Αλεξ αυτο δεν ειναι παραλληλη αγορα.
Παραλληλη αγορα ειναι οταν η μαμα εταιρια Πετρομπεης SA εχει 5 αντιπροσωπειες στην Ευρωπη.
Και ο Ιταλος αντιπροσωπος κανονικα , με ρητρα απαγορευεται να πουλαει στις αλλες 4 χωρες.
Ελα ομως που εχει μεινει πισω σε πωλησεις σε σχεση με του αλλους 4 και κινδυνευει να χασει την αντιπροσωπεια . Ή οπως και να χει θελει παραπανω πωλησεις.
Παει τοτε στον φιλο του τζουζεπε και του λεει.
Θα σε πωλησω ρε καρντασι 5 παλετες πετρομπεη ex και στειλτες στην Ελλαδα , σε ενα αλλο καρντασι που εχω συννενοηθει , θα πουλησει χαμηλα , θα παρουμε μεριδιο της αγορας και ασε τον εκει αντιπροσωπο να χτυπιεται
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανεις λάθος βαιε,το ίδιο πράγμα είναι.
Να στο πω με αλλο παράδειγμα.
Ανοίγω μια αντιπροσωπεία Toyota, επίσημη και διπλα μου ο κύριος Μήτσος που πουλάει ηλεκτρικές συσκευές και λευκά είδη, φέρνει αμάξια από Γερμανία καινούργια 3000 πιο κάτω.
Δεν καταλαβαίνω ποια η διαφορά.
Αλλα η αλήθεια είναι η εξής, και την ξέρω πολύ καλά γιατί με τον τρόπο μου ,την αντιμετωπίζω καθημερινά.
Ο Έλληνας καταναλωτής, είναι τόσο μα τόσο παρτακιας που προτιμάει να ψοφήσει ο γείτονας του για να πάρει κάτι αυτός πιο φθηνά κατα 5 ευρώ.
Ο Έλληνας καταναλωτής νομίζει ότι επειδή σου δίνει λεφτά θα σου βάλει και δάχτυλο συγχρόνως.
Η έλλειψη παιδείας κυρίως, αλλά και η πάρτη μας ,μας εχει οδηγήσει σε αυτή την ανομοιογενη αγορά .
Ολα είναι δικά μας αποτελέσματα.
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk