Ήταν πιθανόν το πιο βοηθητικό και επεξηγηματικό μήνυμα που διάβασα. Πραγματικά πετύχατε τα πάντα. Ακόμη και το σέρβις που επικοινώνησα μου είπε πως αλλάχτηκε η κορώνα και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.
Μετά από ώριμη σκέψη και πάντα σύμφωνα με τις συμβουλές σας αποφάσισα πως προς το παρόν δεν θα προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου. Επειδή ακριβώς είναι το πρώτο μου Rolex θέλω να κρατήσω πολλά χρόνια - δεν θα είναι ένα από τα πολλά.
Έτσι προτιμώ είτε να πάω σε καινούργιο (π.χ. OP στα 6750€) είτε σε κάποια άλλη επιλογή.
Η συγκεκριμένη επιλογή εν τέλει δεν αποτελεί ευκαιρία στην τιμή που κοστολογήθηκε. Αμφιβάλλω μάλιστα και για το πόσο value for money είναι.
Παρόλο που μου άρεσε πραγματικά το two tone με black dial , δυστυχώς θα πρέπει να το προσπεράσω.
Λάβε υπ' όψιν, ότι η κάσα και το μπρασελέ, είναι αυτά που θα ψάχνεις. Το dial, είναι το τελευταίο, μια και μπορείς να το αλλάξεις - πάντα με αντίστοιχο που προσφερόταν στην σειρά - με ένα μαύρο της επιλογής σου.
Είναι πραγματικά το μοναδικό που είδα όσο έψαχνα που έχει ακριβώς αυτό που θέλω.
.......................
Αν η ανωτέρω δήλωση, αναφέρεται στο χρώμα του dial, με μια αλλαγή, το φτιάχνεις.
Από την άλλη, επειδή δεν γνωρίζεις, υπάρχουν πολλών τύπων dials, και εννοώ, με διαφορετικές σημάνσεις ωρών, πιο παχιές ή με διαφορετικού πάχους μπαρέτες ωρών, με λεπτα ή και μισόλεπτα, με διαμάντια ή άλλες μορφές.
Την στιγμή που έχεις καλό σύνολο κάσας - μπρασελέ, μπορείς να αλλάξεις το καντράν. Οπότε, άρχισε να ψάχνεις και τα διαφορετικά είδη καντράν, να αποκτήσεις άποψη, και στάθμισε αν σου αρέσει περισσότερο ένα two tone ή θα πας σε ένα απλό ατσάλινο.
Ενημερωτικά, πληρώνεις τον χρυσό, το βάρος του οποίου, είναι υποπολλαπλάσιας αξίας από αυτήν που χρεωνουν.
Και η συγκεκριμένη σειρά, η 16ΧΧΧ, είναι ακόμα με το ακρυλικό τζαμάκι, οπότε είναι ευαίσθητο, γδέρνεται και χαράσει εύκολα.
Κάνε με την ηρεμία σου έρευνα, θα βρείς και καλύτερα, αλλά, προσωπικά θα έψαχνα για ζαφείρι, και μια καλύτερη κατάσταση. Με τα λεφτά του Ο.Ρ. σίγουρα θα βρείς κάποιο καλύτερο, αν ένα τέτοιο σου αρέσει περισσότερο. Απλώς θέλει υπομονή και συνεχές ψάξιμο.
Αν η "πίεση" είναι για να αποκτήσεις ένα κορωνάτο, και πάρεις όποιο σου λέμε εμείς, θα ξαναγυρίσεις σε αυτό που σου αρέσει, και θα ............ξαναμπλέξεις. Οπότε, θέλει ξεκάθαρη απόφαση και υπομονή.