Lakis, fruitbat και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο κρεβατι του πονου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: foten21 στις Ιανουάριος 10, 2020, 18:20:08 μμΣτο κρεβατι του πονου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραίο!!! Καινούριο;Φυσιοθεραπεία;
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:33:00 μμΝαι στη 12ωρη κλίμακα... Άρα όλα καλά; Με τρόμαξε ο Σπύρος!Μια χαρά τότε. Μπερδεύτηκα βέβαια κι εγώ, το έχεις στο GMT-11, όχι στο GMT+1 που είπα πριν (σκεφτόμουν 3 τοπική αλλά είναι 15). Αυτό φαντάζομαι παραξένεψε και τον Σπύρο, ο λόγος για τον οποίο παρακολουθείς αυτή τη ζώνη ώρας.
Ναι στη 12ωρη κλίμακα... Άρα όλα καλά; Με τρόμαξε ο Σπύρος!
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:33:00 μμΠαράθεση από: actus στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:26:23 μμΠαράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:08:38 μμΗ αλήθεια είναι ότι τώρα που το ανέφερες προβληματιστηκα! Τώρα βέβαια είναι απόλυτα κεντραρισμενος (3 κανονική ώρα, 1 ο δείκτης gmt). Εκείνη την ώρα μόλις το ρύθμισα... Παίζει κανένα ρόλο; Δεν είναι περίεργο;Φανταζομαι ότι εννοείς 1 στη 12ωρη κλιμακα. Σ' αυτή την περίπτωση μια χαρά πάει, το έχεις στο GMT+1. Αν έχει παραμείνει στο 1 στην 24ωρη, τότε έχει παραμείνει σταθερός, άρα δεν κουνιέται. Ναι στη 12ωρη κλίμακα... Άρα όλα καλά; Με τρόμαξε ο Σπύρος!Όταν είναι 2 το μεσημέρι δηλ 14:00 ο δείκτης GMT εάν θελεις να δείχνει ώρα Greenwich πρέπει με την χειμερινή ώρα να είναι στο 12(με κέντραρισμενο το bezel 24 πάνω από το 12 )γιατί η Αθήνα είναι GMT + 2 (+3 το καλοκαίρι)
Παράθεση από: actus στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:26:23 μμΠαράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:08:38 μμΗ αλήθεια είναι ότι τώρα που το ανέφερες προβληματιστηκα! Τώρα βέβαια είναι απόλυτα κεντραρισμενος (3 κανονική ώρα, 1 ο δείκτης gmt). Εκείνη την ώρα μόλις το ρύθμισα... Παίζει κανένα ρόλο; Δεν είναι περίεργο;Φανταζομαι ότι εννοείς 1 στη 12ωρη κλιμακα. Σ' αυτή την περίπτωση μια χαρά πάει, το έχεις στο GMT+1. Αν έχει παραμείνει στο 1 στην 24ωρη, τότε έχει παραμείνει σταθερός, άρα δεν κουνιέται. Ναι στη 12ωρη κλίμακα... Άρα όλα καλά; Με τρόμαξε ο Σπύρος!
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:08:38 μμΗ αλήθεια είναι ότι τώρα που το ανέφερες προβληματιστηκα! Τώρα βέβαια είναι απόλυτα κεντραρισμενος (3 κανονική ώρα, 1 ο δείκτης gmt). Εκείνη την ώρα μόλις το ρύθμισα... Παίζει κανένα ρόλο; Δεν είναι περίεργο;Φανταζομαι ότι εννοείς 1 στη 12ωρη κλιμακα. Σ' αυτή την περίπτωση μια χαρά πάει, το έχεις στο GMT+1. Αν έχει παραμείνει στο 1 στην 24ωρη, τότε έχει παραμείνει σταθερός, άρα δεν κουνιέται.
Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το ανέφερες προβληματιστηκα! Τώρα βέβαια είναι απόλυτα κεντραρισμενος (3 κανονική ώρα, 1 ο δείκτης gmt). Εκείνη την ώρα μόλις το ρύθμισα... Παίζει κανένα ρόλο; Δεν είναι περίεργο;
το γονατο ναι καινουργιο μου το κανανε το ρολοι το εχω κανα χρονο περιπου
Παράθεση από: foten21 στις Ιανουάριος 10, 2020, 18:33:01 μμτο γονατο ναι καινουργιο μου το κανανε το ρολοι το εχω κανα χρονο περιπουΑντε, πρέπει να το "ροντάρεις" τώρα, να στρώσει σαν το άλλο. Το ρολόι, όσο έχει φώς, ...............δεν καταλαβαίνει τίποτα . Και...περαστικά, ανοξείδωτος
Καλορίζικο και τα δύο Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....και όλα τα ρολόγια σήμερα, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Που πάω εγώ με το Casio ? Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
αυτη η περιοδος ρονταρισματος δυστυχως ειναι αργη και εξαιρετικα βαρετη..πλην ομως ισως κ σημαντικοτερη απο το ιδιο το χειρουργειο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.