TATAR, Wolf-, stelios029 και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: marios_ch στις Νοέμβριος 27, 2014, 17:03:48 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) βλεποντας την φωτο αυτη το θελω και γω!
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 27, 2014, 14:02:13 μμβγάζει δύναμη το εργαλείο ... πολύ βαρβατίλα λέμε
μου παραπονέθηκε και το φόρεσα μετά από πολύ καιρό ...
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 27, 2014, 13:47:52 μμΠαράθεση από: stavros_ch στις Νοέμβριος 27, 2014, 11:27:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραία πράματα! (Σε τί αυτοκίνητο είσαι;)Volvo S80 Χαρη.
Παράθεση από: stavros_ch στις Νοέμβριος 27, 2014, 11:27:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραία πράματα! (Σε τί αυτοκίνητο είσαι;)
Παράθεση από: marios_ch στις Νοέμβριος 27, 2014, 17:03:48 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...πέρα από τη συνήθεις εξαιρετικές φωτό σου Μάριε, το ρολόι είναι πραγματικά πολύ όμορφο!!Άλλωστε το έχω ξαναδηλώσει (όταν το πήρες) ότι για μένα είναι το μοναδικό "χρυσό" ρολόι που είναι τόσο όμορφο από κοντά!! Και σε τέτοια τιμή!!
Παράθεση από: jim teo στις Νοέμβριος 19, 2014, 14:01:55 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my LG G2 using tapatalkΤην εκανες τελικα,δεν αντεξες.Βγαλτου κατεπειγόντως το μονοφθαλμο λουρακι και βάλτου ενα με διπλες μπιλιες.Τωρα για 2 βδομαδες υποθεση δεν σου λεω καλοριζικα και τετοια....... να το χαρεις ομως!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my LG G2 using tapatalk
Καραπανέμορφο το Orient!
Παράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 27, 2014, 21:16:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) πανέμορφο το Panerai σου!!(πες μου ότι τα στυλό δεν τα πήρες μόλις τώρα, αλλά είναι χρησιμοποιημένα και άφησες πάνω τα αυτοκόλλητα με τα τα bar codes, για να είναι σε κατάσταση καινούργιου!!;)
είμαι έτοιμος να σε παρακαλέσω πλέον να βάζεις μπρος-πίσω φωτό των ρολογιών σου, γιατί υποψιάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και στα ρολόγια σου!!! (έλα, αστειεύομαι!! όλα σου τα ρολόγια είναι το ένα καταπληκτικότερο από το άλλο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ προσωπικά τα απολαμβάνω όσο δε λέγεται)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.