0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xRallyArt στις Ιανουάριος 11, 2020, 14:47:46 μμΚαλο σαββατοκυριακο σε ολους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Seiko RulesΠο πο πο από τότε που πρωτοβγηκε αυτό το μοντέλο... Με έχει τρελάνει.Το κακό είναι ότι και τα μοντέλα με ΕΤΑ έχουν τσιμπήσει και αυτά τιμή!!! Κάτω από 2 χιλιάρικα δύσκολα μεταχειρισμένο
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Seiko Rules
Παράθεση από: xRallyArt στις Ιανουάριος 11, 2020, 14:47:46 μμΚαλο σαββατοκυριακο σε ολους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Seiko Rulesμπράβο,για την επιλογη
Καλησπέρα.Ας δώσω άλλη μια ώθηση.
Παράθεση από: P.I.T. στις Ιανουάριος 11, 2020, 15:48:18 μμΚαλησπέρα.Ας δώσω άλλη μια ώθηση. Παναγιώτη ποσά ρολόγια έχεις φίλε πλέον;;;;;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιανουάριος 11, 2020, 15:52:37 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Ιανουάριος 11, 2020, 15:48:18 μμΚαλησπέρα.Ας δώσω άλλη μια ώθηση. Παναγιώτη ποσά ρολόγια έχεις φίλε πλέον;;;;;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάτσε κάνει υπολογισμό(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιαπωνικό + quartz Αλεξανδρε, ολα οσα σαρεσουν μαζεμενα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.