Αποστολέας Θέμα: seiko 5 srp 271k1  (Αναγνώστηκε 11237 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

gavromitsos

• Επισκέπτης
Απ: seiko 5 srp 271k1
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 29, 2015, 10:53:30 πμ »
Ακομα εδω το εχω Αλεκο.
Το πακεταρω, θα περασω απεναντι στο νησι, να το παω στο ταχυδρομειο.
Η διαδικασια αυτη, με το πηγαινε-ελα xong kong, δεν θα παρει κανα δυο μηνες?  Απλη ταχυδρομικη αποστολη θα γινει.
Αν δεν το αντικαταστησουν λοιπον, ποιος ο λογος να τους το στειλω?
(το S στο λογοτυπο της seiko, εχει παραμορφωθει ελαφρα, οταν ξεμπλοκαρησα τον ωροδεικτη.)
Λεω τωρα.
Μια λυση, να το δωσω στην εδω αντ/πεια, πληρωνωντας το κοστος επισκευης. (με καινουργιο καντραν φυσικα, και ωροδεικτη)
Το δινω σε δικο μας τεχνιτη, και το επισκευαζει οπως μπορει. Δεν εχω τετοιο προβλημα, αρκει να γινει σωστα.
Τοτε θελω βοηθεια, να βγαλω μια ακρη.
Εαν γνωριζουμε τεχνιτες, με πμ, η αλλο τροπο, να το στειλω να τελειωνω.
Ευχαριστω πολυ, για το ενδιαφερον. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gavromitsos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 07, 2015, 19:25:05 μμ »
Τελος καλο, ολα καλα.
Απο την Τεταρτη, εχω ξανα στα χερια μου το ρολοι.
Το εδωσα για την επισκευη,  σε γνωστο τεχνιτη της αδελφης μου. (εργαζετε σε κοσμ/λειο, και ειναι συνεργατης τους)
Σκεφτηκα την χρονοβορο διαδικασια, προς xong kong, και αν θα το επισκευασουν, η ανταλαξουν τελικα.
Το πιθανοτερο, η επισκευη.  Ετσι, Δευτερα πρωι, εφτασε Αθηνα το ρολοι.
Τεταρτη βραδυ, το πηρα πισω.
Τελειο, δεν εγινε.  Συμμαζεψαν το λογοτυπο οσο μπορουσαν, και το κολλησαν ξανα.
Διακρινετε κατι τις, αλλα δεν με πειραζει. Το ξεπερασα το αρχικο σοκ. :D
Ελεγα να το στειλω αντ/πεια, για αλλαγη καντραν.
Ρωτησα για το κοστος, και το χρονο παραλαβης, στο περιπου βεβαια. 
Δεν γνωριζαν απο τηλεφωνου, οποτε, το εδωσα στην αδερφη μου, να ξεμπερδευω.
Χωρις να το εχω χτυπησει ομως ποτε  ???το εχω χτυπησει της ειπαν, και ξεκολλησε..
Ας ειναι μεχρι εδω.. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 04, 2016, 21:38:46 μμ »
Το ξεθαβω γιατι τωρα ειδα τα μαντατα (να προσεχουν μελλονικοι χρηστες) ενω εψαχνα (στο google) πληροφοριες για τον μηχανησμο 4r36, με εβγαλε πανω στο συγκεκριμενο μοντελο

Θα ξερεις (ξερετε) την περιπτωση μου που ηρθε με τον ωροδεικτη κολλημενο στο 11, προφανως καποιο χτυπημα στο ταχυδρομιο

Εδω επισης αλλος απο εξωτερικο, ανεφερει εχει 3 μοντελα (διαφορετικα χρωματα) τα 2 παρουσιασαν ιδιο προβλημα να κολλαει στο 11 πανω στο seiko logo
http://forums.watchuseek.com/f21/experience-4r36-movt-field-watches-srp269-srp277-842762-2.html#post12498025
Θα ελεγα στα μελη να προσεχουν ολες τις συγκεκριμενες σειρες απο τα SRP269 εως SRP277 δηλαδη και αυτα με τα nato strap απο το εργοστασιο πχ
http://www.creationwatches.com/products/images/large/SRP273K_LRG.jpg

Επισης και εδω (ιδιο τοπικ) αλλος λεει
http://forums.watchuseek.com/f21/experience-4r36-movt-field-watches-srp269-srp277-842762-3.html#post26085466
οτι ηρθε με θεμα στο δικο του, με το chapter ring
http://cadencewatch.com/media/wysiwyg/blog-post-img/blog-post-img52.png

Μελλοντικοι χρηστες προσεχτε στα συγκεκριμενα, κριμα να ερθουν μακρυα απο εξωτερικο και να εχουν η να βγαλουν παρομοιο θεμα ... μεχρι τωρα ειναι 5 ρολογια (συν του χρηστη που του ηρθε με προβλημα το chapter ring)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 04, 2016, 21:51:55 μμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gavromitsos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 05, 2016, 09:10:06 πμ »
Το ξεθαβω γιατι τωρα ειδα τα μαντατα (να προσεχουν μελλονικοι χρηστες) ενω εψαχνα (στο google) πληροφοριες για τον μηχανησμο 4r36, με εβγαλε πανω στο συγκεκριμενο μοντελο

Θα ξερεις (ξερετε) την περιπτωση μου που ηρθε με τον ωροδεικτη κολλημενο στο 11, προφανως καποιο χτυπημα στο ταχυδρομιο

Εδω επισης αλλος απο εξωτερικο, ανεφερει εχει 3 μοντελα (διαφορετικα χρωματα) τα 2 παρουσιασαν ιδιο προβλημα να κολλαει στο 11 πανω στο seiko logo
http://forums.watchuseek.com/f21/experience-4r36-movt-field-watches-srp269-srp277-842762-2.html#post12498025
Θα ελεγα στα μελη να προσεχουν ολες τις συγκεκριμενες σειρες απο τα SRP269 εως SRP277 δηλαδη και αυτα με τα nato strap απο το εργοστασιο πχ
http://www.creationwatches.com/products/images/large/SRP273K_LRG.jpg

Επισης και εδω (ιδιο τοπικ) αλλος λεει
http://forums.watchuseek.com/f21/experience-4r36-movt-field-watches-srp269-srp277-842762-3.html#post26085466
οτι ηρθε με θεμα στο δικο του, με το chapter ring
http://cadencewatch.com/media/wysiwyg/blog-post-img/blog-post-img52.png

Μελλοντικοι χρηστες προσεχτε στα συγκεκριμενα, κριμα να ερθουν μακρυα απο εξωτερικο και να εχουν η να βγαλουν παρομοιο θεμα ... μεχρι τωρα ειναι 5 ρολογια (συν του χρηστη που του ηρθε με προβλημα το chapter ring)

Κατασκευαστικο ελαττωμα. Το χιλιο-ειπαμε. :)
Ακομα πιστευεις, οτι παρελαβες το δικο μου ρολοι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 05, 2016, 11:19:34 πμ »
Οχι δεν το ηξερα που εχει χιλιο ειπωθει αλλιως δεν θα πηγαινα για αυτο φυσικα, ολα τα ειδα μετα, και το δικο σου topic
Υποψιαζομαι αυτο το δαχτυλιδι (που εχει τα δευτερολεπτα σε ασπρες γραμμες και απο 13-24 τις ωρες) φαινεται προσθετο πανω απο το κατραν ... μαλλον αυτο σε δυνατο χτυπημα θα μετακινηται και να κανει την ζημια
και να σκεφτεις οτι εχω την Ιαπωνικη εκδοση J1 που υποτιθεται ειναι πιο προσεγμενο
Οχι δεν υποψιαζομαι πλεον οτι εχω το δικο σου μετα απο τοσες αναφορες με το ιδιο προβλημα
ευχαριστω για την απαντηση
εχασα το pass στο συγκεκριμενο forum για να ρωτησω τι νεα υπαρχουν και να πω και εγω τον πονο μου  ::) μετα θα κανω reset

Και εντυπωσεις
Παντως περαν του προβληματος, ακομα εχω το πρασινο λουρακι, στο χερι μου και αρχιζει να γινεται μαυρο (εξωτερικα) μετα απο ενα μηνα εδω στο χωριο ασχολουμενος καποιες φορες και στην αυλη (ευτυχως πλενεται)  ...
Δεν εχει βγει ποτε απο το χερι (και βραδυ το αφηνω στο χερι) και σκοπευω να το αφησω ακομα καμποσο
Σε λιγο η αυριο ερχεται ενα καφε δερματινο με τρουκς (θα βαλω φωτο) και ενα νατο ...
Αλλα το hardlex φαινεται ειναι πιο αντοχης απο το citizen mineral που ειχα, το λεω αυτο γιατι μεχρι τωρα οτι ρολοι ειχα (καινουριο/παλιο) ετρωγε γρατσουνιες (εστω και μικρες) απο την πρωτη εβδομαδα στο χερι μου ... αυτο ακομα κραταει το γυαλι, δεν εχει ακομα γρατσουνια και 2 φορες ακουμπησε σε εξωτερικη μεταλικη βρυση .. παντως ειναι θεμα χρονου στο χερι μου ποτε θα γινει γρατσουνια

Παντως το πρασινο κατραν, φαινεται πρασινο μονο στον απ ευθειας στον ηλιο η σε εσωτερικο πολυ δυνατο φως ... ολες τις αλλες φορες δειχνει αχνο μαυρο (ειδικα απο το πλαι  ... η σε χαμηλο φως/ισκιο ακομα και σχεδον καθετα) ... δεν με πειραζει αυτο απλα λεω εντυπωσεις

Η ωρα παντακαθαρη ακομα και σε πολυ χαμηλο φωτισμο (χωρις να εχει ενεργοποιηθει ο φωσφορος) γιατι τα νουμερα και οι δεικτες ειναι κατασπρα και μεγαλα
Το μειονεκτημα σε εμενα επειδη μετραω αν χανει η κερδιζει, σε χαμηλο φως ο κοκκινος δευτερολεπτης δεν φαινεται, επρεπε να ειναι ασπρος και αυτος
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2016, 11:22:20 πμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 05, 2016, 13:22:49 μμ »
Μεγάλη απογοήτευση, η σεικο ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gavromitsos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 05, 2016, 13:34:42 μμ »
Βασικα, εψαχνα το μαυρο καντραν. Δεν το ειχε κανενας, οποτε πηρα το πρασινο.
Δεν με ενοχλησε αυτο, το ρολοι παραμενει ωραιο, και με ευδιακριτη αναγνωση της ωρας.
Ηθελα ομως την νεα μηχανη, (4r36) και προχωρησα στην αγορα του.
Πλεον, δουλεβει παλι μια χαρα, θελει ομως μικρορυθμιση, γιατι τρεχει λιγο μπροστα τωρα.
Σε συγκριση χρονομετριας, με την 7s36 του snzf15j1 που εχω επισης (σαν καινουργια ρολογια παντα) η 7s36 κρατα καλυτερους χρονους. :)
Εμενα παλι, μου αρεσει ο κοκκινος δευτερολεπτοδεικτης.
Εχει και αρκετα καλο φωτισμο την νυκτα, παρ"ολες τις ζημιες που επαθε.

Οντως, με απογοητευσε η seiko Γιωργο, στην περιπτωση μου..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 05, 2016, 14:12:45 μμ »
Μεγάλη απογοήτευση, η σεικο ::)
ο πατερας μου ειχε ενα seiko 5 πολλα χρονια πριν, θυμαμαι 3 φορες το εστειλε στον μαστορα και τελικα δεν φτιαχνονταν (το ειχε ομως χρονια συνεχεια επναω του)
δεν λεω η seiko εχει μερικα που βγηκαν καλα ρολογια ... αλλα και & σε εμενα οχι
Θα το σκεφτω πολυ την επομενη φορα για seiko
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 05, 2016, 14:23:43 μμ »
Βασικα, εψαχνα το μαυρο καντραν. Δεν το ειχε κανενας, οποτε πηρα το πρασινο.
Δεν με ενοχλησε αυτο, το ρολοι παραμενει ωραιο, και με ευδιακριτη αναγνωση της ωρας.
Ηθελα ομως την νεα μηχανη, (4r36) και προχωρησα στην αγορα του.
Πλεον, δουλεβει παλι μια χαρα, θελει ομως μικρορυθμιση, γιατι τρεχει λιγο μπροστα τωρα.
Σε συγκριση χρονομετριας, με την 7s36 του snzf15j1 που εχω επισης (σαν καινουργια ρολογια παντα) η 7s36 κρατα καλυτερους χρονους. :)
Εμενα παλι, μου αρεσει ο κοκκινος δευτερολεπτοδεικτης.
Εχει και αρκετα καλο φωτισμο την νυκτα, παρ"ολες τις ζημιες που επαθε.

Οντως, με απογοητευσε η seiko Γιωργο, στην περιπτωση μου..
ακριβως το ιδιο σκεφτηκα
δεν με πειραζει το πρασινο, εξαλου τις περισσοτερες φορες γερνει προς αχνο μαυρο, αλλα και το πρασινο ειναι ωραιο
και εγω ειπα να δοκιμασω την 4r36 και ηταν ο βασικος λογος
Σε εμενα παιζει στα πιο ακραια απο -5 εως +6 (τελευταιες παρατηρησεις) μαλλον αναλογα πως παει το χερι, αλλα μεχρι τωρα προσωπικα νομιζω ειναι λογικα πλαισια ... δεν παει τοσο καθε μερα, τυχαινει μερες με +2 η μειον 2, +4 κλπ
Παντως προσεξα οτι αν η μερα μου εχει κινηση στο χερι παει πισω αντι για μπροστα, οταν το αφηνω σε ηρεμια η κατω παει μπροστα, μπορει να ειναι ιδεα μου και να θελει κουρδισμα
Τελευταια αρχιζει και χανει την μερα -4, -5 ... φανταζομαι αν το κουρδισω θα ξαναπαρει λιγο ταχυτητα, αλλα το αφηνω να δω που θα καταληξει
Να δουμε ... χρηστης εκει στο φορουμ του εξωτερικου (στο ιδιο λινκ) ειπε οτι μετα απο μηνες πηγαινε μπροστα παρα πολυ, σαν τρελο

Ναι ειναι ωραιος ο κοκκινος δευτερολεπτης, αλλα σε χαμηλο φωτισμο δεν ειναι πρακτικος, επρεπε τουλαχισατον ο μισος η ενα κομματι προς τα νουμερα να ειναι απρος, αλλα πραγματι μου αρεσει και εμενα
Το λουρακι δεν ηρθε ακομα εδω στο τοπικο ταχυδρομιο, αυριο μαλλον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 05, 2016, 18:42:04 μμ »
 :D ειπα να παω για σκουρο γιατι θα λερωθει γρηγορα στο κυνηγι και στην αυλη

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 12:03:54 μμ »
Τελικα ξανα εκανε το ιδιο θεμα μετα απο 3 μηνες ... πηγα σε αλλο μαστορα γιατι ειχε ρεπο την μερα που κατεβηκα στα μαγαζια ... και επειδη δεν ειχα την διαθεση να σταλθει στην αντιπροσωπια και για παραπανω εξοδα και να περιμενω κλπ, βγαλαμε το seiko & to 5 logo να δουμε αν θα ξανακολησει ο ωροδεικτης (κολλαγε στο S του μεταλικου Seiko) εκει στο 11
Μαλλον προβλημα με το κατραν μου ειπε ο καινουριος μαστορας, πρεπει να παιρνει μια πολυ μικρη κλιση (οπως το εκοψε) και κολλαει ο ωροδεικτης στο μεταλλικο S που προεξεχει) ... αλλο ενα 10αρι, αλλα πλεον εμαθα πως να το ανοιγω, να βγαζω την κορωνα και να το βγαζω απο την κασα μονος μου πλεον, αν κατι ξαναχρειαστει
Πιστευω τωρα να ειναι οκ ... αν ξανα ανοιχτει ποτε θα του βαλω ενα ασπρο πολυ μικρο αυτοκολλητο seiko που βρηκα, με μαυρα γραμματα

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2016, 12:11:54 μμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 12:32:18 μμ »
Τελικα ξανα εκανε το ιδιο θεμα μετα απο 3 μηνες ... πηγα σε αλλο μαστορα γιατι ειχε ρεπο την μερα που κατεβηκα στα μαγαζια ... και επειδη δεν ειχα την διαθεση να σταλθει στην αντιπροσωπια και για παραπανω εξοδα και να περιμενω κλπ, βγαλαμε το seiko & to 5 logo να δουμε αν θα ξανακολησει ο ωροδεικτης (κολλαγε στο S του μεταλικου Seiko) εκει στο 11
Μαλλον προβλημα με το κατραν μου ειπε ο καινουριος μαστορας, πρεπει να παιρνει μια πολυ μικρη κλιση (οπως το εκοψε) και κολλαει ο ωροδεικτης στο μεταλλικο S που προεξεχει) ... αλλο ενα 10αρι, αλλα πλεον εμαθα πως να το ανοιγω, να βγαζω την κορωνα και να το βγαζω απο την κασα μονος μου πλεον, αν κατι ξαναχρειαστει
Πιστευω τωρα να ειναι οκ ... αν ξανα ανοιχτει ποτε θα του βαλω ενα ασπρο πολυ μικρο αυτοκολλητο seiko που βρηκα, με μαυρα γραμματα

..... ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 12:40:11 μμ »
Ναι καραφλιασε, αλλα τι αλλο να καναμε σαν πιο φτηνη λυση, αφου συνεχεια κολλαγε συνεχεια στο ιδιο σημειο? το ειχα σκεφτει απο την αρχη, να φυγει το λογοτυπο ... ενταξει δεν με πειραζει για καθημερινο ρολοι που στα χερια μου εχουν καποιες κακουχιες ... και παει πολυ καλα και στην χρομετρια και δεν καταλαβαινεται ευκολα που λειπει το logo, στη φωτο ειναι πολυ κοντα, αλλα απο μακρυα δεν εχει θεμα εκτος αν καποιος ειναι πολυ παρατηρητικος
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2016, 12:43:34 μμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 12:43:11 μμ »
Εγω απ τα νευρα μου θα το ειχα παρει και θα το ειχα πεταξει απ την ταρατσα..δεμενο με 20κιλο βραχο για σιγουρη εξαυλωση..Χαρα στο κουραγιο σου να το βλεπεις ετσι.. :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 12:46:30 μμ »
Μου εδωσε κουραγιο και ο μαστορας, μου λει και ο ιδιος πριν του το πω, βγαλε το seiko logo αφου κολλαει συνεχεια εκει, τι το θελεις να βλεπεις το seiko?  :-\ νταξει προσωπικα δεν με πειραζει τοσο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions