Αποστολέας Θέμα: Αγορα ρολογιου απο 1000 - 2000 ευρώ  (Αναγνώστηκε 30805 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Αγορα ρολογιου απο 1000 - 2000 ευρώ
« Απάντηση #75 στις: Αύγουστος 29, 2017, 12:05:02 μμ »
Το tag λες το carrera calibre 5?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αύγουστος 29, 2017, 12:46:01 μμ »
Δες και αυτό που είναι εντός του budget σου. Κορυφαία εταιρία.

https://www.chrono24.com/el/tudor/heritage-black-bay-36---79500--id6252170.htm?SETLANG=en_GR&SETCURR=EUR&utm_medium=app&utm_source=ios-app&utm_campaign=sharing

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αύγουστος 29, 2017, 13:11:11 μμ »
Το ειδα φιλε μου... το δοκιμασα κιολας... Δεν ξετρελαθηκα να σου πω την αληθεια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Αύγουστος 29, 2017, 13:21:32 μμ »
Λοιπον παιδια τα φωτα σας... Ο κουνιαδος μου εχει αυτο το ρολοι και το εχει φορεσει 3-4 φορες... Αν δεν κανω λαθος ειναι περιπου 3ετιας και αν δεν κανω λαθος περιεχει κουτι και χαρτια! Το παιδι δεν το θελει το ρολοι και δεν εχει προβλημα να το πουλησει... Αρχικα θα ηθελα να μαθω μια λογικη τιμη που θα μπορεσει να δωσει καποιος για αυτο το ρολοι και δευτερον τις γνωμες για αυτο το ρολοι...

Οσο πιασει,κανεις δεν μπορει να σου δωσει τιμη γιατι υπαρχει κριση,δες στο εξωτερικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sneakysneaky

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αύγουστος 29, 2017, 13:36:20 μμ »
Εντελώς αδιάφορο μου φαίνεται προσωπικά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Αύγουστος 29, 2017, 13:47:40 μμ »
Καταλαβα... Μονο tudor και rolex! Μονοδρομος ειναι η κατασταση...  (πλακα κανω)

Παρολα αυτα οπως καταλαβα... δυσκολη η κατηγορια των 2000... δν βρισκεις και πολλα... η πρεπει να ανεβεις στα 2500+ η πολυ απλα πρεπει να επιλεξεις με βαση το γουστο σου! Στα 2500+ οι περισσοτεροι συμφωνειτε σε καποια συγκεκριμενα μοντελα... ενω κατω των 2,5Κ ο καθενας λεει μια διαφορετικη γνωμη και καλα κανει φυσικα...

Το εχω κανει κυπριακο γιατι θα δωσω 2K+ και θελω να κανω την καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα... να με συγχωρειτε αν γινομαι κουραστικος!
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 29, 2017, 13:56:52 μμ από gmaras »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Αύγουστος 29, 2017, 14:11:12 μμ »
θες κατι σαν την Mercedes?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #82 στις: Αύγουστος 29, 2017, 15:05:27 μμ »
Φίλε μου υπάρχουν άπειρα ρολογια στα 2000 ευρώ .......!!!!!!!

Είπαμε ..... Ειναι αρκετά χρήματα για να πάρεις κατι καλο που να εχει αξία διαχρονικά .......!!!!

Δεν μας κουράζεις ..... Συνέχιζε όμως  να δοκιμάζεις και βλέπεις ρολογια απο κοντα .......!!!!! Μην κολλάς .... Σε συγκεκριμένη εταιρεία και ρολόι ....!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Αύγουστος 29, 2017, 15:56:33 μμ »
φίλε
απ όλα τα μπλακ μπευ (και είναι κάμποσα), αυτό που έβαλες είναι το πιο αδιάφορο. Αυτό με τη μαύρη στεφάνη και χρυσαφιές ενδείξεις μέσα, το δοκίμασες? το είδες και δεν σου άρεσε?

Οχι δε δοκιμασα καποιο αλλο... Το συγκεκριμενο μου φανηκε πολυ απλο και πολλα για τα λεφτα του! Ισως καποια αλλη αποχρωση να μου εκανε πιο πολυ εντυπωση (ελπιζω να μην τα ακουσω απο κατοχους bb). Παντως με τιποτα δεν εδινα 2900 για αυτο! Δεν μου εκανε κανενα κλικ!

φίλε
σε ρώτησα αν δοκίμασες το μαύρο και απάντησες, όχι.

Παρακάτω λες....

Σιγουρα θα ειναι πολυ διαφορετικο το κοκκινο bb γιατι το μαυρο πραγματικα μου ηταν αδιαφορο... Να στο πω και πιο απλα και να ημουνα μεσα σε αυτα τα λεφτα (του μαυρου bb), δε θα το επαιρνα με τιποτα... Θα προτιμουσα aquaracer, longines, carrera! Για να μην παρεξηγηθω αποκλειστικα για το μαυρο μιλαω...

ΥΓ: Η στεφανη στο bb που δοκιμασα ειναι μπλε!

προφανώς δεν κατάλαβες ότι αυτό που δοκίμαζες ήταν το μπλε και όχι το μάυρο....Γι αυτό δες και το μαύρο πρώτα.

Και μια σύνοψη:

μεχρι 1500 ευρώ, το ρολόι είναι το λονζιν Αν όχι, τότε σε αυτά τα χρήματα δες κάτι σε ΟΡΙΣ (τα νέα καταδυτικά και όχι αυτό που έδειξες του συγγενή σου)
γύρω στα 2500 το ρολόι είναι το ΒΒ
Από 3000 πας σε κάτι από Ω

Αυτά. καλό μυαλό και επιλογή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Αύγουστος 29, 2017, 17:38:40 μμ »
Χτυπα το Grand Carrera caliber 6, δοκίμασε το, αφου σου άρεσε το carrera με αυτο θα τρελαθείς. Με μια γενναία έκπτωση θα το πάρεις 2.300 2.400.....

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Αύγουστος 29, 2017, 17:45:09 μμ »
θες κατι σαν την Mercedes?

Νομιζω το μπατζετ μου στα ρολογια ισως να μη φτανει κατι σαν το μερσεντες (αντιστοιχο σε ρολογια)...
Φίλε μου υπάρχουν άπειρα ρολογια στα 2000 ευρώ .......!!!!!!!

Είπαμε ..... Ειναι αρκετά χρήματα για να πάρεις κατι καλο που να εχει αξία διαχρονικά .......!!!!

Δεν μας κουράζεις ..... Συνέχιζε όμως  να δοκιμάζεις και βλέπεις ρολογια απο κοντα .......!!!!! Μην κολλάς .... Σε συγκεκριμένη εταιρεία και ρολόι ....!!!!!!

Απολυτα κατανοητος... Εχεις δικο! Βιαζομαι λιγακι...

φίλε
απ όλα τα μπλακ μπευ (και είναι κάμποσα), αυτό που έβαλες είναι το πιο αδιάφορο. Αυτό με τη μαύρη στεφάνη και χρυσαφιές ενδείξεις μέσα, το δοκίμασες? το είδες και δεν σου άρεσε?

Οχι δε δοκιμασα καποιο αλλο... Το συγκεκριμενο μου φανηκε πολυ απλο και πολλα για τα λεφτα του! Ισως καποια αλλη αποχρωση να μου εκανε πιο πολυ εντυπωση (ελπιζω να μην τα ακουσω απο κατοχους bb). Παντως με τιποτα δεν εδινα 2900 για αυτο! Δεν μου εκανε κανενα κλικ!

φίλε
σε ρώτησα αν δοκίμασες το μαύρο και απάντησες, όχι.

Παρακάτω λες....

Σιγουρα θα ειναι πολυ διαφορετικο το κοκκινο bb γιατι το μαυρο πραγματικα μου ηταν αδιαφορο... Να στο πω και πιο απλα και να ημουνα μεσα σε αυτα τα λεφτα (του μαυρου bb), δε θα το επαιρνα με τιποτα... Θα προτιμουσα aquaracer, longines, carrera! Για να μην παρεξηγηθω αποκλειστικα για το μαυρο μιλαω...

ΥΓ: Η στεφανη στο bb που δοκιμασα ειναι μπλε!

προφανώς δεν κατάλαβες ότι αυτό που δοκίμαζες ήταν το μπλε και όχι το μάυρο....Γι αυτό δες και το μαύρο πρώτα.

Και μια σύνοψη:

μεχρι 1500 ευρώ, το ρολόι είναι το λονζιν Αν όχι, τότε σε αυτά τα χρήματα δες κάτι σε ΟΡΙΣ (τα νέα καταδυτικά και όχι αυτό που έδειξες του συγγενή σου)
γύρω στα 2500 το ρολόι είναι το ΒΒ
Από 3000 πας σε κάτι από Ω

Αυτά. καλό μυαλό και επιλογή

Εχεις δικιο μετα το καταλαβα...
Ωραια η τποθετηση με τα λεφτα που δινεις για καθε εταιρια...

Μαλλον πρεπει να κανω υπομονη να βαλω αλλα 500 και να παω σε bb, εφοσον δοκιμασω κι αλλες αποχρωσεις...

Χτυπα το Grand Carrera caliber 6, δοκίμασε το, αφου σου άρεσε το carrera με αυτο θα τρελαθείς. Με μια γενναία έκπτωση θα το πάρεις 2.300 2.400.....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Παντως στα καταστηματα δεν το βρισκεις... Ετσι τουλαχιστον μου ειπε ο πωλητης οτι ειναι παλια εκδοση!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Αύγουστος 29, 2017, 17:49:24 μμ »
https://www.amazon.com/TAG-Heuer-WAV511A-BA0900-Carrera-Automatic/dp/B001J53SUY

Το πουλαει ενας στην Γλυφάδα, και στο Ναύπλιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Αύγουστος 29, 2017, 18:07:03 μμ »
Ναι και για αυτον απο το Ναυπλιο μου ειπε οτι δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος...

Επισης οπως πολυ σωστα ειπες "Γλυφαδα, Ναυπλιο"...

Δυστυχως παιδια η κατασταση ειναι μονοπωλειο... Για μια ακομα φορα αντιλαμβανομαι οτι η Θεσσαλονικη ειναι απλα ενα μεγαλο χωριο! Ισως πρεπει να ερθω προς Αθηνα για να κανω την τελικη επιλογη γιατι αν αρκεστω απο αυτα που βλεπω εδω, οι επιλογες μου ειναι ελαχιστες και τις ξερετε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Αύγουστος 29, 2017, 19:02:22 μμ »
Πριν κανα 2μηνο ημουν με την συζυγο και το παιδι στο cosmos mall και τυχαια περνωντας απ το μαγαζι του β*****ίδη επεσε το ματι της συζυγου μου στο bulova 96A155 που ηταν στη βιτρινα και με ρωτησε τι ειναι αυτο..Εκει που αρχισα να της λεω 2-3 απλα πραγματακια περι μηχσνισμου, ιστοριας κλπ, τσουπ πεταγεται εξω μια κυρια του καταστηματος (55αρα) και απευθυνομενη προς εμας αρχιζει και λεει: " επειδη σημερα ειναι η τελευταια ημερα εκπτωσεων του καταστηματος θα μπορουσαμε να σας κανουμε μια καλη τιμη για καποια απ´αυτα που κοιτουσαμε"..Επειδη το χα περιεργεια, με ετρωγε να δω τί θα μου πει και φυσικα μεσα στην ευγενεια την ρωτησα για το προαναφερομενο..Η αγωνια της ηταν ζωγραφισμενη στο προσωπο της και φωναζε την απελπισια που ενιωθε καθως δεν πρεπει να ειχαν κανει σεφτε ουτε μεχρι εκεινη την απογευματινη ωρα... ;) Βγηκε εξω τρεχοντας, φοβουμενη μην μας χασει και μας λεει με τρεμαμενη φωνη οτι το δινουν, άκουσον, ακουσον..600€... :D :D :D Υποψιν ημερα εκπτωσεων! Μετα το σοκ που υπεστη προσωπικα, την ευχαριστησαμε και φυγαμε..Εξηγησα φυσικα στη συζυγο οτι στο σκρουτζ εκεινη την ημερα ειχε γυρω στα 330€ ενω στο amazon, ebay το εβρισκες με 180€...Οι καιροι εχουν αλλαξει και θα πρεπει καπως καποιοι να συνελθουν καθως προ-Τσιπρα εποχες ειμαι βεβαιος οτι και παλι τοσο θα το εδιναν. Ο κοσμος πλεον εχει ξυπνησει και ως ενα μεγαλο βαθμο μετρα και το τελευταιο ευρω..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions