Αποστολέας Θέμα: seiko 5 srp 271k1  (Αναγνώστηκε 11238 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Απ: seiko 5 srp 271k1
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 12:48:21 μμ »
 Ωραιος, μπραβο σου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 12:58:35 μμ »
Ωραιος, μπραβο σου! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

....λύση ανάγκης. Κόβεις το μέλος που νοσεί, για να ζήσει ο οργανισμός.

Μία επίσημη ενημέρωση στην SEIKO για τα προβλήματα που έχει αυτό το μοντέλο, για να "ακουστεί" και η δική τους άποψη, έχει κάνει κανείς ?

Το λέω, γιατί σε αυτό το φόρουμ, έχουν παρουσιαστεί τουλάχιστον 2 περιστατικά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 12:59:15 μμ »
....ο μαστορας, μου λει.... βγαλε το seiko logo, τι το θελεις να βλεπεις το seiko?
Ωραίος ο μάστορας!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 13:44:06 μμ »
....ο μαστορας, μου λει.... βγαλε το seiko logo, τι το θελεις να βλεπεις το seiko?
Ωραίος ο μάστορας!  :)
μαλλον δεν θα τα πηγαινε ... το λεω γιατι σε αυτον που ειχα παει απο την αρχη, ειχε αδεια και θα ερθει αυριο στη δουλεια ... πριν παω σε αυτον που μου ειπε τι το θελω να το βλεπω (αλλα μου εδειξε πως να το ανοιγω) ... πηγα πιο πριν απο 2 αλλους, ο ενας μου λεει δεν φτιαχνω αυτοματα γενικα, και ο αλλος μου λεει, seiko δεν τα αναλαμβανω, δεν τον ρωτησα γιατι
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2016, 13:46:39 μμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gavromitsos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 16:08:42 μμ »
Περισοτερο χρονο ειναι στο service, παρα στο χερι μου.
Αυτες τις μερες, θα το παραλαβω παλι.  :D
Μαλακια ρολοι τελικα, και μαλακια μου, που ασχοληθηκα μαζι του. :'(
Θα το λειωσω στην θαλασσα, να βγαλω το αχτι μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 16:17:59 μμ »
ακομα το φτιαχνεις?! ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 17:01:07 μμ »
Περισοτερο χρονο ειναι στο service, παρα στο χερι μου.
Αυτες τις μερες, θα το παραλαβω παλι.  :D
Μαλακια ρολοι τελικα, και μαλακια μου, που ασχοληθηκα μαζι του. :'(
Θα το λειωσω στην θαλασσα, να βγαλω το αχτι μου.

...απλώς ρίχτο μέσα, και πές μου που, να πάω να το ψαρέψω !  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 17:20:57 μμ »
Α ρε Μητσο και εσυ ...
Βγηκε σκαρτη αυτη η σειρα των μοντελων ... τελεια και παυλα ... και ειναι ωραια απο εμφανιση

Στα seiko οπως μου το ειπε και ο τελευταιος ρολογας απο την πειρα του, εχουν βγει μερικα seiko που δεν εχουν οντως θεμα, αλλα του ηρθαν και μερικα με διαφορα προβληματα, ειδικα σε αυτη τη μαρκα εχουν τα πιο πολλα θεματα (ισως γιατι πωλουνται πιο πολλα) η seiko μου λεει ειναι σαν το στοιχημα ... ο ενας ρολογας δεν ηθελε καν να αναλλαβει seiko ...

εαν εμενα μου ξανακανει θεμα (λογικα αφου βγαλαμε το logo που κολαγε και επλιζω παλι λογικα δεν θα εχει θεμα ξανα αφου δεν ειναι εκει να κολλησει) θα κανω μια προσπαθεια μονος μου, αν ξανα τυχει θεμα, μιας και μου εδειξε πως να το βγαζω τελειως απο την κασα (κορωνα κλπ) οποτε η θα μαθω, η θα το χαλασω τελειως (μαλλον το δευτερο) ... αν παλι κατι, θα παει στις αγγελιες για ανταλλακτικα
Δεν μου κανει η καρδια να παει στη θαλασσα με καμια πετρα ρε παιδια, ασε που δεν μου περισσευουν αυτη την εποχη και το μκαπλωνω με 10ρικα τη φορα ... αφου μολις του ειπα οτι 10 ευρω την φορα καθε τοσο, φιλοτιμηθηκε και μου εδειξε τι να κανω αν ξανατυχει θεμα

Εχω citizen αυτοματο 18+ χρονια, σμπουκια στη δουλεια, κουνηματα απο τρεξιμο (τοτε στα νιατα μου), σε νερα, εχει πεσει και στη γη οταν εσπασε το πιρακι και ποτε δεν ειχε θεμα
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2016, 17:23:33 μμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 17:21:54 μμ »
Α ρε Μητσο και εσυ ...
Βγηκε σκαρτη αυτη η σειρα των μοντελων ... τελεια και παυλα ... και ειναι ωραια απο εμφανιση

Στα seiko οπως μου το ειπε και ο τελευταιος ρολογας απο την πειρα του, εχουν βγει μερικα seiko που δεν εχουν οντως θεμα, αλλα του ηρθαν και μερικα με διαφορα προβληματα, ειδικα σε αυτη τη μαρκα εχουν τα πιο πολλα θεματα (ισως γιατι πωλουνται πιο πολλα) η seiko μου λεει ειναι σαν το στοιχημα ... ο ενας ρολογας δεν ηθελε καν να αναλλαβει seiko ...

εαν εμενα μου ξανακανει θεμα (λογικα αφου βγαλαμε το logo που κολαγε και επλιζω παλι λογικα δεν θα εχει θεμα ξανα αφου δεν ειναι εκει να κολλησει) θα κανω μια προσπαθεια μονος μου, αν ξανα τυχει θεμα, μιας και μου εδειξε πως να το βγαζω τελειως απο την κασα (κορωνα κλπ) οποτε η θα μαθω, η θα το χαλασω τελειως (μαλλον το δευτερο) ... αν παλι κατι, θα παει στις αγγελιες για ανταλλακτικα
Δεν μου κανει η καρδια να παει στη θαλασσα με καμια πετρα ρε παιδια, ασε που δεν μου περισσευουν αυτη την εποχη

Εχω citizen αυτοματο 18+ χρονια, σμπουκια στη δουλεια, κουνηματα απο τρεξιμο (τοτε στα νιατα μου), σε νερα, εχει πεσει και στη γη οταν εσπασε το πιρακι και ποτε δεν ειχε θεμα
τοσο σκαρτα?κριμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 17:26:48 μμ »
Α ρε Μητσο και εσυ ...

Δεν μου κανει η καρδια να παει στη θαλασσα με καμια πετρα ρε παιδια, ασε που δεν μου περισσευουν αυτη την εποχη

τοσο σκαρτα?κριμα

με προλαβες εκανα edit το πιο πανω

ε ναι, αφου στο Aμερικανικο φορουμ εχουν βγει μερικοι με ιδιο θεμα να κολλαει στα ιδια μοντελα, η μετα απο πολλους μηνες να πηγαινει πολυ μπροστα η ωρα οπως εχει αναφερθει και απο αλλους, και επισης εδω, ο Μητσος και εγω

Θα σκεφτω παρα πολυ για seiko την επομενη φορα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 17:43:57 μμ »
Α ρε Μητσο και εσυ ...

τοσο σκαρτα?κριμα

με προλαβες εκανα edit το πιο πανω

ε ναι, αφου στο Aμερικανικο φορουμ εχουν βγει μερικοι με ιδιο θεμα να κολλαει στα ιδια μοντελα, η μετα απο πολλους μηνες να πηγαινει πολυ μπροστα η ωρα οπως εχει αναφερθει και απο αλλους, και επισης εδω, ο Μητσος και εγω

Θα σκεφτω παρα πολυ για seiko την επομενη φορα

Seiko;

:D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 17:48:47 μμ »
Παιζει δηλαδη,να αγορασει η citizen και τη seiko! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 18:20:25 μμ »
Μπα δεν εχω ακουσει κατι τετοιο

Αν ο ρολογας με κανα 20-30αρι περναει φωσφορο, γιατι μετα απο 18 χρονια χανει μετα απο καμια ωρα δεν φεγγει ... ετσι μου ερχεται να φτιαξω την αντικα μου και να να την εχω ξανα μονιμη, αν το seiko κανα κολλησει
Ηδη του εκανα εγω regulation και το εφερα στο -/+ 10 τη μερα (πηγαινε στο 60 sec + μετα απο τοσο καιρο)

και το citizen εχει μεταλλικο logo (σαν το seiko) αλλα ποτε ποτε δεν ειχε θεμα να κολλαει πανω του

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2016, 18:22:44 μμ από babis3g »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 18:39:55 μμ »
Πέρα από τη πλάκα... το σκεπτικό: "θα το ξανασκεφτώ για Seiko" δε με βρίσκει σύμφωνο.

Μιλάμε για μια εταιρεία που πραγματικά δε ξέρω πόσες χιλιάδες ρολόγια παράγει ετησίως. Όπου και το στατιστικό δείγμα σφαλμάτων είναι αμελητέο. Ακόμη και στο επίπεδο του forum μας -που σίγουρα μέσα στα μέλη βρίσκονται αρκετές εκατοντάδες Seiko- τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί είναι ελάχιστα.
Τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι πλην της περίπτωσης του συγκεκριμένου τύπου ρολογιού άλλο περιστατικό.

Άρα, επειδή είχαμε μια ατυχία δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Και αυτό δεν το εκφράζω μόνο για τα Seiko αλλά για οποιοδήποτε εταιρεία που έχει δείξει μικρό στατιστικό δείγμα σφαλμάτων.

Δεν μπορείς να πεις μέσα σε ένα χρόνο βρέθηκαν 100 Seiko με πρόβλημα και 100 "x" εργοστασίου, άρα είναι το ίδιο αναξιόπιστα!

Κι εξηγώ τι εννοώ, αν η Seiko κατασκευάζει 100.000 ρολόγια ετησίως και η "x" εταιρεία κατασκευάζει 5.000 ρολόγια. Με αυτά τα νούμερα στη Seiko αντιστοιχεί ποσοστό βλαβών 0,1% ενώ στο "x" εργοστάσιο αντιστοιχεί ποσοστό βλαβών 2%. Η διαφορά είναι χαοτική, στη περίπτωση της Seiko ουσιαστικά δεν έχει βλάβες, ενώ στη περίπτωση της 'x' εταιρείας 2 στα 100 ρολόγια χαλάνε.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2016, 18:41:39 μμ από STF »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• Jr. Member
  • *
  • Tικ-Τακ
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Νοέμβριος 21, 2016, 18:57:59 μμ »
Ναι εχεις δικιο και εχουν μεγαλη γκαμα και για ολα τα γουστα ... και και για αυτο ειπα θα το σκεφτω πολυ, δεν λεω δεν θα... αλλα οταν τυχαινει ενα ελλατωματικο δεν σκεφτομαστε αμεσως αυτο που λες

Εξαλου προσωπικη μου γνωμη (μπορει αν ειμαι λαθος) νομιζω οτι δεν ειναι τοσο ανθεκτικα οσο τα citizen ... το λεω γιατι εχω δει πολλους να ανεφερουν μετα απο πτωση η δυνατο χτυπημα να σταματουν τα seiko, και ειναι γνωστο οτι μερικοι ειχαν αναφερει προβλημα στο hairspring που υποτιθεται ο μηχανισμος 4r36 το εφτιαχνε (απο οτι διαβασα)
ενω στα citizen οχι τοσο

Υποψην μιλαω για ρολοι να φοριεται 24/7 με οτιδηποτε κινηση η κραδασμο θα φερει η μερα, και οχι να φοριεται καποιες ωρες μονο

Το συγκεκριμενο πρεπει μετα απο καποιο χτυπημα με αναλογη γωνια να μετατοπιζεται πολυ ελαφρα το καρταν και κολλαει ο ωροδεικτης στο S, γιατι στο Αμερικανικο forum καποιος εβγαλε το μηχανισμο και το εγαλε σε αλλο μοντελο κασα και δεν ξανα ειχε θεμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions