TATAR, Wolf- και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
0,4mmVs 0,7 Vs 1mmπρεπει να ανοιξουμε ενα νεο θεμα
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 27, 2014, 22:49:42 μμείμαι έτοιμος να σε παρακαλέσω πλέον να βάζεις μπρος-πίσω φωτό των ρολογιών σου, γιατί υποψιάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στα ρολόγια σου!!! (έλα, αστειεύομαι!! όλα σου τα ρολόγια είναι το ένα καταπληκτικότερο από το άλλο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ προσωπικά τα απολαμβάνω όσο δε λέγεται) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
είμαι έτοιμος να σε παρακαλέσω πλέον να βάζεις μπρος-πίσω φωτό των ρολογιών σου, γιατί υποψιάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στα ρολόγια σου!!! (έλα, αστειεύομαι!! όλα σου τα ρολόγια είναι το ένα καταπληκτικότερο από το άλλο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ προσωπικά τα απολαμβάνω όσο δε λέγεται)
Παράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 27, 2014, 22:59:34 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 27, 2014, 22:49:42 μμείμαι έτοιμος να σε παρακαλέσω πλέον να βάζεις μπρος-πίσω φωτό των ρολογιών σου, γιατί υποψιάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στα ρολόγια σου!!! (έλα, αστειεύομαι!! όλα σου τα ρολόγια είναι το ένα καταπληκτικότερο από το άλλο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ προσωπικά τα απολαμβάνω όσο δε λέγεται) δεν πιστεύω να τα έβγαλες τώρα για τη φωτό!!! (πανέμορφη όσο και η μπροστινή όψη!!)
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 27, 2014, 22:49:42 μμείμαι έτοιμος να σε παρακαλέσω πλέον να βάζεις μπρος-πίσω φωτό των ρολογιών σου, γιατί υποψιάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στα ρολόγια σου!!! (έλα, αστειεύομαι!! όλα σου τα ρολόγια είναι το ένα καταπληκτικότερο από το άλλο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ προσωπικά τα απολαμβάνω όσο δε λέγεται)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ μου αρέσει! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ακριβά πολύ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.