Για το ...Vs ... δεν θα αναφερθώ γιατί στερείται λογικής ....!!!!
Δεν συγκρίνουμε ποτέ ανόμοια πράγματα ....!!!!
Ειναι προφανές οτι Ενα SUB ειναι καλύτερο ρολόι απο ενα mm300 ... Όμως κοστίζει όσο 4 mm300 ...!!!! Άραγε ειναι και 4 φορες καλύτερο ρολόι ...;;;;
Αν έκανε κάποιος ενα τέστ, ( ageing ), με κάποιες συνθήκες, που εξομοιώνουν την λίγο βαριά χρήση πχ μιας δεκαετίας, θα βλέπαμε τι γίνεται.
πχ έκθεση σε όξινα περιβάλλοντα, δονήσεις, κρούσεις, θερμοκρασίες, ακτινοβολία UV, εξομοιώσεις κατάδυσης στα 20-40-60 μέτρα, μαγνητικά πεδία, απότομες μεταβολές πίεσης , από υποπίεση σε υπερπίεση, κλπ. θα ήθελα να δώ ποιο θα "κλατάριζε".
Αυτές οι δοκιμές, (simulation tests ), γίνονται σε εξαρτήματα που πρέπει να είναι fail proof, και σε ένα -δύο μήνες, εξομοιώνουν την φθορά ( tear & wear ), χρήσης 5-10-15 ετών.
Καλές οι συνθήκες γραφείου, η καφετέρια, η πλάζ, αλλά σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθήκες πεδίου, πιο επιβιώνει ?.
Είπα πεδίου, και θυμήθηκα, τον Κώστα Πλατή, Μηχανολόγο της Soulis, το 1987-8, που με το 5513 στο χέρι, ρύθμιζε τους ηλεκτρομαγνήτες που ανύψωναν τις λαμαρίνες για κόψιμο-πρεσσάρισμα, ( 1 τόννο ανύψωση ), για την κατασκευή σωμάτων καλοριφέρ στο εργοστάσιο της Λαμίας.
Δεν είναι διαφήμιση, είναι αναφορά σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα, με όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, που κάποιος μπορέι να είναι συγγενής ή φίλος.
Δεν ξέρω αν ζεί, αλλά του λέω "θα χαλάσει, θα μαγνητιστεί". Γέλασε και απάντησε " Ξέρεις τι σημαίνει Rolex ?. Δεν καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ" Α ρε Κώστα. Και εγώ SUB-Date φόραγα τότε, αλλά το ΕΒΓΑΖΑ.
Εγώ που ξέρω, ποντάρω στο Sub.