Αποστολέας Θέμα: Αγορα ρολογιου απο 1000 - 2000 ευρώ  (Αναγνώστηκε 30835 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Αγορα ρολογιου απο 1000 - 2000 ευρώ
« Απάντηση #105 στις: Αύγουστος 29, 2017, 23:05:28 μμ »
Εν παση περιπτωση μαλλον ψεμματα μου ειπανε για την καταταξη, αλλα παρολα αυτα ομως, δεν βλεπω να την ξεπερναει ουτε  οι tudοr - longines - oris - hamilton - breitling - rado και αλλες πολλες... Οχι οτι αυτο ειναι κριτηριο επιλογης, αλλα λεει κατι!

Εγω προσπαθω να καταλαβω γιατι θα επρεπε να μην την εχουμε σε εκτιμιση? Υπαρχει καποιος λογος? Εχουνε κανει γκελες κατα καιρους? Δεν ειναι διαχρονικα? Εχουνε χαμηλη ποιοτητα?

Αυτοι ειναι λογοι για να εχεις κατι σε χαμηλη εκτιμιση η τουλαχιστον να σου τυχει εσενα τον ιδιο καποια αρνητικη εμπειρια και να την εχεις παθει...

Στον κόσμο των ορολογοφιλων την Tag δεν την έχουν και πολύ σε υπόληψη. Όχι γιατί δεν είναι ποιοτικά τα ρολόγια της αλλά λόγω του επιθετικού marketing πολλοί την θεωρούν και λίγο fashion brand και όχι γνήσια ωρολοποιια. Κάτι στο οποίο προσωπικά διαφωνώ. Ειδικά στο θέμα επιθετικού marketing ακριβώς το ίδιο πράγμα ακολουθεί τώρα η Tudor με ambassadors τον Beckham και την Lady Gaga. Για να πουλήσεις, αν δεν έχεις το όνομα της Omega, πρέπει να ακουστείς στην μαζα και όχι να σε ξέρουν μόνο οι "καμένοι" σαν εμάς. Κανείς εκτός του χόμπι δεν γνωρίζει την Fortis, Sinn, την Squale kαι λοιπές αξιόλογες εταιρίες. Πολλοί δεν ξέρουν και την Tudor. Όλοι σχεδόν ξέρουν την Tag. Για εμένα προχωρα για Tag απλά σε ένα δυο χρόνια μην ψάχνεις να το πουλήσεις για να πάρεις ένα Omega. Στα 2κ+ που είσαι τώρα (και όχι από την δικη σου τσέπη) είσαι τόσο κοντά στο να μπεις σε νερά βαρβάτων ρολογιών που ίσως είναι καλή ιδέα να κάνεις λίγο κράτει να βάλεις και εσύ 1,5κ μαζί με της μητέρα σου και να πάρεις κάτι που θα σου μείνει οριστικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 29, 2017, 23:12:33 μμ από Stelios.T »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Αύγουστος 29, 2017, 23:05:53 μμ »
Οπως για παραδειγμα μεχρι τωρα δεν ηξερα οτι η tudor ειναι της rolex!

Τωρα που το μαθες, μηπως να δοκιμαζες το bb με το μπορντωκοκκινο μπεζελ..?? :D Μην βιαζεσαι, δες κι αλλα στο google, γεματο ειναι απο φωτο..,Σιγα σιγα εντρυφωντας θα αρχισεις να εκτιμας με διαφορετικο ματι ενα ρολοι και να γινεσαι πιο εκλεκτικος.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος sneakysneaky

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αύγουστος 29, 2017, 23:25:10 μμ »
Εν παση περιπτωση μαλλον ψεμματα μου ειπανε για την καταταξη, αλλα παρολα αυτα ομως, δεν βλεπω να την ξεπερναει ουτε  οι tudοr - longines - oris - hamilton - breitling - rado και αλλες πολλες... Οχι οτι αυτο ειναι κριτηριο επιλογης, αλλα λεει κατι!

Εγω προσπαθω να καταλαβω γιατι θα επρεπε να μην την εχουμε σε εκτιμιση? Υπαρχει καποιος λογος? Εχουνε κανει γκελες κατα καιρους? Δεν ειναι διαχρονικα? Εχουνε χαμηλη ποιοτητα?

Αυτοι ειναι λογοι για να εχεις κατι σε χαμηλη εκτιμιση η τουλαχιστον να σου τυχει εσενα τον ιδιο καποια αρνητικη εμπειρια και να την εχεις παθει...

Στον κόσμο των ορολογοφιλων την Tag δεν την έχουν και πολύ σε υπόληψη. Όχι γιατί δεν είναι ποιοτικά τα ρολόγια της αλλά λόγω του επιθετικού marketing πολλοί την θεωρούν και λίγο fashion brand και όχι γνήσια ωρολοποιια. Κάτι στο οποίο προσωπικά διαφωνώ. Ειδικά στο θέμα επιθετικού marketing ακριβώς το ίδιο πράγμα ακολουθεί τώρα η Tudor με ambassadors τον Beckham και την Lady Gaga. Για να πουλήσεις, αν δεν έχεις το όνομα της Omega, πρέπει να ακουστείς στην μαζα και όχι να σε ξέρουν μόνο οι "καμένοι" σαν εμάς. Κανείς εκτός του χόμπι δεν γνωρίζει την Fortis, Sinn, την Squale kαι λοιπές αξιόλογες εταιρίες. Πολλοί δεν ξέρουν και την Tudor. Όλοι σχεδόν ξέρουν την Tag. Για εμένα προχωρα για Tag απλά σε ένα δυο χρόνια μην ψάχνεις να το πουλήσεις για να πάρεις ένα Omega. Στα 2κ+ που είσαι τώρα (και όχι από την δικη σου τσέπη) είσαι τόσο κοντά στο να μπεις σε νερά βαρβάτων ρολογιών που ίσως είναι καλή ιδέα να κάνεις λίγο κράτει να βάλεις και εσύ 1,5κ μαζί με της μητέρα σου και να πάρεις κάτι που θα σου μείνει οριστικά.
Μεγάλη ξενέρα όταν μπήκα στο site της εταιρείας και το είδα.   :-X 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Αύγουστος 30, 2017, 00:04:41 πμ »
Ξεκόλλα απο την TAG ....... :-X

Καπετανιε γιατι ετσι με την Tag??? Δεν την εχεις ιδιαιτερα σε εκτιμιση?

ο καπετάνιος κάτι ξέρει
για να σε διευκολύνω: αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι τα μοντέλα της, δεν έχει δικές της μηχανές (κάποτε χρησιμοποιούσε ΕΤΑ, τώρα σελίτα, εντάξει έφτιαξε χρονογράφο), τα μοντέλα της είναι απίστευτα υπερτιμολογημένα και για απόδειξη δες τιμές από μεταχειρισμένα. Το μόνο ταγκ που πουλιέται σχετικά καλά είναι το μονακό (αλλά κι αυτό από μηχανή, βράστα)
Θα ήταν πολύ καλό για την τσέπη σου, να κοιταξεις κάτι άλλο πέρα από ταγκ. Ειδικά για κάποιον που έχει λίγα ρολόγια και το ψάχνει ή έστω τώρα ξεκινά.

Η σκέψη που σου προτείνανε πιο πάνω να μαζέψεις λίγα χρήματα και να πας σε κάτι πιο καλό, κατ εμέ είναι σωστή.

να παρακάτω, ένας ακόμη συμφωνεί για τη ταγκ...

Δεν εχει αδικο,με την TAG

Εγω ακομα καλα, καλα ακομα δεν εκανα το πρωτο βημα, αρχιζω να σκεφτομαι για το επομενο...   ;D

καλώς ήρθες στο κλαμπ !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αύγουστος 30, 2017, 00:14:48 πμ »
Μαζεψε καλυτερα χρηματα,ειναι ισως η καλυτερη επιλογη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αύγουστος 30, 2017, 01:05:16 πμ »
Που να πρωτοαπαντησω??  :o :o :o

Λοιπον, μαζεψα αρκετες (περισσοτερες απο οσες μπορω να αφομοιωσω  :D) και χρησιμες πληροφοριες αποψε! Σας ευχαριστω για μια ακομη φορα και ας κατανταω γραφικος, για την πολυτιμη βοηθεια που μου προσφερετε! Μου μεταφερατε ακριβως ολα οσα πρεπει να ξερω για την ωρολογοποια σε ενα περιληπτικο σχημα, κατι που θα μου επαιρνε μερες, βδομαδες εως και μηνες αν ψαχνομουνα μονος μου να τα βρω και να εβγαζα αποψη!

Αρχιζω να αντιλαμβανομαι την καθε εταιρεια και το καθε μοντελο οπως "τους αρμοζει" και στα λεφτα που δινεις να παιρνεις το αναλογο αντιτιμο!
Αρχιζω επισης να αξιολογω με αλλο ματι τα σχεδια - μοντελα και τις λεπτομερειες!

Καταλαβαινω απολυτα τι θελετε να μου μεταφερετε (βαλε αλλα 5 - 6 εκατοσταρικα και παρε brietling η tudor απο τη στιγμη που σκας 2000 - 2200)...  Και να σας πω την αληθεια κι εγω μαζι σας! Παντα σε ολες τις αγορες μου ποτε δεν εχω παρει τιποτα στην τιμη που ειχα ορισει εξ αρχης! Στο τελος ανεβαινω επικινδυνα πανω απο τα ορια σε ολες τις επιλογες μου!

Δε μπορω με σιγουρια να πω τι ακριβως θα ειναι αυτο που θα παρω αλλα θα προτιμησω να συγκρατηθω να μη ξεφυγω πολυ στην τιμη, να μη βιαστω να κανω καποια κινηση εκτος και αν βρω κανενα ΒΒ μεχρι 2,5Κ ταβανι και να το παρω...! Αν απο την αλλη, αν δεν παιξει τετοιο σεναριο, δλδ να το βρω κατω απο αυτη την τιμη και ο ενθουσιασμος μου και η ανυπομονησια μου υπερτερησουν θα προβω στην αγορα καποιου tag (aquaracer, carrera) που μου αρεσουν και τα δυο εξισου η καποιου oris (εχει 2-3 μοντελακια αξιολογα)... Ολα αυτα ειναι μεχρι 1800 - 1900!

Και να σας πω και κατι? Δεν πιστευω πως θα το μετανοιωσω γιατι πολυ απλα θα ειναι ενα αξιολογο, ομορφο δωρο που δε θα χρειαστει να το τραμπαρω ποτε! Εδω φοραω ενα ρολοι 15 - 16 χρονων που σιγουρα δεν ειναι ουτε tudor, ουτε και brietling... Δεν ειναι ουτε καν tag η oris... Ειναι απλα ενα ελβετικο ρολοι αρκετα πιο κλασσικο σε σχεση με το δικο μου στυλ, ανεξαρτητως της συναισθηματικης του αξιας (του πατερα μου) και το φοραω με καμαρι γιατι μου βγαζει μια α' ποιοτητα και εννεοιται πως μου αρεσει κιολας!

Απο την αλλη παλι σκεφτομαι οτι οκ, πρωτο ρολογακι, δε χρειαζεται να ξεφυγω απο τωρα πανω απο 2Κ! Εξ' αλλου συλλογη ειναι αυτη... Μπορει να περιεχει 4-5 ρολογια! Οποτε ολα τα καλα χωρανε!!! :D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 30, 2017, 01:08:54 πμ από gmaras »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Αύγουστος 30, 2017, 08:35:46 πμ »
Να σου τονισω δυο σημεια σου που σιγουρα θα αναθεωρησεις, (ετσι πιστευα και γω στις αρχες μου  ;D )..
- το φλιπαρισμα (τραμπα που λεμε) θα επελθει στο μυαλο σου μολις αρχισεις και νιωθεις την αναγκη ανανεωσης, φρεσκαρισματος...Η λογικη του "οχι μην το κανω, ειναι συλλεκτικο/κορυφη κλπ" θα ειναι τα μονα που θα σε κρατουν, αγνωστο στον καθενα μας για ποσο..
- η συλλογη μπορει να περιεχει και περισσοτερα απξ 4-5 ρολογια! ;D

Το ρολοι σου θα το παρεις απο ΑΘΗΝΑ..Με λυπει που το λεω αλλα μονο την μπουγατσα βρισκουμε πιο φθηνα εδω πανω, αλλα και σ´αυτο δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.. :D Κατω μπορεις να το παρεις και 200€ φθηνοτερα...Κοιτα για το aquaracer, to carrera λιγο ντρεσιζει με σπορ γραμμη ωστοσο και ετσι σου κοβει πληθος περιπτωσεων που μπορεις να το φορεσεις..Το πρωτο σαν diver φοριεται εξισου καλα σαν καζουαλ και ως επισημο και θα μπορουσε να αποτελει και το ενα και μοναδικο καποιου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Αύγουστος 30, 2017, 08:55:29 πμ »
Κι εννοειται πως ειναι απολυτα λογικη και σωστη η συμβουλη σας να μαζεψω λιγα χρηματα παραπανω και να παω σε κατι καλυτερο! Αλλα σκεφτειται οτι αρχικα ειχα στο μυαλο μου κατι στα 1,5 - 1,8 και ξαφνικα παμε να παιξουμε μπαλα στα 2,5 - 3...

Να σου τονισω δυο σημεια σου που σιγουρα θα αναθεωρησεις, (ετσι πιστευα και γω στις αρχες μου  ;D )..
- το φλιπαρισμα (τραμπα που λεμε) θα επελθει στο μυαλο σου μολις αρχισεις και νιωθεις την αναγκη ανανεωσης, φρεσκαρισματος...Η λογικη του "οχι μην το κανω, ειναι συλλεκτικο/κορυφη κλπ" θα ειναι τα μονα που θα σε κρατουν, αγνωστο στον καθενα μας για ποσο..
- η συλλογη μπορει να περιεχει και περισσοτερα απξ 4-5 ρολογια! ;D

-Εννοειται πως μια συλλογη μπορει να περιεχει πανω απο 4-5 ρολογια αλλα αν βαλουμε οτι μ.ο. το καθενα θα εχει 2Κ θα φτασουμε τα 10-15... Οποτε σιγα, σιγα... 29 ειμαι! Λογικα εχω δρομο!
-Κι εννοειται πως παντα μπαινει το μικροβιο της αντικαταστασης μεσα μας... Εδω ειχα bmw116 και ηθελα κατι καλυτερο, μετα πηγα σε mercedes C200 και αρχιζα να ονειρευομαι X6 γιατι το merc μου φαινοταν λιγο... Η φυση του ανθρωπου ειναι τετοια που ειμαστε απληστοι, δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε και θελουμε παντα κατι το περισσοτερο! Οποτε ας πονταρω οτι θα εχω ενα καλο ρολογακι και θα ειναι δωρο της μαμας κατι που θα με κρατησει στο να το αντικαταστησω και απλα να παω σε νεα αγορα ενος καινουργιου ρολογιου(ΒΒ)  :D :D

Το ρολοι σου θα το παρεις απο ΑΘΗΝΑ..Με λυπει που το λεω αλλα μονο την μπουγατσα βρισκουμε πιο φθηνα εδω πανω, αλλα και σ´αυτο δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.. :D Κατω μπορεις να το παρεις και 200€ φθηνοτερα...Κοιτα για το aquaracer, to carrera λιγο ντρεσιζει με σπορ γραμμη ωστοσο και ετσι σου κοβει πληθος περιπτωσεων που μπορεις να το φορεσεις..Το πρωτο σαν diver φοριεται εξισου καλα σαν καζουαλ και ως επισημο και θα μπορουσε να αποτελει και το ενα και μοναδικο καποιου...

Οσο για το που θα το παρω μαλλον η πρωτευουσα ειναι μονοδρομος! Τα πραγματα εδω, ειδικα μετα την κριση ειναι απαραδεκτα... Πατανε στην ελειψη ανταγωνισμου και ξεφτιλιζουν την κατασταση! Αλλα και ο κοσμος δεν τρωει πλεον σανο! Εμαθε...
Και μαλλον αναμεσα σε αυτα τα δυο το aquaracer παιζει μονο του...
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 30, 2017, 09:12:03 πμ από gmaras »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Αύγουστος 30, 2017, 12:40:20 μμ »
Αν πας σε Tag πήγαινε ΜΟΝΟ σε Αquaracer. Ωραίο και το Carrera αλλά είναι τόσο γυαλιστερό που θα φοβάσαι μην το ακουμπήσεις κάπου, άσε που μετά από λίγο καιρό θα γεμίσει  hairlines. Το Aquaracer είναι τανκς.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Αύγουστος 30, 2017, 12:43:13 μμ »
Με 2500 πάντως αγοράζεις BB από εξωτερικό. Καινουριο φυσικά. Δες στο Chrono24

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Αύγουστος 30, 2017, 12:47:23 μμ »
Ειναι αξιοπιστο φιλε μου? Μπορω δλδ να κανω αγορα με 1000% πιαθανοτητες οτι δε θα φαω πατατα? Γιατι αρχιζω να σκεφτομαι εντονα οτι ισως να την κανω την υπερβαση... Αρκει να ειναι +500 και οχι παραπανω... Επισης υπαρχει διαθεσιμοτητα σε πολλα χρωματα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Αύγουστος 30, 2017, 13:38:45 μμ »
Το ρολοι σου θα το παρεις απο ΑΘΗΝΑ..Με λυπει που το λεω αλλα μονο την μπουγατσα βρισκουμε πιο φθηνα εδω πανω, αλλα και σ´αυτο δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.. :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Αύγουστος 30, 2017, 13:39:19 μμ »

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

τρομερες τιμες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #118 στις: Αύγουστος 30, 2017, 13:46:13 μμ »

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

τρομερες τιμες
έπεσε τοσο το ΒΒ?
καινούριο?
2800 δεν έχει εδώ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Αύγουστος 30, 2017, 13:57:12 μμ »
Ναι καπου τοσο τα δινουν...

Λοιπον παιιδα εφτασε το ρολοι του κουνιαδου μου στα χερια μου και το δοκιμασα...

Οι εντυπωσεις μου; Μου αρεσε παρα μα παρα πολυ το ρολοι... Κρινοντας απο την τιμη του (3Κ) πιστευω πως ειναι ενα παρα πολυ καλο ρολοι...
Κατασταση σαν καινουργιο
Και τιμη 1500

Πως σα φαινεται και αυτη η ιδεα;;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions