0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ παίδες, καλώς σας βρήκα και... γεια σας. Αύριο ξαναφεύγω... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) -Θ.
Μπαμπα να το φορεσω λιγο .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλο το καλοκαίρι μ αυτό βγήκε...Και προβλέπω κι ο χειμώνας.
Παράθεση από: merlon στις Σεπτέμβριος 10, 2017, 23:06:18 μμΜπαμπα να το φορεσω λιγο .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραιο, μ´αρεσει και με το δερματινο...Δεν το δινεις για κανενα πανερι μιας και δοκιμαζεις τα δερματινα λουρια τελευταια;; Ισως κανενα 372...;;;; Λεω γω τωρα....
Εγύρισα κι εγώ...συνεχειαΠανάθεμά σας, λυσσάξατε 2 βδομάδες. 500 σελίδες έχω να διαβάσω τώρα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) λολ -Θ.
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 10, 2017, 17:53:38 μμΌλο το καλοκαίρι μ αυτό βγήκε...Και προβλέπω κι ο χειμώνας.Πολύ καλό. Δεν συμφωνώ με τις γαλότσες που λέει ο Νικόλας.Το συγκεκριμένο μπορεί να βρει θέση, μάλιστα και καλή, σε κάθε συλλογή.
Παράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 10, 2017, 23:26:27 μμΠαράθεση από: merlon στις Σεπτέμβριος 10, 2017, 23:06:18 μμΜπαμπα να το φορεσω λιγο .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραιο, μ´αρεσει και με το δερματινο...Δεν το δινεις για κανενα πανερι μιας και δοκιμαζεις τα δερματινα λουρια τελευταια;; Ισως κανενα 372...;;;; Λεω γω τωρα.... Ή 359 ή 312!!!!! Χαρη μονο ανταλλαγη!! Γιατι φυγαν πολλα ευρωπουλακια σε ρολογακιαΣτάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλησπέρες!
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 11:09:55 πμΚαλό ΣΚ σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΠρώτο ΣΚ χωρίς θάλασσα; Νοέμβριο έπρεπε να ανοίγουν τα σχολεία..
Καλό ΣΚ σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.