....εγώ, είμαι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους, επειδή έχω δύο στην θυρίδα.

Λέτε να περιμενω να ανέβουν οι τιμές ?

Φόρεσα την μάρκα, από τα 18 και κάτι.

Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς αντιπροσώπευε. Απλώς, μου το δώρησαν, επειδή είχα τρέλλα με τα ρολόγια, και θεώρησαν ότι έτσι θα ήμουν ευτυχισμένος.
Αυτοί ήξεραν, μια και στον κυκλο τους, και λόγω εργασίας, η μάρκα ήταν γνωστή, για να μην πω, must, σαν εργαλείο.

Με τα χρόνια, και ειδικα εκείνη την εποχή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ άλλα, που να έχουν
Αντοχή σε κακομεταχείριση
Χρονομετρία ( επίσημα, όχι επειδή έτυχε

)
Αντοχή στα νερά
Οπότε, μου "κουμπωσαν",
και πέρασα δεκαετίες, ( δεν λέω πόσες

),
με δαύτα.
Αγόραζα, χάριζα, ξανα-αγόραζα, απλώς, για να έχω ΠΑΝΤΑ το καινούργιο, το τελευταίο μοντέλο, με την quick set, με το ζαφείρι, με το Jubilee, κλπ, κλπ. Ειχα φτάσει να έχω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ επτά (7).
Μετά, λόγω γάμου, κράτησα δύο, και είπα "Ρολόγια, ΤΕΛΟΣ".

Με δύο παιδιά, σκέφτηκα, να τα διατηρήσω, να έχουν κάτι από τον ...........( αυτόν που πλήρωσε το μαιευτήριο τέλος πάντων ! )

Και μετά το 2016-2017, και με τα συνεχή κρούσματα κλοπών, τα πέρασα στην θυρίδα.
Και φόραγα την πλαστικούρα, ή άλλα ευτελή, βασικά, στην θάλασσα.

Για τις άλλες ώρες, είχα ( ....και έχω ) μπόλικα.

Μ¨εχρι που ήρθε στην ζωή μου το Duro, και ............αντικατέστησε ακόμα και τα ΡΡ ( .....που δεν έχω

).
Το τέλειο για τις χρήσεις μου ρολόι. 24/7 όλον τον χρόνο. Ευχαριστώ
@harolagoha 
Σημ. Επειδή, ακούγεται σαν παραμυθι, και κάποιοι να τα ακούν και να λένε
" ρε μπάς και μας δουλεύει ? ", ευτυχώς, εδώ στο φόρουμ, υπάρχει φίλος, που ξέρει και την προέλευση και την απασχόληση της αγαπημενης μου αδελφής ( ....και του συζύγου της ), όπου η μαρκα, ήταν προτιμητέα έναντι των άλλων.