Καλησπερα σε ολη την παρεα!
Με λενε Γιωργο και ειμαι νεο μελος στην παρεα σας και θα χρειαστω την πολυτιμη βοηθεια σας!
Ειμαι λατρης των ρολογιων αλλα οχι και γνωστης... Εχω αλλαξει αρκετα ρολογια ποτε ομως κατι το ιδιαιτερο (εκτος απο ενα ρολοι του πατερα μου, ελβετικο Olma, εχει κλεισει η συγκεκριμενη εταιρια αλλα το ρολογακι ειναι διαχρονικο αλλα λιγο μικρο) οποτε δεν γνωριζω πολλα πραγματα απο τεχνικα χαρασκτηριστικα, ποιοτητες κατασκευης, υλικα και ολα τα συναφη, περα απο τα βασικα...
Σε λιγο καιρο προτιθεται η μανα μου να με κανει ενα δωρακι απο 1000 εως 2000 ευρω και ειμαι σε αναζητηση (αρχικα σας αναφερω ποιες εταιριες με ενδιαφερουν κατα σειρα προτεραιοτητας) Tag Heuer, Reymond Weil, Longines, Hamilton, Tissot, Rado... Θα ηθελα να συμπεριλαβω μεσα και Breitling, Omega, Rolex αλλα δεν επαρκει το ποσο! Σιγουρα μπρασελε και αυτοματο και αν γινεται να περιεχει χρονογραφους, ημερομηνιες κλπ θα ημουν ιδιαιτερα χαρουμενος!
Θα ηθελα να σκουσω τι μου προτεινετε σαν αξιοπιστια, μεταπωληση, ποιοτητα κατσκευης και καποια συγκεκριμενα μοντελα value for money αν εχετε κατα νου...
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και αν εxω κανει καποιο λαθος που ειναι εκτος των κανονων του φορουμ να με συγχωρησετε και να με διορθωσετε!