Προσωπικά, "κλαμένο" ρολόι...ΔΕ θα φορέσω ΠΟΤΕ...όπως και κλεμμένο...
Το θεωρώ, εκτός από ντροπή...και γρουσουζιά...!!!
Άλλο να πάρω ένα μεταχειρισμένο που κάποιος πουλάει με την καρδιά του...και άλλο να το κλαίει...!!!
Να πώ μια ιστορία.
Το 2008-9, έψαχνα απεγνωσμένα να βρώ ένα επετειακό SUB, αυτό με την σκέτη πράσινη στεφάνη. ( Μετά τα ξέχεσ@ν και τα κάνανε ΟΛΑ πράσινα

).
Το επετειακό, "γίνεται" και με την προσθήκη μιας στεφάνης, που εγώ είχα πρόσβαση και την αγόραζα με 40 ευρά.
Αλλά το θέμα είναι να έχεις τον αριθμό σειράς, όχι μόνον την "μούρη".
Και ο μικρός μου, ερωτευμένος με το ρολόι αυτό, μου έλεγε "...και θα μου το δώσεις όταν γίνω 18".
Στις διάφορες επαφές και αγγελίες, βρήκα ένα σε λογική τιμή.
Συνάντηση λοιπόν με τον πωλητή, που έχει δηλώσει ότι έχει απόδειξη αγοράς, κουτί - χαρτιά.
Ερχεται στο Σύνταγμα ο τύπος ( Παναγιώτης δήλωσε.........

), τζόκευ και μαύρο γυαλί.
Το ρολόι αυθεντικό, σε πολύ καλή κατάσταση, και τιμή ΣΟΥΠΕΡ.
Την απόδειξη αγοράς, και κουτί - χαρτιά "δεν τα έφερε", επειδή δεν ήξερε αν θα μου άρεσε το ρολόι.
Αν μου άρεσε και το έπαιρνα, "θα μου τα έφερνε" σε επόμενη συνάντηση.
Η όλη παρουσία, τα βλέμματα γύρω-γύρω, το μαύρο γυαλί, το τζόκευ, δεν μου γέμισαν το μάτι.
Του λέω, να "ΟΚ, μια φωτοτυπία ταυτότητας, και να γράψουμε Ιδιοκτήτης, ΠΩΛΗΣΗ με τον αριθμό σειράς", και πάμε να σου δώσω τα λεφτά ( ...........γαμ@ τα CC

).
Μου απαντά "ρε φίλε, μήπως θες και συμβολαιογράφο ? Ενα ρολόι δίνω, να σου κάνω και μια έκπτωση, να τελειώνουμε"
Απάντησα, ότι χωρίς την απόδειξη και τα χαρτιά, δεν το θέλω, γιατί κάνω "συλλογή" και χωρίς αυτά, μειώνεται η αξία του.
Μου λέει "Εισαι 'ντάξει παλληκάρι, θέλω να το πάρεις το ρολόι, αύριο συνάντηση στην περιοχή σου, να τα φέρω ΟΛΑ αφού συμφωνούμε. Αλλά χωρίς την έκπτωση".
Λέω "εντάξει, πάρε ότι ξεκινάς, και θα σου πώ που θα συναντηθούμε στην Αγία Παρασκευή ".
Κύριος το παιδί. 
Με πήρε το απόγευμα ότι
"ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ", βρήκε και το έδωσε αλλού πιο ακριβά.
Μια και είχε το τηλέφωνό μου, του "παραπονέθηκα " Ρε Παναγιώτη, θα σου έδινα και εγώ παραπάνω , κρίμα ρε, άτυχος ήμουνα"
Τα σχόλιά σας ? Τι συμπέρασμα βγάζετε ?