0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geezerv στις Ιανουάριος 10, 2020, 13:36:20 μμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιανουάριος 10, 2020, 13:28:07 μμΠαράθεση από: geezerv στις Ιανουάριος 10, 2020, 10:16:28 πμΚαλημέρα!VintaGeorge;Απλο , λιτο , κατανοητο.Αρα ομορφο Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ αλλα ο vintageorge ειναι o jiorg!Το ξερω. Νομιζα οτι το πηρες απο τον Jiorg. Ειχε ενα παρομοιοΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιανουάριος 10, 2020, 13:28:07 μμΠαράθεση από: geezerv στις Ιανουάριος 10, 2020, 10:16:28 πμΚαλημέρα!VintaGeorge;Απλο , λιτο , κατανοητο.Αρα ομορφο Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ αλλα ο vintageorge ειναι o jiorg!
Παράθεση από: geezerv στις Ιανουάριος 10, 2020, 10:16:28 πμΚαλημέρα!VintaGeorge;Απλο , λιτο , κατανοητο.Αρα ομορφο Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα!
Πανέμορφα ρολόγια από όλους και σήμερα! Εύγε! Εγω εδώ με τις σούπες... Προβληματιζομαι!
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 14:22:45 μμΠανέμορφα ρολόγια από όλους και σήμερα! Εύγε! Εγω εδώ με τις σούπες... Προβληματιζομαι!θα σου δώσω εγώ τη λύση.αν βιάζεσαι πάρε τον χούλκη που πάει ένα λεπτό μπροστά.αν έχεις χρόνο βάλε τη νυχτερίδα που πάει πίσω. αν προβληματίστηκες περισσότερο μου λες πότε θέλεις να έρθω να πάρω τα 3 από τα 4 για να μη προβληματίζεσαι! γιουχου!
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 14:22:45 μμΠανέμορφα ρολόγια από όλους και σήμερα! Εύγε! Εγω εδώ με τις σούπες... Προβληματιζομαι!Και συ δεν πας πίσω! Ωραία προβλήματα!
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 14:22:45 μμΠανέμορφα ρολόγια από όλους και σήμερα! Εύγε! Εγω εδώ με τις σούπες... Προβληματιζομαι!Ωραία χρώματα....Πάντα προσέχω που δείχνει ο δείκτης GMT και αυτός με έχει μπερδέψει
Παναγιωτη, Γιωργο, λιτοι και ομορφοι...Μαρα, οχι λιτος, αλλα πολυ ομορφος
Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το ανέφερες προβληματιστηκα! Τώρα βέβαια είναι απόλυτα κεντραρισμενος (3 κανονική ώρα, 1 ο δείκτης gmt). Εκείνη την ώρα μόλις το ρύθμισα... Παίζει κανένα ρόλο; Δεν είναι περίεργο;
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:08:38 μμΗ αλήθεια είναι ότι τώρα που το ανέφερες προβληματιστηκα! Τώρα βέβαια είναι απόλυτα κεντραρισμενος (3 κανονική ώρα, 1 ο δείκτης gmt). Εκείνη την ώρα μόλις το ρύθμισα... Παίζει κανένα ρόλο; Δεν είναι περίεργο;Φανταζομαι ότι εννοείς 1 στη 12ωρη κλιμακα. Σ' αυτή την περίπτωση μια χαρά πάει, το έχεις στο GMT+1. Αν έχει παραμείνει στο 1 στην 24ωρη, τότε έχει παραμείνει σταθερός, άρα δεν κουνιέται.
Παράθεση από: actus στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:26:23 μμΠαράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2020, 15:08:38 μμΗ αλήθεια είναι ότι τώρα που το ανέφερες προβληματιστηκα! Τώρα βέβαια είναι απόλυτα κεντραρισμενος (3 κανονική ώρα, 1 ο δείκτης gmt). Εκείνη την ώρα μόλις το ρύθμισα... Παίζει κανένα ρόλο; Δεν είναι περίεργο;Φανταζομαι ότι εννοείς 1 στη 12ωρη κλιμακα. Σ' αυτή την περίπτωση μια χαρά πάει, το έχεις στο GMT+1. Αν έχει παραμείνει στο 1 στην 24ωρη, τότε έχει παραμείνει σταθερός, άρα δεν κουνιέται. Ναι στη 12ωρη κλίμακα... Άρα όλα καλά; Με τρόμαξε ο Σπύρος!
Ναι στη 12ωρη κλίμακα... Άρα όλα καλά; Με τρόμαξε ο Σπύρος!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.