γύρω μας,καθώς μπορεί να έπεσαν κατακόρυφα οι πωλήσεις,
αλλά τα περισσότερα ρολόγια παρέμειναν στη κατοχή αυτών που πλέον με το ζόρι-ίσως κάποιοι- μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 18, 2016, 21:51:53 μμ από Petros1 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιούνιος 19, 2016, 18:29:28 μμ »
για ποιο λογο?

γιατί έχω κ@ψ@ με τα ωμέγα κ τα ρολεξ οσο κ αν τα εκτιμω τα βαριέμαι άλλο τόσο
στο ΠΟ μαρέσει το 42αρι, το μπλε καντράν κ το έχω ξαναπεί σαν την 8500 δε βρίσκεις μέχρι αυτά τα λεφτά..
πώς νόμιζα ότι είσαι φανατικός ρολεξάκιας  ::)

σιτ χαπενς!  :D

υγ. δε περίμενα την ωμέγα τόσο χαμηλά..  :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions