Δεν ήταν μαιμού τα ρολόγια το ξαναλέω...
Για την ταμία το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι να παντρεύτηκε και ο σύζυγος ή τα πεθερικά της να της έκαναν για δώρο γάμου ένα ρολεξάκι...
Δεν είναι ρολόγια για πλούσιους μόνο ...Στις καλές οικονομικά εποχές ένα σωρό κόσμος από την μεσαία τάξη απέκτησε από ένα Ρόλεξ,για μοναδικό ρολόι...Προσωπικά έχω αμέτρητους ιδιοκτήτες R στον περίγυρό μου,και είμαι σε απόλυτη θέση να γνωρίζω αν είναι μαιμούδες ή όχι.
Ετσι είναι Πέτρο. Εχεις δικιο.Από το 1981 και εντευθεν, έγιναν γνωστά, και κτήμα του λαού. Εως τότε τα ήξεραν λίγοι.
Μετά ΓΕΜΙΣΕ ο κόσμος. Δεν ήξεραν ουτε τι είναι.

Ειμαι στο μαγαζί ( κλειστό τώρα ) και μπαίνει ο οδηγός επιχειρηματία και παραλαμβάνει 10 (ΔΕΚΑ) DATEJUST με Jubi,μισά-μισά, για δώρα.
Επαθα. Που να είναι τώρα αυτά ?
Εγινε και σαρκαστικό τραγούδι από τον Κλύνν
Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου
του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς,
πατρίδα θρησκεία, σουβλάκι με πίτα,
του Datsun, Adidas και χάνι της Γραβιάς.
Τσαρούχι,
Rolex, Νακμπάρ,
ρεπόρτερς και Τζέι Αρ,
με Honda η Ελλάδα προς την δόξα τραβά,
με Marx, Ορθοδοξία και με μια ζεϊμπεκιά
να την η Ελλάδα ανάσκελα...
Ξεσηκωθείτε Έλληνες, ξεσηκωθείτε πατριώτες!
Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
με Rolex στα χέρια με γούνες στους ώμους.
Ίτε παίδες Ελλήνων υπέρ βωμών και εστιών,
υπέρ πατρίδος και θεών, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών ημών.
Σηματοδοτεί, την αλλαγή από την επιβίωση στην "χλίδα"Και δεν είναι πολιτικό σχόλιο. Ειναι πραγματικότητα που την βιώσαμε οι πιο παλιοί.
Και μέχρι πρόσφατα, ήταν πλέον κλασσικό δώρο γάμου, με τα SUB να πηγαινοέρχονται, και τα μεσαία με ροζ πλάκα για τις νύφες να δίνουν και να παίρνουν.

Επίσης, δώρα εισαγωγής, αποφοίτησης, κλπ.
Από ένα μαγαζί την Καραγεώργη Σερβίας, ανοίξανε άλλα τρία, χώρια τους διανομείς.
Η αλήθεια να λέγεται, έτσι ήταν τα πράγματα. Και οι τιμές τότε αναλογικά λογικές. Τώρα έχουν ξεφύγει.........