0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: trelovet στις Απρίλιος 10, 2014, 00:26:55 πμΕγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι το τόσο πανέμορφο έχει αυτό το ρολόι, για μένα απίστευτη κλασσικούρα Ετσι ειναι,οντως ''κλασσικουρα''.Προσωπικα το θεωρω υπεροχο,αρτιο,η επιτομη ενος dress κομματιου.Γουστα ειν'αυτα,πχ το Zenith της προηγουμενης φωτο,ουτε που θα το κοιταζα ποτε ειδικα με αυτη τη φασον βαρετη κασα και την ΕΤΑ μεσα....Edit...νομιζω οτι δεν ειναι ΕΤΑ η μηχανη,αλλα και παλι δεν αλλαζει κατι
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι το τόσο πανέμορφο έχει αυτό το ρολόι, για μένα απίστευτη κλασσικούρα
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 10, 2014, 17:17:57 μμνα λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη φιλτατε! αν πληρωνει αλλος μια χαρα ειναι τα ρολεξΚι εσύ τεκνον Στέλιο?Κάντε το GreekRolexForum.gr να τελειώνει...Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη φιλτατε! αν πληρωνει αλλος μια χαρα ειναι τα ρολεξ
ΠΟΤΈ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 11, 2014, 00:14:11 πμΠΟΤΈ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αντε να δούμε πότε θα σε σαγηνέψει κι εσένα the dark side of the force...
Παράθεση από: eisenberg στις Απρίλιος 25, 2014, 22:41:49 μμTo μεγαλείο της απλότητας!
Παράθεση από: ted στις Μάιος 18, 2014, 20:49:24 μμΠαράθεση από: eisenberg στις Απρίλιος 25, 2014, 22:41:49 μμTo μεγαλείο της απλότητας!Καταπληκτικό!!!
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 19, 2014, 02:55:08 πμΠαράθεση από: ted στις Μάιος 18, 2014, 20:49:24 μμΠαράθεση από: eisenberg στις Απρίλιος 25, 2014, 22:41:49 μμTo μεγαλείο της απλότητας!Καταπληκτικό!!!πανεμορφο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.