Αποστολέας Θέμα: Omega PO 600 Vs Rolex SD4000  (Αναγνώστηκε 23019 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Omega PO 600 Vs Rolex SD4000
« Απάντηση #120 στις: Ιούνιος 18, 2016, 13:07:46 μμ »
Δεν νομιζω οτι υστερει πουθενα.Μπορεις καλλιστα να το χρησιμοποιεις οπου και οπως θελεις χωρις προβλημα.Νομιζω οτι δεν αμφεβαλε κανεις σε αυτο.Απλα αν καταλαβα καλα,οι περισσοτεροι εχουμε ενστασεις στο κατα ποσο χρειαζεται να το κανεις αυτο.Ξερω,ρολογια ειναι που πρεπει να τα φοραμε και να τα χρησιμοποιουμε(βουταμε) απλα ο καθενας εχει το δικο του κριτηριο και κυριως αλλη οικονομικη κατασταση.Γιατι μπορει εγω να εχω σαν Holly grail diver το Rolex και να το προσεχω,αλλα για εναν αλλο με αρκετα ρολογια και οικονομικη ανεση να ειναι το ρολοι-πασπαρτου.Κατι σαν τα  Seiko-Citizen για τους περισσοτερους απο εμας
Θοδωρή,εννοειται πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει..Αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι πρέπει να πάψουμε να είμαστε δογματική ως προς τη χρήση τους κρίνοντας από τον εαυτό μας αλλά οφείλουμε να κατανοούμε για ποια χρήση έχει προδιαγραφές ενα προιον ανεξαρτήτως τι κάνουμε εμείς με αυτό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιούνιος 18, 2016, 13:09:19 μμ »
Αφού θες να πάμε με αριθμούς, έχω χαλάσει πάνω  από  2 χιλιάρικα σε σέρβις, άρα μπορώ να πω τη γνώμη μου,τι λες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιούνιος 18, 2016, 13:31:02 μμ »
Φιλε Argo Στεφανο με λενε αλλα δεν πειραζει.Συμφωνω με αυτο που λες και ετσι ειναι.Και αυτο ακριβως ειπα,εννοειται οτι ενα οποιοδηποτε Rolex diver εχεις τα specs και την αξιοπιστια για να κανει την χρηση που λεμε.Απλα οι προτεραιοτητες αλλαζουν για τον καθενα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιούνιος 18, 2016, 13:41:40 μμ »
Φιλε Argo Στεφανο με λενε αλλα δεν πειραζει.Συμφωνω με αυτο που λες και ετσι ειναι.Και αυτο ακριβως ειπα,εννοειται οτι ενα οποιοδηποτε Rolex diver εχεις τα specs και την αξιοπιστια για να κανει την χρηση που λεμε.Απλα οι προτεραιοτητες αλλαζουν για τον καθενα.
Ώπα συγγνώμη!Μπερδεύτηκα! ☺️
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιούνιος 18, 2016, 13:44:19 μμ »
Αφού θες να πάμε με αριθμούς, έχω χαλάσει πάνω  από  2 χιλιάρικα σε σέρβις, άρα μπορώ να πω τη γνώμη μου,τι λες?
Τι λέω?
1ον: Ασχετο!Τι σχέση έχει για παράδειγμα που πήγες και στούκαρες το sinn στο τοίχο με αυτό που συζητάμε?
2ον: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ@λους.
3ον: Είσαι άτυχος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 18, 2016, 13:50:16 μμ από Argo982001 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Ιούνιος 18, 2016, 13:47:57 μμ »
Έτυχε, απλά το ποστ ο αυτό έχει να κάνει με το σερβις και άλλων ρολόγια, εσύ που κάνεις σέρβις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Ιούνιος 18, 2016, 14:06:21 μμ »
Βέβαια, αφού εσύ θες να το δειχνεις, ότι θες κάνεις
απλά θέλω να το φοράω επειδή είναι ένα all around ρολόι δεν είναι κάνα πατεκι, και αυτό το πλήρωσα άρα το προσέχω και τα λοιπά είναι χαζομάρα και ένα αμάξι μηχανάκι το πληρώσες αλλά το χρησιμοποιείς κανονικά δεν το χαιδευειες το πήρες για να το γουστάρεις βέβαια εδώ παίζει η φάση πως θα το πουλήσω μετά; και κάπου εκεί χάνεται όλο το νόημα μα όλο ομως
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιούνιος 18, 2016, 14:10:53 μμ »
άρα πάρε ένα ρολόι και άστο μέσα στο κουτί του για να μην πάθει τιποτα να μην χρειαστεί σέρβις και να το πουλήσεις όταν βαρεθείς να το κοιτάς, η καλύτερα μην πάρεις καν ρολόι, τα ρολόγια ειναι για να χαιρόμαστε αν οικονομικά δεν αντέχεις να ΦΟΡΆΣ ρολεξ δεν το αγοράζεις καν, το ρολόγια είναι για να τα φοράμε ακριβά ρολόγια είναι για πλούσιους ανθρώπους που άμα πάθει κάτι δεν θα χαλάσει ο προϋπολογισμος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιούνιος 18, 2016, 14:11:36 μμ »
απλά θέλω να το φοράω επειδή είναι ένα all around ρολόι δεν είναι κάνα πατεκι, και αυτό το πλήρωσα άρα το προσέχω και τα λοιπά είναι χαζομάρα και ένα αμάξι μηχανάκι το πληρώσες αλλά το χρησιμοποιείς κανονικά δεν το χαιδευειες το πήρες για να το γουστάρεις βέβαια εδώ παίζει η φάση πως θα το πουλήσω μετά; και κάπου εκεί χάνεται όλο το νόημα μα όλο ομως
Στα πιο πολλα ρολογια δε θα γινει ποτε σερβις ή θα γινει κατι αν υπαρξει αναγκη.Ρολογια που εχουν κανει το μπανιο τους,τα πιο πολλα δε θα δουν ποτε το ρολογα και θα πανε στις αγγελιες,μη μας σκασει και στα χερια καποιο προβλημα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιούνιος 18, 2016, 14:12:21 μμ »
άρα πάρε ένα ρολόι και άστο μέσα στο κουτί του για να μην πάθει τιποτα να μην χρειαστεί σέρβις και να το πουλήσεις όταν βαρεθείς να το κοιτάς, η καλύτερα μην πάρεις καν ρολόι, τα ρολόγια ειναι για να χαιρόμαστε αν οικονομικά δεν αντέχεις να ΦΟΡΆΣ ρολεξ δεν το αγοράζεις καν, το ρολόγια είναι για να τα φοράμε ακριβά ρολόγια είναι για πλούσιους ανθρώπους που άμα πάθει κάτι δεν θα χαλάσει ο προϋπολογισμος
η πραξη ειναι πολυ διαφορετικη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιούνιος 18, 2016, 14:13:09 μμ »
Στα πιο πολλα ρολογια δε θα γινει ποτε σερβις ή θα γινει κατι αν υπαρξει αναγκη.Ρολογια που εχουν κανει το μπανιο τους,τα πιο πολλα δε θα δουν ποτε το ρολογα και θα πανε στις αγγελιες,μη μας σκασει και στα χερια καποιο προβλημα
αν ο άλλος έχει 7κ για ρολεξ και τσιγκουνευετε να κάνει σέρβις ανά 5χρονια αν το βουταει να τον δει γιατρός
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιούνιος 18, 2016, 14:13:53 μμ »
η πραξη ειναι πολυ διαφορετικη
το ξέρω για αυτό είναι ευτελισμενη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιούνιος 18, 2016, 15:05:23 μμ »
Στέλιο σωστά με μόνη ένσταση στο ότι ποτέ ,αφού από μένα ξεκίνησε ,δεν είπα να μη το προσέχεις.Εννοειται να το <<προσέχεις>> αλλά όχι στα όρια του ψυχαναγκαστικού.Για μένα είναι σημαντικό αφου υποτιθεται πως κατανοούμε το αντικείμενο να γνωρίζουμε τις αρετές που έχει το κάθε ρολόι.Όταν δίνεις 6+ χιλιάρικα για ενα ρολεξ  πρέπει να κατανοείς ότι η ρόλεξ ειναι εκει που ειναι γιατι σου προσφέρει ενα ρολόι κατασκευασμένο με τη λογική οτί μπορεί να σε συντροφεύει παντού και πάντα απροβλημάτιστα και το αγοράζεις γιατί αυτό ψάχνεις.Ανεξαρτήτως τι κάνει ο καθένας (δικαίωμα του..) αν πιστευει ότι για ίδια χρήση προορίζεται ενα sub με ενα dress jlc πχ τότε σίγουρα έχει λίγες γνώσεις ..Και το ξαναλέω ,άλλο τι κάνει ο καθένας στη τελική και άλλο να θεωρεί πως τα δικά του κολλήματα ή εμμονές( κι εγώ έχω...)  είναι ο κανόνας και να κρίνει τα αντικείμενα βάση αυτών.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιούνιος 18, 2016, 15:16:03 μμ »
αν πιστευει ότι για ίδια χρήση προορίζεται ενα sub με ενα dress jlc πχ τότε σίγουρα έχει λίγες γνώσεις

προσβλητικο,θα ελεγα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Ιούνιος 18, 2016, 15:17:11 μμ »
Κανεις δε σου ειπε οτι δεν μπορεις να κανεις οτι θελεις με το ρολοι σου,αλλα δεν μου εχεις απαντησει ,τι κανεις με το σερβις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions