0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορω να γυρισω πισω την ημερομηνια με τιποτα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
CA0348-53W
Παράθεση από: Actorius στις Νοέμβριος 28, 2014, 12:09:19 μμCA0348-53WΗ φωτό είναι σα να είναι βγαλμένη από περιοδικό μόδας!!Εξαιρετικό σύνολο! Αψεγάδιαστο!!!(άσε τον Ευάγγελο να λέει!)
Η φωτό είναι σα να είναι βγαλμένη από περιοδικό μόδας!!Εξαιρετικό σύνολο! Αψεγάδιαστο!!!(άσε τον Ευάγγελο να λέει!)
Γαματη μποτα φιλε μου,απο που τα πηρες?Εγω απο Αγγλια πηρα ενα ζευγαρι γιατι ειχαν μεγαλη ποικιλια σε τετοιο στυλ
Απαραίτητη διευκρίνηση: είμαι κάτοχος 3 ολόιδιων πουκαμίσων - προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων!
Το μόνο αυτοκόλλητο που χρησιμοποιώ είναι αυτό που ήταν κολλημένο στο πλεξι και το χρησιμοποίω όταν αποθηκεύω το ρολόι για να μην γρατζουνιέται το πλεξι. Φυσικά φαίνεται ότι επαναχρησιμοποιείται.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.