Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2248405 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #12180 στις: Μάιος 15, 2021, 12:18:13 μμ »
Δεν πιστεύω ότι η χρονολογία απόκτησης του ρολεξ παίζει ρόλο, ότι δλδ αυτοί που αγόρασαν πριν 10 χρόνια
τα φοράνε καθημερινά, ενώ όσοι το αγοράζουν τώρα το σκέφτονται. Έχει να κάνει πιο πολύ με το άτομο δλδ
αν είσαι συλλέκτης όπως εμείς, έχεις πάντα στο βάθος του μυαλού σου μια πιθανή μεταπώληση, όπως επίσης
έχεις και μια πληθώρα επιλογών από άλλα ρολόγια για να φορέσεις. Η πλειοψηφία των γνωστών μου που φοράει
ρολεξ τα φοράνε καθημερινά γιατί αυτό είναι το ρολόι τους και δεν έχουν αντίληψη για έννοιες όπως beater,
μεταπώληση, καπέλα κτλ κτλ
Σήμερα, παιζει ρολο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12181 στις: Μάιος 15, 2021, 12:23:45 μμ »
Λες να έχει ανάγκη εμένα?Σοβαρα τωρα?

Αυτό να το ρωτήσεις στον εαυτό σου.
Τα funboys είναι αυτόκλητοι υπερασπιστές μιας φίρμας. Δεν τους ζητήθηκε να το κάνουν, δεν πληρώνονται να το κάνουν. Ούτε και οι ίδιοι δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί το κάνουν. Η επιστήμη της ψυχολογίας δίνει απαντήσεις πάντως.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12182 στις: Μάιος 15, 2021, 12:28:03 μμ »
Την πλάκα μου κάνω, παρτο χαλαρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12183 στις: Μάιος 15, 2021, 13:11:51 μμ »
Προτού γραφτώ στο φόρουμ (μόλις πριν 3,5 χρόνια), και για πολλά χρόνια χαιρόμουν το Κέρμιτ μου παντού και σε όλες συνθήκες και δραστηριότητες. Σπίτι, γραφείο, εκδρομή, κήπος, γκαράζ, θάλασσα, τουαλέτα.
Ήταν το ρολόι μου και σχεδόν κανείς από τις συναναστροφές μου δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία για το τι φοράω.
Άντε να με ρωτούσε κανείς τι ώρα είναι και σπανιότατα, κάποιος που θα του χτυπούσε το πράσινο στο μάτι, να μου έλεγε όμορφο ρολό.
Μετά, έμαθα μέσα από το φόρουμ ότι αυτό που ζούσα τόσα χρόνια στον πραγματικό κόσμο δεν ήταν αλήθεια και όλες μου οι συναναστροφές δεν ήταν συνήθεις άνθρωποι, αλλά τα πράγματα είναι αλλιώς.
Έτσι, έχω σοβαρευτεί αρκετά πια και... δεν χαίρομαι το πιο αγαπημένο μου ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12184 στις: Μάιος 15, 2021, 13:22:00 μμ »
Εγώ που δεν έχω από τα ακριβά μοντέλα, μου φαίνεται μια πολύ ποιοτική πρόταση για καθημερινό ρολόι και το βρίσκω άψογο για την χρήση που του κάνω. Σίγουρα πάντως δεν θα αγοραζα το ίδιο αν μου ζητούσαν παραπάνω χρήματα αντί να μου κάνουν μια ψιλοεκπτωση. Για τα πιο επιθυμητά / δυσεύρετα μοντέλα, δεν το συζητάω καν. Από μακρυά κι αγαπημένοι. Μου είναι και (ευτυχως) μεγάλα. Αν θέλω να θαυμάσω κάτι, θα κρεμάσω έναν πίνακα, αν θέλω να επενδύσω, θα αγοράσω μετοχές. Το ρολόι για μένα είναι ένα χρηστικό κόσμημα που χαίρομαι να φοράω και να θαυμάζω πάνω μου, τουλαχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Γι'αυτό και χάρισα το πρότζεκτ, αφού δεν μπορώ να το φοράω, γι'αυτό και μετά το δώρο που περιμένω, έχει παύση αγορών μέχρι να βαρεθώ αυτά που έχω.
Edit: Επενδυτικά δεν θα ασχολιομουν με το ρολόι πρωτίστως διότι δεν έχω τη γνώση, δεν υποτιμώ όσους το κάνουν, υποτιμώ μόνο όσους το κάνουν με υποκρισία, και για να προλάβω μερικούς, δεν έχω κανέναν υπόψη αυτή τη στιγμή που το γράφω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12185 στις: Μάιος 15, 2021, 13:23:35 μμ »
Όπως το 95% των αγοραστών
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #12186 στις: Μάιος 15, 2021, 14:59:20 μμ »
Προτού γραφτώ στο φόρουμ (μόλις πριν 3,5 χρόνια), και για πολλά χρόνια χαιρόμουν το Κέρμιτ μου παντού και σε όλες συνθήκες και δραστηριότητες. Σπίτι, γραφείο, εκδρομή, κήπος, γκαράζ, θάλασσα, τουαλέτα.
Ήταν το ρολόι μου και σχεδόν κανείς από τις συναναστροφές μου δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία για το τι φοράω.
Άντε να με ρωτούσε κανείς τι ώρα είναι και σπανιότατα, κάποιος που θα του χτυπούσε το πράσινο στο μάτι, να μου έλεγε όμορφο ρολό.
Μετά, έμαθα μέσα από το φόρουμ ότι αυτό που ζούσα τόσα χρόνια στον πραγματικό κόσμο δεν ήταν αλήθεια και όλες μου οι συναναστροφές δεν ήταν συνήθεις άνθρωποι, αλλά τα πράγματα είναι αλλιώς.
Έτσι, έχω σοβαρευτεί αρκετά πια και... δεν χαίρομαι το πιο αγαπημένο μου ρολόι.
Πως να το χαρείς άμα σκέφτεσαι ότι κάθε γραντζουνια είναι και χιλιάρικο 🧐😆😆😆
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος angelo

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12187 στις: Μάιος 15, 2021, 15:29:01 μμ »
Εγώ πάντως παίδες ειλικρινά σας μιλώ ποτέ δε σκέφτηκα να μη φορέσω ένα ρολόι για να μη γρατζουνιστει/παλιώσει. Το 80% του χρόνου φοράω τα rolex. Ακόμα και ενα που πήρα πολύ πρόσφατα. Tο Kermit το έχω φορέσει συνολικά πάνω από 6 χρόνια νύχτα μέρα. Ένα service χρειάστηκε και έγινε καινούργιο.

Με τη λογική να μη γρατζουνιστει ένα ρολόι το lange για παράδειγμα δε θα έπρεπε να το έχω αγοράσει καθόλου. Δηλαδή να πηγαίνω στη θυρίδα να το κουρδιζω και να το βλέπω? Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της. Και η κάθε μέρα που περνάει ένα ρολόι που απέκτησες με κόπο και θυσίες στον καρπό σου είναι τέτοια. Αν γρατζουνιστει πολύ ή λίγο θα αφήσω να απασχολεί τον επόμενο ιδιοκτήτη ή τους κληρονόμους μου. Σε εκείνη τη φάση εμένα καθόλου δε θα με απασχολεί

Το μόνο το οποίο με απασχολεί είναι το θέμα της ασφάλειας όπου οπωσδήποτε απαιτείται προσοχή καθώς οι καιροί είναι άγριοι.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12188 στις: Μάιος 15, 2021, 15:30:39 μμ »
Είσαι ήρωας!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #12189 στις: Μάιος 15, 2021, 15:35:05 μμ »
Άλλη μια ηρωική 🤣 φωτό .Περσινή αλλά ταιριάζει στην συζήτηση

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12190 στις: Μάιος 15, 2021, 15:37:15 μμ »
.........................
..........................

Ειδες, τι μαθαίνεις εδώ ?  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12191 στις: Μάιος 15, 2021, 15:47:55 μμ »
Μια χαρα τα λετε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12192 στις: Μάιος 15, 2021, 15:57:01 μμ »
....εγώ, είμαι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους, επειδή έχω δύο στην θυρίδα.

Λέτε να περιμενω να ανέβουν οι τιμές ? ::)

Φόρεσα την μάρκα, από τα 18 και κάτι. :o

Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς αντιπροσώπευε. Απλώς, μου το δώρησαν, επειδή είχα τρέλλα με τα ρολόγια, και θεώρησαν ότι έτσι θα ήμουν ευτυχισμένος.

Αυτοί ήξεραν, μια και στον κυκλο τους, και λόγω εργασίας, η μάρκα ήταν γνωστή, για να μην πω, must, σαν εργαλείο. :P

Με τα χρόνια, και ειδικα εκείνη την εποχή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ άλλα, που να έχουν

Αντοχή σε κακομεταχείριση
Χρονομετρία ( επίσημα, όχι επειδή έτυχε  ::))
Αντοχή στα νερά

Οπότε, μου "κουμπωσαν", και πέρασα δεκαετίες, ( δεν λέω πόσες  :D :D :D :D ), με δαύτα.

Αγόραζα, χάριζα, ξανα-αγόραζα, απλώς, για να έχω ΠΑΝΤΑ το καινούργιο, το τελευταίο μοντέλο, με την quick set, με το ζαφείρι, με το Jubilee, κλπ, κλπ. Ειχα φτάσει να έχω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ επτά (7).

Μετά, λόγω γάμου, κράτησα δύο, και είπα "Ρολόγια, ΤΕΛΟΣ".  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Με δύο παιδιά, σκέφτηκα, να τα διατηρήσω, να έχουν κάτι από τον ...........( αυτόν που πλήρωσε το μαιευτήριο τέλος πάντων ! )  ;D

Και μετά το 2016-2017, και με τα συνεχή κρούσματα κλοπών, τα πέρασα στην θυρίδα.

Και φόραγα την πλαστικούρα, ή άλλα ευτελή, βασικά, στην θάλασσα. ;)

Για τις άλλες ώρες, είχα ( ....και έχω ) μπόλικα.  ;)

Μ¨εχρι που ήρθε στην ζωή μου το Duro, και ............αντικατέστησε ακόμα και τα ΡΡ ( .....που δεν έχω  :D :D :D ).

Το τέλειο για τις χρήσεις μου ρολόι. 24/7 όλον τον χρόνο. Ευχαριστώ @harolagoha

Σημ. Επειδή, ακούγεται σαν παραμυθι, και κάποιοι να τα ακούν και να λένε " ρε μπάς και μας δουλεύει ? ", ευτυχώς, εδώ στο φόρουμ, υπάρχει φίλος, που ξέρει και την προέλευση και την απασχόληση της αγαπημενης μου αδελφής ( ....και του συζύγου της ), όπου η μαρκα, ήταν προτιμητέα έναντι των άλλων.  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12193 στις: Μάιος 16, 2021, 20:09:54 μμ »
Για να αρχίσω να απαντάω σε όλα αυτά που έχω πει σιγά σιγά
Σήμερα, στην παγκόσμια αγορά, δευτερογενή αγορά ,υπάρχουν περίπου 200.000 ρολεξ προς πώληση.
Από το νούμερο αυτό το 30 τοις εκατό είναι καινούργια.
Αυτό σημαίνει 60.000 ρολόγια,νέα ρολόγια αχρησιμοποιητα, ρολόγια επίσημων dealers, πωλούνται με καπέλο...(σχεδόν το 10 τοις εκατό της ετήσιας παραγωγής ρολογιών ρολεξ)
Νομιζω,οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος μπορεί πλέον να καταλάβει ,πόσο σικέ και αηδιαστική αλλά και με την έγκριση του κατασκευαστή είναι όλη αυτή η κατάσταση.
Επίσης, ΜΌΝΟ  αυτή η κατάσταση κρατάει τα καπέλα στους επίσημους dealers, οπως και το hype,και για αυτό κάνεις από τους διαπλεκομενους δεν θέλει να αλλάξει αυτή η κατάσταση.
BRAVO ROLEX...

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions