Αποστολέας Θέμα: Αγορά μεταχειρισμένου Rolex  (Αναγνώστηκε 11529 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

leon

• Επισκέπτης
Απ: Αγορά μεταχειρισμένου Rolex
« Απάντηση #45 στις: Αύγουστος 01, 2016, 18:42:47 μμ »

Τώρα μια αφελής ερώτηση.
Έχω π.χ. από τον πατέρα μου ή τον παππού μου ένα ρολόι που το είχε αγοράσει νόμιμα και καινούργιο.Το ρολόι αυτό ας υποθέσουμε ότι σήμερα κοστίζει πάνω από 5χιλιάρικα.
Πώς ο νόμιμος κάτοχος αυτού μπορεί να αποδειξει ότι είναι πράγματι προϊόν κληρονομιάς και όχι κάτι άλλο;
Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με ένα π.χ. Seiko 5άρι.

Δεν θα είχες ΚΑΜΜΙΑ αντίρρηση να δώσεις τα στοιχεία σου και να πείς ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.

Κι όταν πάω για σέρβις και μου πούν είναι "κοινωνικοποιημένο", λέω ο κος αυτός μου το πούλησε, οριστε τα στοιχεία του.

Ο κάθε ΝΟΜΙΜΟΣ ιδιοκτήτης, δεν θα είχε καμμιά επιφύλαξη, όταν και εγώ του δίνω τα στοιχεία μου.

Ίσως δεν το διευκρίνησα.
Εγώ ο ίδιος πως μπορώ να αποδείξω ότι το ρολόι του πατέρα μου ή του παππού μου είναι δικό μου;
Δεν μιλώ για πώληση.
Ή έστω αγοράσω μεταχειρισμένο αξίας κάτω του 50άρικου, πέραν από τα χαρτιά που έχω από μεταφορική για την πληρωμή αντικαταβολής στο τάδε άτομο, με τα στοιχεία του, πώς αποδεικνύεται ότι πρόκειται για συγκεκριμένο ρολόι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος charislet

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αύγουστος 01, 2016, 18:51:10 μμ »
να κάνω κ μια ερώτηση μιας κ είμαι τυχερός ακόμα και λόγω rotation δεν έχω πάει κάποιο ρολόι για service.Τουλάχιστον στα εξουσιοδοτημένα δεν σου ζητάνε τίποτα όταν παραλαμβάνουν το ρολόι?

Τι μάρκα ?
Σε ποιό service ?
π.χ.rolex,breitling,omega.
Στο εκάστοτε εξουσιοδοτημένο.

Προς George_I ήταν.Δεν λέω να συνηθίσω την παράθεση ακόμα! :)
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 01, 2016, 18:56:30 μμ από charislet »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αύγουστος 01, 2016, 19:03:09 μμ »

Ίσως δεν το διευκρίνησα.
Εγώ ο ίδιος πως μπορώ να αποδείξω ότι το ρολόι του πατέρα μου ή του παππού μου είναι δικό μου;
Δεν μιλώ για πώληση.
Ή έστω αγοράσω μεταχειρισμένο αξίας κάτω του 50άρικου, πέραν από τα χαρτιά που έχω από μεταφορική για την πληρωμή αντικαταβολής στο τάδε άτομο, με τα στοιχεία του, πώς αποδεικνύεται ότι πρόκειται για συγκεκριμένο ρολόι;

Την στιγμή που δίνεις στοιχεία, θεωρητικά ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ κάθε έλεγχο.

Θα πρέπει να εμφανιστώ εγώ, και να ισχυριστώ ότι το αντικείμενο αυτό είναι δικό μου.

Θα πρέπει όμως ο διεκδικών ( εγώ ), να πείσω, ότι γνωρίζω κάποια χαρακτηριστικά, έχω φωτό, 5 φίλους, έχω δήλωση κλοπής στην αστυνομία, και τόσα άλλα.

Εσύ, έχεις τα αντίστοιχα, και την κατοχή. Ποιός κερδίζει ?

Βγάλε μία φωτό, έχε τον αριθμό σειράς, βάλτο δίπλα στο ημερολόγιο του ΜΕΤΡΟ, για να φαίνεται απο πότε το έχεις, και μετά θα με ρωτήσεις, "Πότε το χάσατε ? ", και εγώ θα πώ τότε, μόνο που εσύ προηγουμένως έχεις αποδείξεις ήδη κατοχής / χρήσης.

Για τον λόγο αυτό βάλανε chip στις γάτες και τους σκύλους.

Ξέρεις τι κάνουν οι συγγραφείς, ποιητές, και λοιποί.

Ταχυδρομούν το πρωτότυπο στον εαυτό τους, ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ, το παρακρατούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, και στέλνουν το έργο σε εκδότη. Αν τους το "φάει", έχουν απόδειξη, ότι είχαν προγενέστερη χρήση από την έκδοση / δημοσίευση.

Αυτά σε γενικές γραμμές, ελπίζω να σε βοήθησα.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 01, 2016, 19:06:00 μμ »
Αλλοι το βλεπουν απ την ηθικη του διασταση αλλοι οχι..Δεν θα χα προβλημα να αγορασω δευτερο χερι πχ αν καποιος το εδινε για να αγορασει το αμεσως ακριβοτερο μοντελο .. Εαν ειναι προιον κλοπης ή τζογου δεν το συζητω ομως εαν ηταν αντικειμενο ανευρεσης εκει θα ψιλοκολλουσα καθως εχω την υποχρεωση να το παραδωσω στην τοπικη αστυνομικη αρχη και σε περιπτωση ακαρπων αναζητησεων (του ιδιοκτητη) ενος ετους να μου το αποδωσουν νομιμα..Αλλα περιμενεις εναν χρονο ;;; Και αν παρελθει απρακτος ο χρονος θα το βρεις στην κατασταση που το παρεδωσες ή θα ειναι πεταμενο/αφυλακτο σε καποιο συρταρι με αλλα ανευρεθεντα;;
Και αν βρεθει ο ιδιοκτητης, θα φιλοτιμηθει να σου δωσει το 1/10 της λογισμενης αξιας του;; Εκει σιγουρα θα υπαρξει συγκρουση συναισθηματων... Καλο ειναι ό,τι αποκτουμε να ειναι γεννημα ατομικων μας προσπαθειεων αλλα οπως το χρημα κυκλοφορει ετσι λογιζεται και το καθε πραγμα αξιας, δηλ με οικονομικους ορους...Συναισθηματισμοι παραβλεπονται και κυριαρχει το εγώ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 01, 2016, 19:08:15 μμ »
να κάνω κ μια ερώτηση μιας κ είμαι τυχερός ακόμα και λόγω rotation δεν έχω πάει κάποιο ρολόι για service.Τουλάχιστον στα εξουσιοδοτημένα δεν σου ζητάνε τίποτα όταν παραλαμβάνουν το ρολόι?

Τι μάρκα ?
Σε ποιό service ?
π.χ.rolex,breitling,omega.
Στο εκάστοτε εξουσιοδοτημένο.

Προς George_I ήταν.Δεν λέω να συνηθίσω την παράθεση ακόμα! :)

Υποτίθεται ότι αυτοί οι ακριβοί, εχουν αρχείο, και ξέρουν τι έχουν πουλήσει.

Τώρα αν πας ένα από την Νορβηγία, το βλέπουν.

Και την στιγμή που ΕΠΩΝΥΜΩΣ το αφήνεις, αυτοί μπορούν να ελέγξουν. Αλλά σε αυτά τα ακριβά, ειθιστε να πηγαίνεις με την κάρτα εγγύησης, κλπ.

Εξαρτάται φυσικά και από τις διαδικασίες κάθε οργανισμού.

πχ οι ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΑ, δεν πρέπει να παραλαμβάνουν χωρίς στοιχεία. Αλλά γιατί ανοίξανε όλα αυτά ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Αύγουστος 01, 2016, 19:15:34 μμ »

Θα πρέπει να εμφανιστώ εγώ, και να ισχυριστώ ότι το αντικείμενο αυτό είναι δικό μου.

Θα πρέπει όμως ο διεκδικών ( εγώ ), να πείσω, ότι γνωρίζω κάποια χαρακτηριστικά, έχω φωτό, 5 φίλους, έχω δήλωση κλοπής στην αστυνομία, και τόσα άλλα.

Βγάλε μία φωτό, έχε τον αριθμό σειράς, βάλτο δίπλα στο ημερολόγιο του ΜΕΤΡΟ, για να φαίνεται απο πότε το έχεις, και μετά θα με ρωτήσεις, "Πότε το χάσατε ? ", και εγώ θα πώ τότε, μόνο που εσύ προηγουμένως έχεις αποδείξεις ήδη κατοχής / χρήσης.

Ταχυδρομούν το πρωτότυπο στον εαυτό τους, ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ, το παρακρατούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, και στέλνουν το έργο σε εκδότη. Αν τους το "φάει", έχουν απόδειξη, ότι είχαν προγενέστερη χρήση από την έκδοση / δημοσίευση.

Ευχαριστώ πολύ, με κατατόπισες πλήρως.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Αύγουστος 01, 2016, 19:15:51 μμ »
πχ οι ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΑ, δεν πρέπει να παραλαμβάνουν χωρίς στοιχεία. Αλλά γιατί ανοίξανε όλα αυτά ?
Γιατί ανέκαθεν αν δεις στην ιστορία,σε περιόδους κατοχής,ευδοκιμούν οι μαυραγορίτες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αύγουστος 01, 2016, 19:21:58 μμ »
Γιατί ανέκαθεν αν δεις στην ιστορία,σε περιόδους κατοχής,ευδοκιμούν οι μαυραγορίτες.

Ανευ στοιχείων στο ένα τρίτο της αξίας του χρυσού. ( Κλεπταποδόχοι ),

Με στοιχεία, στην αξία του χρυσού, μείον 10 %  προμήθεια.

Και πάς το καλύτερο κόσμημα, περίτεχνο, με δεκάδες ώρες δουλειάς. Αδιαφορο. Το κόβει, και το ζυγίζει. Απλά  :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αύγουστος 01, 2016, 19:38:55 μμ »

Ίσως δεν το διευκρίνησα.
Δεν μιλώ για πώληση.

αυτό με τις γάτες και τους σκύλους ήταν το επόμενο που ήθελα να πω,αλλά με προλάβατε.Πρόσφατα αγόρασα ένα ηλέκτρονικό προιόν και είχα την δυνατότητα να το εγγράψω στο site του εισαγωγέα.Στο ρολόγια δεν γίνεται κάτι τέτοιο και μιλάμε για άλλα μεγέθει ποσών.Οι AD δεν νομίζω να ενημερώνουν ονομαστικά για τις πωλήσεις τους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αύγουστος 01, 2016, 19:43:43 μμ »

Ίσως δεν το διευκρίνησα.
Δεν μιλώ για πώληση.

αυτό με τις γάτες και τους σκύλους ήταν το επόμενο που ήθελα να πω,αλλά με προλάβατε.Πρόσφατα αγόρασα ένα ηλέκτρονικό προιόν και είχα την δυνατότητα να το εγγράψω στο site του εισαγωγέα.Στο ρολόγια δεν γίνεται κάτι τέτοιο και μιλάμε για άλλα μεγέθει ποσών.Οι AD δεν νομίζω να ενημερώνουν ονομαστικά για τις πωλήσεις τους.

Σε ορισμένα προϊόντα το κάνουν, και σου λένε " εγγράψου", και πάρε έναν χρόνο επιπλέον εγγύηση.

Managerial wise, Καλή κίνηση, μαθαίνει ποιοι έιναι πελάτες, τι προϊόντα έχουν, ρυθμίζει τα ανταλλακτικά του-υποστήριξη, και σε βομβαρδίζει με μηνύματα κάθε τόσο υπενθυμίζοντας την παρουσία του-νέα προϊόντα-προσφορές, κλπ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αύγουστος 01, 2016, 20:05:36 μμ »
για να μην πλατιάζω θεωρώ ότι σε αυτό τα επίπεδα  θα έπρεπε να υπάρχει μια βάση δεδομένων και να κατοχυρώνεται η ιδιοκτησία.Σε αυτή την βάση θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση ακόμα και οι ανεξάρτητοι τεχνίτες.Δεν ξέρω αλλού τι γίνεται.Εδώ μας λειπουν άλλα βασικά και ζωτικής σημασιάς
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Αύγουστος 01, 2016, 20:24:26 μμ »
Βρώμα η δουλειά Γιώργο...  ::)

Κατα πασα πιθανοτητα ετσι οπως τα λεει ο Πετρος...Εδω σου το δινε με εκπτωση χωρις κουτια και χαρτια, ποιος ο λογος να μην στα δωσει, αν τα ειχε? Να τα κρατησει να τα κανει τι??? Προσωπικα πιστευω οτι ο μαγκας δεν τα ειχε (κουτι+χαρτια) απλα πονταρε στην προταση εκπτωσης που σου εκανε..Μολις ειδε οτι δεν συναινεις προκειμενου να μην ερθει σε δυσκολη θεση μπροστα σου, σου ορισε πλασματικο ραντεβου και μετα για να μην "θεωρηθει αφερεγγυος" (γιατι ο κοσμος ειναι μικρος και μπορει να ξανασυναντηθειτε) σου το επαιξε "κυριος" ενημερωνοντας σε αρνητικα.. ;)

....και απέφυγε την συνάντηση, όπου εγώ μπορεί να είχα και κάποιον μαζί μου που ΝΟΜΙΜΩΣ θα του ζητούσε στοιχεία ταυτότητος, πχ κάποιον αστυνομικό.

Το ρολόι ήταν σουφρωμένο, από χρέος, από χαρτιά, από διάρρηξη, από.........,  και το παληκάρι έκανε την προσπάθειά του.

Εγώ, αν το πήγαινα στο σερβις, που με ξέρουν και 40 χρόνια, δεν θα με ρωτούσαν τίποτε, ειδικά αν έλεγα ότι το αγόρασα, που και πρίν το παραλάβω, θα πήγαινα από εκεί να το ανοίξουν για πιστοποίηση ΠΑΡΟΥΣΙΑ του "Παναγιώτη".

Αλλά, καλλίτερα να μην έχω, παρά να αποκτήσω κάτι που κάποιος το έχει "χάσει" και με τρόπο μάλλον "απρόβλεπτο".

Γιώργο λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά ούτε και αυτό αποτελεί δικλίδα ασφαλείας. Τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα πιστοποιούσε ο Αστυνομικός; έλεγχο των στοιχείων της ταυτότητας; της ταυτότητας της ίδιας σε περίπτωση που είναι πλαστή ή κλεμμένη; ή αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος "απασχολεί" τις αρχές; Όλα αυτά θα γίνουν στο τραπεζάκι μιας καφετέριας;

Και ας υποθέσουμε ότι ο πωλητής είναι ο δεύτερος ή ο τρίτος κλεπταποδόχος και δεν απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ με καθαρό ποινικό μητρώο και το ρολόι είναι κλεμμένο!

Θα πρέπει να υποβάλεις μήνυση απευθυνόμενος στα αστικά δικαστήρια να προσλάβεις έναν νομικό που θα κινήσει τις διαδικασίες... για να λάβεις έναν προσδιορισμό δικασίμου το 2019 (αν είσαι τυχερός) και στο μεσοδιάστημα να "δεκτής" και μια μήνυση από τον πωλητή μια ψευδή καταμήνυση!

Εντωμεταξύ μέχρι την πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης εσύ θα πρέπει να έχεις συγκεντρώσεις ένα καλό χρηματικό ποσό γιατί ως συνήθως στις πρώτες εκδικάσεις υπάρχουν πάντα αναβολές! Τα παράβολα όμως, όπως  και η αμοιβή του δικηγόρου δεν γίνεται να μην τα  πληρώσεις.

Σε περίπου 4-7 χρόνια η υπόθεση θα έχει τελεσιδικήσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 01, 2016, 20:26:36 μμ από IronHawk »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αύγουστος 01, 2016, 20:33:43 μμ »

Κατα πασα πιθανοτητα ετσι οπως τα λεει ο Πετρος...Εδω σου το δινε με εκπτωση χωρις κουτια και χαρτια, ποιος ο λογος να μην στα δωσει, αν τα ειχε? Να τα κρατησει να τα κανει τι??? Προσωπικα πιστευω οτι ο μαγκας δεν τα ειχε (κουτι+χαρτια) απλα πονταρε στην προταση εκπτωσης που σου εκανε..Μολις ειδε οτι δεν συναινεις προκειμενου να μην ερθει σε δυσκολη θεση μπροστα σου, σου ορισε πλασματικο ραντεβου και μετα για να μην "θεωρηθει αφερεγγυος" (γιατι ο κοσμος ειναι μικρος και μπορει να ξανασυναντηθειτε) σου το επαιξε "κυριος" ενημερωνοντας σε αρνητικα.. ;)

....και απέφυγε την συνάντηση, όπου εγώ μπορεί να είχα και κάποιον μαζί μου που ΝΟΜΙΜΩΣ θα του ζητούσε στοιχεία ταυτότητος, πχ κάποιον αστυνομικό.

Το ρολόι ήταν σουφρωμένο, από χρέος, από χαρτιά, από διάρρηξη, από.........,  και το παληκάρι έκανε την προσπάθειά του.

Εγώ, αν το πήγαινα στο σερβις, που με ξέρουν και 40 χρόνια, δεν θα με ρωτούσαν τίποτε, ειδικά αν έλεγα ότι το αγόρασα, που και πρίν το παραλάβω, θα πήγαινα από εκεί να το ανοίξουν για πιστοποίηση ΠΑΡΟΥΣΙΑ του "Παναγιώτη".

Αλλά, καλλίτερα να μην έχω, παρά να αποκτήσω κάτι που κάποιος το έχει "χάσει" και με τρόπο μάλλον "απρόβλεπτο".

Γιώργο λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά ούτε και αυτό αποτελεί δικλίδα ασφαλείας. Τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα πιστοποιούσε ο Αστυνομικός; έλεγχο των στοιχείων της ταυτότητας; της ταυτότητας της ίδιας σε περίπτωση που είναι πλαστή ή κλεμμένη; ή αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος "απασχολεί" τις αρχές; Όλα αυτά θα γίνουν στο τραπεζάκι μιας καφετέριας;

Και ας υποθέσουμε ότι ο πωλητής είναι ο δεύτερος ή ο τρίτος κλεπταποδόχος και δεν απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ με καθαρό ποινικό μητρώο και το ρολόι είναι κλεμμένο!

Θα πρέπει να υποβάλεις μήνυση απευθυνόμενος στα αστικά δικαστήρια να προσλάβεις έναν νομικό που θα κινήσει τις διαδικασίες... για να λάβεις έναν προσδιορισμό δικασίμου το 2019 (αν είσαι τυχερός) και στο μεσοδιάστημα να "δεκτής" και μια μήνυση από τον πωλητή μια ψευδή καταμήνυση!

Εντωμεταξύ μέχρι την πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης εσύ θα πρέπει να έχεις συγκεντρώσεις ένα καλό χρηματικό ποσό γιατί ως συνήθως στις πρώτες εκδικάσεις υπάρχουν πάντα αναβολές! Τα παράβολα όμως, όπως  και η αμοιβή του δικηγόρου δεν γίνεται να μην τα  πληρώσεις.

Σωστός, δεν θα το πήγαινα τόσο βαθειά, απλώς ο τύπος εντέχνως το απέφυγε. Και ήξερε γιατί.

Ενας ΣΩΣΤΟΣ, το γράφω έτσι για να μην πώ τιμιος, από την αρχή θα ήταν ανοικτός.

Εννοείται ότι δεν εμπλέκεσαι παραπάνω, απλώς διασφαλίζεις μία αγορά από μία αγγελία με ένα κινητό και κάποιον που τον βλέπεις πρώτη και τελευταία φορά.

Εγώ πχ. σε κάθε πώληση, που σχεδόν όλες ήταν σε γνωστούς ή και φίλους, έκανα και το σέρβις και το παρέδιδα και με τα χαρτιά του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αύγουστος 01, 2016, 20:39:50 μμ »

Σωστός, δεν θα το πήγαινα τόσο βαθειά, απλώς ο τύπος εντέχνως το απέφυγε. Και ήξερε γιατί.

Ενας ΣΩΣΤΟΣ, το γράφω έτσι για να μην πώ τιμιος, από την αρχή θα ήταν ανοικτός.

Εννοείται ότι δεν εμπλέκεσαι παραπάνω, απλώς διασφαλίζεις μία αγορά από μία αγγελία με ένα κινητό και κάποιον που τον βλέπεις πρώτη και τελευταία φορά.

Εγώ πχ. σε κάθε πώληση, που σχεδόν όλες ήταν σε γνωστούς ή και φίλους, έκανα και το σέρβις και το παρέδιδα και με τα χαρτιά του.

Δεν θα δεχόνταν ούτε έλεγχο της γνησιότητας στην Rolex!

Μόλις διαπίστωσε ότι με εσένα είχε αρκετές "δυσκολίες", προφασίστηκε ότι το έδωσε και είναι σίγουρο ότι θα ψάξει τον επόμενο πελάτη που δεν θα έχει πολλές απαιτήσεις!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αύγουστος 01, 2016, 20:43:56 μμ »
...και μια ιστορία ( λίγο γέλιο )

Πάω στην Αθήνα σε Υπουργείο για κάτι πιστοποιητικά και στο επιμελητήριο. Με πάει με το αυτοκίνητο, συνάδελφος εξωτερικών εργασιών, εξουσιοδοτημένος για την παραλαβή, εγώ για τις υπογραφές.

Εχω πουλήσει την εποχή αυτή ενα SUB σε κάποιο συνάδελφο, και μια και είμαστε στο Σύνταγμα, το παραλαμβάνω από σέρβις / πιστοποίηση.

Καλοκαίρι, γραβάτα με σηκωμένα μανίκια, , μην το τσακίσω στην τσέπη, το βάζω στο δεξί.

Στον γυρισμό, σταματάμε στην γειτονιά μας, για τις απαραίτητες τυρόπιτες.

Μπαίνουμε στο εργαστήριο, και βλέπω προϊόντα ανταγωνισμού.

-Ρε σύ, εμείς σε ζούμε, και εσύ παίρνεις ανταγωνισμό ? Να μην τα ξαναδώ.

Μετά από μια εβδομάδα, περνάει πάλι ο συνάδελφος, από την κλασική επιστροφή για τυρόπιτες, και ο μαγαζάτορας του λέει.

-Τα έδιωξα τα άλλα. Και δεν θα ξαναπάρω. Αλλά και εσύ τον τρελλό με τα δυό ρολόγια μην μου τον ξαναφέρεις από εδώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.