0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ειναι κατι αντιστοιχο με το να κυκλοφορεις με γαλοτσες και να υποστηρίζεις οτι ειναι βολικές. Πέτα το.
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 10, 2017, 17:53:38 μμΌλο το καλοκαίρι μ αυτό βγήκε...Και προβλέπω κι ο χειμώνας.Ειναι κατι αντιστοιχο με το να κυκλοφορεις με γαλοτσες και να υποστηρίζεις οτι ειναι βολικές. Πέτα το.Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλο το καλοκαίρι μ αυτό βγήκε...Και προβλέπω κι ο χειμώνας.
Εγύρισα κι εγώ...Πανάθεμά σας, λυσσάξατε 2 βδομάδες. 500 σελίδες έχω να διαβάσω τώρα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) λολ -Θ.
Καλα ακομα στην Παρο εισαι? Δεν αδειασε το νησι?
...καλώς ήρθες Μόνον εγώ δεν γύρισα ακόμα ? Ντρέπομαι ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 10, 2017, 20:32:37 μμ...καλώς ήρθες Μόνον εγώ δεν γύρισα ακόμα ? Ντρέπομαι ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φαίνονται τα λεφτά, Γιώργο...Κανένας άλλος δεν κάνει ένα μήνα διακοπές...
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 10, 2017, 20:42:58 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 10, 2017, 20:32:37 μμ...καλώς ήρθες Μόνον εγώ δεν γύρισα ακόμα ? Ντρέπομαι ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φαίνονται τα λεφτά, Γιώργο...Κανένας άλλος δεν κάνει ένα μήνα διακοπές... ....αν εισαι συνταξιούχος ? Τι εδώ, τι εκεί, τα ίδια είναι ! Και το "εκεί", είναι πλέον σε "κατάληψη" από τους νεαρούς, που δεν επιτρέπουν την επιστροφή των "γέρων".
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.