DionysisP, Giorgos_I, Makis2020 και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: DragonAce στις Ιούνιος 07, 2016, 18:35:32 μμΕστάλη από το Windows Phone μουΠολυ Καλό ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ... Έχει στιγματίσει μια ολόκληρη εποχή ... !!!... Με έχει φάει η γυναίκα μου να της πάρω ενα τέτοιο ...!!!!
Εστάλη από το Windows Phone μου
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με το καινούριο zuludiver του το παιδί μου!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 08, 2016, 13:40:41 μμκάθε μέρα το ίδιο ... δεν λέει να βγει απο το χέρι ... αλλά είναι ότι πιο άνετο εχω φορέσει τον τελευταίο καιρό ...!!!Πολύ όμορφο!!!!!!!!!
κάθε μέρα το ίδιο ... δεν λέει να βγει απο το χέρι ... αλλά είναι ότι πιο άνετο εχω φορέσει τον τελευταίο καιρό ...!!!
Νομίζω οτι έχεις βρει το νόημα της ζωής και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Ιούνιος 08, 2016, 21:22:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φοβερή φώτο!Μπράβο Ισίδωρε!!
Το hardlex του 715 είναι το κάτι άλλο.Πολύ καθαρό.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες!!!Sent from private sat connection...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.