DionysisP, Giorgos_I, Makis2020 και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
image hosting 10mb limit
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 07, 2016, 23:13:28 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 07, 2016, 22:52:10 μμΚαι παλι να ευχαριστησω για τα καλα σας λογια και να αντευχηθω τα καλυτερα και σε σας!!George_ ναι περιμενω αλλα τρια ρολογια..Αντι να δωσω 5μιση κατοσταρικα και να παρω ενα "καλο", ειπα να παρω τεσσερα που τα ειχα απωθημενα!!!! Ελπιζω το επομενο να ναι το bulova moon, αν δεν μπει εμβολιμα καμια περιπτωση απ το mywatcheshub Παράθεση από: DragonAce στις Ιούνιος 07, 2016, 18:35:32 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εστάλη από το Windows Phone μουΩραιο, μου θυμισε παλιες εποχες!! Εχω κατι στο μυαλο μου.. Χαρη μεγειες και απο μενα!! Παντα καλες ωρες φιλε μουG... ...iPhone 5sΕυχαριστω Γιωργο, να σαι καλα! Συντομα θα χρειαστω την βοηθεια σας για την αγορα μερικων νατο που δεν μπορω να τα βρω και μ´εχει παιδεψει το θεμα..
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 07, 2016, 22:52:10 μμΚαι παλι να ευχαριστησω για τα καλα σας λογια και να αντευχηθω τα καλυτερα και σε σας!!George_ ναι περιμενω αλλα τρια ρολογια..Αντι να δωσω 5μιση κατοσταρικα και να παρω ενα "καλο", ειπα να παρω τεσσερα που τα ειχα απωθημενα!!!! Ελπιζω το επομενο να ναι το bulova moon, αν δεν μπει εμβολιμα καμια περιπτωση απ το mywatcheshub Παράθεση από: DragonAce στις Ιούνιος 07, 2016, 18:35:32 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εστάλη από το Windows Phone μουΩραιο, μου θυμισε παλιες εποχες!! Εχω κατι στο μυαλο μου.. Χαρη μεγειες και απο μενα!! Παντα καλες ωρες φιλε μουG... ...iPhone 5s
Και παλι να ευχαριστησω για τα καλα σας λογια και να αντευχηθω τα καλυτερα και σε σας!!George_ ναι περιμενω αλλα τρια ρολογια..Αντι να δωσω 5μιση κατοσταρικα και να παρω ενα "καλο", ειπα να παρω τεσσερα που τα ειχα απωθημενα!!!! Ελπιζω το επομενο να ναι το bulova moon, αν δεν μπει εμβολιμα καμια περιπτωση απ το mywatcheshub Παράθεση από: DragonAce στις Ιούνιος 07, 2016, 18:35:32 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εστάλη από το Windows Phone μουΩραιο, μου θυμισε παλιες εποχες!! Εχω κατι στο μυαλο μου..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εστάλη από το Windows Phone μου
Συννεφιά έξω.... Αλλά όχι πάνω μας καλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με το καινούριο zuludiver του το παιδί μου!!!
κάθε μέρα το ίδιο ... δεν λέει να βγει απο το χέρι ... αλλά είναι ότι πιο άνετο εχω φορέσει τον τελευταίο καιρό ...!!!
Παράθεση από: Βost στις Ιούνιος 07, 2016, 18:51:25 μμΠαράθεση από: DragonAce στις Ιούνιος 07, 2016, 18:35:32 μμΕστάλη από το Windows Phone μουΤρελαίνομαι Συλλεκτικό !
Παράθεση από: DragonAce στις Ιούνιος 07, 2016, 18:35:32 μμΕστάλη από το Windows Phone μουΤρελαίνομαι
Εστάλη από το Windows Phone μου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.