Α ρε Μητσο και εσυ ...
Βγηκε σκαρτη αυτη η σειρα των μοντελων ... τελεια και παυλα ... και ειναι ωραια απο εμφανιση
Στα seiko οπως μου το ειπε και ο τελευταιος ρολογας απο την πειρα του, εχουν βγει μερικα seiko που δεν εχουν οντως θεμα, αλλα του ηρθαν και μερικα με διαφορα προβληματα, ειδικα σε αυτη τη μαρκα εχουν τα πιο πολλα θεματα (ισως γιατι πωλουνται πιο πολλα) η seiko μου λεει ειναι σαν το στοιχημα ... ο ενας ρολογας δεν ηθελε καν να αναλλαβει seiko ...
εαν εμενα μου ξανακανει θεμα (λογικα αφου βγαλαμε το logo που κολαγε και επλιζω παλι λογικα δεν θα εχει θεμα ξανα αφου δεν ειναι εκει να κολλησει) θα κανω μια προσπαθεια μονος μου, αν ξανα τυχει θεμα, μιας και μου εδειξε πως να το βγαζω τελειως απο την κασα (κορωνα κλπ) οποτε η θα μαθω, η θα το χαλασω τελειως (μαλλον το δευτερο) ... αν παλι κατι, θα παει στις αγγελιες για ανταλλακτικα
Δεν μου κανει η καρδια να παει στη θαλασσα με καμια πετρα ρε παιδια, ασε που δεν μου περισσευουν αυτη την εποχη και το μκαπλωνω με 10ρικα τη φορα ... αφου μολις του ειπα οτι 10 ευρω την φορα καθε τοσο, φιλοτιμηθηκε και μου εδειξε τι να κανω αν ξανατυχει θεμα
Εχω citizen αυτοματο 18+ χρονια, σμπουκια στη δουλεια, κουνηματα απο τρεξιμο (τοτε στα νιατα μου), σε νερα, εχει πεσει και στη γη οταν εσπασε το πιρακι και ποτε δεν ειχε θεμα