Πριν κανα 2μηνο ημουν με την συζυγο και το παιδι στο cosmos mall και τυχαια περνωντας απ το μαγαζι του β*****ίδη επεσε το ματι της συζυγου μου στο bulova 96A155 που ηταν στη βιτρινα και με ρωτησε τι ειναι αυτο..Εκει που αρχισα να της λεω 2-3 απλα πραγματακια περι μηχσνισμου, ιστοριας κλπ, τσουπ πεταγεται εξω μια κυρια του καταστηματος (55αρα) και απευθυνομενη προς εμας αρχιζει και λεει: " επειδη σημερα ειναι η τελευταια ημερα εκπτωσεων του καταστηματος θα μπορουσαμε να σας κανουμε μια καλη τιμη για καποια απ´αυτα που κοιτουσαμε"..Επειδη το χα περιεργεια, με ετρωγε να δω τί θα μου πει και φυσικα μεσα στην ευγενεια την ρωτησα για το προαναφερομενο..Η αγωνια της ηταν ζωγραφισμενη στο προσωπο της και φωναζε την απελπισια που ενιωθε καθως δεν πρεπει να ειχαν κανει σεφτε ουτε μεχρι εκεινη την απογευματινη ωρα...

Βγηκε εξω τρεχοντας, φοβουμενη μην μας χασει και μας λεει με τρεμαμενη φωνη οτι το δινουν, άκουσον, ακουσον..
600€...

Υποψιν ημερα εκπτωσεων! Μετα το σοκ που υπεστη προσωπικα, την ευχαριστησαμε και φυγαμε..Εξηγησα φυσικα στη συζυγο οτι στο σκρουτζ εκεινη την ημερα ειχε γυρω στα 330€ ενω στο amazon, ebay το εβρισκες με 180€...Οι καιροι εχουν αλλαξει και θα πρεπει καπως καποιοι να συνελθουν καθως προ-Τσιπρα εποχες ειμαι βεβαιος οτι και παλι τοσο θα το εδιναν. Ο κοσμος πλεον εχει ξυπνησει και ως ενα μεγαλο βαθμο μετρα και το τελευταιο ευρω..