Γιώργο _
Προκαλείς διαρκώς και επανειλημμένα με τις ίδιες προβοκάτσιες σε κάθε συζήτηση που έχει κάτι που ακουμπάει τη Rolex.
Το τελευταίο θέμα έχει να κάνει με το Rolex ρολόι ως beater. Κι έρχεσαι και τα ανακατεύεις όλα.
Αν τη μισούμε, αν θα θέλαμε ρολόι της, αν είναι νούμερο ένα, αν έχει φτιάξει χρονογράφο, αν άλλοι δεν έχουν φτιάξει, αν αν αν.
Η κουβέντα σε αυτή τη φάση δεν είναι το αν και ποιοι θα ήθελαν να έχουν την επιτυχία της Rolex.
Το θέμα είναι αν ο μέσος κάτοχος Rolex, όπως εσύ ή εγώ θα φορούσε το rolex του ως beater.
Έχουμε τα παραδείγματα της κας Spyolys' η οποία του έχει πετάξει τα μάτια όξω και ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ, έχουμε την περίπτωση του kontinos που το φοράει στη δουλειά, beater δηλαδή, έχουμε την περίπτωση του φίλου που το πνίγει το ρημάδι κι αυτό σκυλί, έχουμε την περίπτωση του Argo που το δουλεύει παν κατ στα γυμναστήρια, κι έχουμε τις περιπτώσεις άλλων που με βάση το σκεπτικό του Αλέξανδρου τα φυλούν για τις μελλοντικές γενεές είτε σε θυρίδες είτε απλά φοβούμενοι να τα φορέσουν μήπως και κερδίσουν στο μέλλον αυτά που δεν κερδίζουν σήμερα, και το κάνει πιο συγκεκριμένο αναφερόμενος σε αυτούς που τα έχουν ακουμπήσει τα τελευταία χρόνια και τα έχουν ακουμπήσει χοντρά.
Προσπαθούμε να κάνουμε κουβέντα. Όχι για να καταλήξουμε κάπου, και ούτε κατά τη γνώμη μου να πούμε "η Rolex είναι η καλύτερη κι όποιος δεν αγοράσει είναι βλαξ", αλλά κατά κάποιον τρόπο να μοιραστούμε μεταξύ μας εμπειρίες, εκτιμήσεις, διαπιστώσεις.
Αν εσένα σε ικανοποιεί και σε εξιτάρει τόσο το παιχνίδι της Rolex με τους grey, το γιατί προωθεί και πώς την Tudor, ε πάρε Tudor. Πάρε τώρα που μπορείς. Αν θες να ανοίξεις κουβέντα για το ποιοι άλλοι μεγάλοι αγοράζουν ενώ η Rolex χέζει μέχρι και το δικό της ατσάλι άνοιξέ την. Αλλά με τακτ ρε φίλε, με τακτ.
Και για να το πούμε άλλη μια φορά.
Δεν νομίζω ότι εδώ μεταξύ μας υπάρχουν άνθρωποι που δεν εκτιμούν τα ρολόγια της μπράντας ή που δεν επιθυμούν να αποκτήσουν ένα. Αυτό που σχολιάζουν είναι τις μεθόδους της μπράντας, την ηθική της. Βέβαια big business και ηθική στην ίδια πρόταση είναι σα να λέμε χρονομετρία και Boctok.
Ευγενικά και καλοπροαίρετα τα λέω, επειδή μας διαβάζουν και μικρά παιδιά και είναι κακό ακόμα δεν πήραν το πρώτο τους G-Shock να θέλεις ντε και καλά να τα στείλεις στα πλοκάμια τα αχόρταγα των grey dealers.
Peace man!