Οχι δεν το ηξερα που εχει χιλιο ειπωθει αλλιως δεν θα πηγαινα για αυτο φυσικα, ολα τα ειδα μετα, και το δικο σου topic
Υποψιαζομαι αυτο το δαχτυλιδι (που εχει τα δευτερολεπτα σε ασπρες γραμμες και απο 13-24 τις ωρες) φαινεται προσθετο πανω απο το κατραν ... μαλλον αυτο σε δυνατο χτυπημα θα μετακινηται και να κανει την ζημια
και να σκεφτεις οτι εχω την Ιαπωνικη εκδοση J1 που υποτιθεται ειναι πιο προσεγμενο
Οχι δεν υποψιαζομαι πλεον οτι εχω το δικο σου μετα απο τοσες αναφορες με το ιδιο προβλημα
ευχαριστω για την απαντηση
εχασα το pass στο συγκεκριμενο forum για να ρωτησω τι νεα υπαρχουν και να πω και εγω τον πονο μου

μετα θα κανω reset
Και εντυπωσεις
Παντως περαν του προβληματος, ακομα εχω το πρασινο λουρακι, στο χερι μου και αρχιζει να γινεται μαυρο (εξωτερικα) μετα απο ενα μηνα εδω στο χωριο ασχολουμενος καποιες φορες και στην αυλη (ευτυχως πλενεται) ...
Δεν εχει βγει ποτε απο το χερι (και βραδυ το αφηνω στο χερι) και σκοπευω να το αφησω ακομα καμποσο
Σε λιγο η αυριο ερχεται ενα καφε δερματινο με τρουκς (θα βαλω φωτο) και ενα νατο ...
Αλλα το hardlex φαινεται ειναι πιο αντοχης απο το citizen mineral που ειχα, το λεω αυτο γιατι μεχρι τωρα οτι ρολοι ειχα (καινουριο/παλιο) ετρωγε γρατσουνιες (εστω και μικρες) απο την πρωτη εβδομαδα στο χερι μου ... αυτο ακομα κραταει το γυαλι, δεν εχει ακομα γρατσουνια και 2 φορες ακουμπησε σε εξωτερικη μεταλικη βρυση .. παντως ειναι θεμα χρονου στο χερι μου ποτε θα γινει γρατσουνια
Παντως το πρασινο κατραν, φαινεται πρασινο μονο στον απ ευθειας στον ηλιο η σε εσωτερικο πολυ δυνατο φως ... ολες τις αλλες φορες δειχνει αχνο μαυρο (ειδικα απο το πλαι ... η σε χαμηλο φως/ισκιο ακομα και σχεδον καθετα) ... δεν με πειραζει αυτο απλα λεω εντυπωσεις
Η ωρα παντακαθαρη ακομα και σε πολυ χαμηλο φωτισμο (χωρις να εχει ενεργοποιηθει ο φωσφορος) γιατι τα νουμερα και οι δεικτες ειναι κατασπρα και μεγαλα
Το μειονεκτημα σε εμενα επειδη μετραω αν χανει η κερδιζει, σε χαμηλο φως ο κοκκινος δευτερολεπτης δεν φαινεται, επρεπε να ειναι ασπρος και αυτος