Για να μην υπάρχουν μπερδέματα όταν υπάρχει seiko hellas, samsung hellas, lg hellas, fiat hellas κτλ η αντιπροσωπεία σε καλύπτει κανονικά γιατί είναι η ίδια εταιρία
Εάν μιλάμε όμως ότι τα seiko τα εισάγει η εταιρία ΜΠΑΜΠΗΣ, τα Samsung η εταιρία ΚΩΣΤΑΣ κτλ δεν έχει καμία υποχρέωση να σε καλύψει...
Γιατί να το κάνει άλλωστε για μια αγορά που έβγαλε 0% κέρδος... Απλά για να κάνει τον νεροκουβαλητη της κάθε seiko, samsung, lg κτλ.
Σε εμένα λογικό μου φαίνεται ούτε εγώ θα τα κάλυπτα τα προϊόντα παρά εισαγωγης...
as above ▲▼ so below
Δεν είναι ακριβώς έτσι, γενικά και αόριστα.
Η ΧΧΧΧΧ Hellas, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μέτοχος είναι ΚΑΙ η "μαμά". Ειναι , εμπορικός τίτλος, που τον αποκτά ΟΠΟΙΟΣ θέλει, αν δεν αντιτίθεται σε άλλους ΗΔΗ υφιστάμενους, ή για να δώσει την βαρύτητα της αποκλειστικότητας / βαθιάς και πλήρους εμπλοκής.
Ο δε κος ΜΠΑΜΠΗΣ ή /και ο κος ΚΩΣΤΑΣ, αν εισάγει, πρέπει να διευκρινήσουμε αν "εισάγει" γιατί βρήκε μια παρτίδα, και αντι κουνουπίδια έφερε ρολόγια ?, ή φέρνει συνεχώς ΚΑΙ τακτικά ρολόγια, και της αυτής επωνυμίας ?
Αν είναι το πρώτο, φυσικά και ΔΕΝ σε καλύπτει, γιατί, "αρπαχτή" κάνει.
Αν είναι το δεύτερο, από κάπου προμηθεύεται, και πιθανόν, να έχει κάποιο συμφωνητικό, που να τον δεσμεύει ΠΟΥ πουλάει, ΠΟΣΟ πουλάει, και τι κάλυψη δίνει.
Το ΠΟΥ πουλάει, είναι θέμα να μην εισέρχεται σε περιοχές που υπάρχει άλλος διαπιστευμένος, και ΠΟΣΟ ( τιμή ), για να μην "κόβει" πωλήσεις από τους διαπιστευμένους.
Μπορεί, και ο διαπιστευμένος, να δίνει αγαθά σε άλλους, που τα πουλάνε μεν, αλλά, δεν παρέχουν καμμία άλλη υπηρεσία.
Και μόλις πάθεις κάτι, τρέχεις στον διαπιστευμένο.
Ο κος απάν' που βάζει σφραγίδα εγγύησης, ή έχει τεχνίτη, ή είναι συνεργαζόμενος, αλλά για να ξεχωρίσει από το πλήθος, σου παρέχει τα απαραίτητα για να τον προτιμήσεις. Ειδικά, αν είναι επαρχία, και σε αποτρέπει από το να πας σε μεγαλύτερη πόλη για την κάθε αγορά σου.
Τα πάντα όλα, εξαρτώνται από τις εκάστοτε συμφωνίες και όρους που αυτές περιέχουν.