Dante80 και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούνιος 09, 2016, 11:06:52 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπάλι ακρίδα φοράς?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούνιος 09, 2016, 11:06:52 πμΣτάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό είναι το πιο γ@μ@το από όλα λέμε.....! Και στο καλύτερο μέγεθος...!
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Βost στις Ιούνιος 09, 2016, 12:33:17 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Ιούνιος 09, 2016, 11:06:52 πμΣτάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό είναι το πιο γ@μ@το από όλα λέμε.....! Και στο καλύτερο μέγεθος...!Eυχαριστώ ομορφάντρα μου! edit: Κατευθείαν για Μύκονο είσαστε, yolo
Έλα καλημέρες..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)In love with my new ninja turtleSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Ιούνιος 09, 2016, 13:25:42 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)In love with my new ninja turtleSent from my iPhone using TapatalkΩραία φωτό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καινουργιο το σεικο σρπ775;;; Απο που αν επιτρεπεται και ποσο;;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.