0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)εγώ τώρα για κάποιο λόγο φοράω το συγκεκριμένο σε τέτοιες δραστηριότητες, αλλά άντε βρες το.
Παράθεση από: arvac στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 16:37:47 μμKαλησπέρες!Παίζει να είναι το καλύτερο δημιούργημά σου, ε, Κοσμά;Γιατί, το ομορφότερο Βοστόκ που έχω δει, είναι σίγουρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Kαλησπέρες!
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 18:58:10 μμΠαράθεση από: Svl στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 18:39:08 μμΠαράθεση από: arvac στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 16:37:47 μμKαλησπέρες!Παίζει να είναι το καλύτερο δημιούργημά σου, ε, Κοσμά;Γιατί, το ομορφότερο Βοστόκ που έχω δει, είναι σίγουρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο ρε φίλε!Αυτό αν το έβγαζε θα ξεπούλαγε...+1Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Svl στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 18:39:08 μμΠαράθεση από: arvac στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 16:37:47 μμKαλησπέρες!Παίζει να είναι το καλύτερο δημιούργημά σου, ε, Κοσμά;Γιατί, το ομορφότερο Βοστόκ που έχω δει, είναι σίγουρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο ρε φίλε!Αυτό αν το έβγαζε θα ξεπούλαγε...
Παράθεση από: Svl στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 18:39:08 μμΠαράθεση από: arvac στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 16:37:47 μμKαλησπέρες!Παίζει να είναι το καλύτερο δημιούργημά σου, ε, Κοσμά;Γιατί, το ομορφότερο Βοστόκ που έχω δει, είναι σίγουρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φίλτατε Σπύρο, πενία τέχνας κατεργάζεται...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
και όμως..οι δημιουργίες που μας δείχνεις αποτελούν πάντοτε πλουσιώτατες πηγές έμπνευσης.Να είσαι καλά, φίλε Κοσμά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολυ καλο κι αυτο το βοστοκ...Για αλλη μια φορα φανηκες υπερανταξιος των προσδοκιων των απανταχου αμφιβιων-λόβερς..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όλο το καλοκαίρι μ αυτό βγήκε...Και προβλέπω κι ο χειμώνας.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.