1. Καταρχήν να πώ πως μου αρέσουν τα μεγάλα και ουσιώδη παράλληλα ποστ και του Istar όσο καιρό τον διαβάζω, εμπεριέχονται σε αυτήν την κατηγορία. Σε φόρουμ που μου κάνουν κλικ, εφόσον έχω χρόνο και όρεξη κατεβάζω και εγώ σεντόνια. Ποστ τύπου george_ : "ναι", "οκ", " rolex" κ.λ.π. μου την σπάνε τα μάλα.

Όπως επίσης δεν μου αρέσει η πρακτική του να θέλεις να πείς κάτι και αντί να συγκεντρωθείς να γράψεις 3 προτάσεις σε 1 πόστ με συγκροτημένο και μεστό λόγο, αντ' αυτού κάνεις 3 ποστ 14.00, 14.02, 14.04(δεν σε αφήνει το σύστημα να ποστάρεις αν δεν περάσουν 120''...) που το καθένα έχει μια πρόταση. Εσείς που το κάνετε αυτό λυπηθείτε τις ροδέλες μας και τα δάχτυλά μας. Μας κουράζετε.

2. Όλα αυτά που πολύ όμορφα παρουσίασες δείχνουν πολύ σωστά με όση κριτική ικανότητα έχω για να τα κρίνω, μιας και δεν είμαι του χώρου, και λίγο πολύ τα έχουμε ακούσει από μεγαλύτερους ή υπαλλήλους σε καταστήματα. Το θέμα μου εμένα είναι πως πλέον τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν αθλούμαι. Τα αθλητικά τα θέλω μόνο για να συνοδεύσω την φόρμα. Τις φόρμες τις αντιπαθώ και προσπαθώ να τις φοράω όσο λιγότερο γίνεται.
Εν ολίγοις φόρμα(άρα και αθλητικά) φοράω όταν πλένω το αμάξι, όταν έχω δουλειές στο σκάφος μας ή σε σκάφη φίλων των Χειμώνα(γιατί το Καλοκαίρι πας με την σαγιονάρα) και όταν κατεβαίνω να πετάξω σκουπίδια ή να πεταχτώ για μια δουλίτσα και σε 15' είμαι πίσω. Επίσης 2 φορές τον χρόνο που θα πάω να κάνω μερικούς γύρους τον στίβο, άλλες 2 φορές που θα πάω να σαχλαμαριστώ στο γυμναστήριο της σχολής και άλλες 2 φορές κανά μπασκετάκι ή βόλτα με το ποδήλατο. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι οποίες όπως βλέπεις μετριούνται στις παρανυχίδες του ενός χεριού και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει περίπτωση οι 2 φορές να γίνουν 22φορές, βολεύομαι πλέον με το όποιο υπόδημα των 35-45€. Δεν θα βάλω ποτέ το jeen ή το υφασμάτινο παντελόνι μου με αθλητικά, δεν θα πάω cinema με αθλητικά, ούτε για ποτό ή φαΐ.
Γενικά παίζει πράγματι πολύ μεγάλο ρόλο όπως σε όλα τα πράγματα η χρήση που θες να κάνεις και έτσι ανάλογα να ζητήσεις και το αντίστοιχο προϊόν ώστε να μείνεις ευχαριστημένος και να μην κράζεις άδικα. Το έγραψα και στο πρώτο μου ποστ αυτό. Εμένα τα nike Μου την έσπασαν όχι γιατί βάζαν νερά, αυτό το περίμενα. Σπάστηκα που άνοιξαν τρύπα μέσα στον μήνα στο σημείο που ενώνει το ύφασμα με το τεχνόδερμα και αν το είχα πάει άμεσα πίσω θα μου το άλλαζαν, αλλά εγώ το πήγα αφού είχε παρέλθει το 6μηνο και έτσι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.
3. Το ότι πληρώσεις παίρνεις άλλες φορές ισχύει, άλλες όχι.
Είχα αγοράσει κάτι lacoste snookers περίπου σαν αυτά, έχει περάσεις καιρός και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το ίδιο σχέδιο στο ίντερνετ.

Δερματίνη όλο εξωτερικά όπως και η σόλα και ο πάτος μέσα από κάτω και η επένδυση εσωτερικά με δερματίνη!
Τα έλιωσα 3-4 Χειμώνες. Τα 'χα πάρει 100€ περίπου αν θυμάμαι καλά. Όση ώρα και να τα φορούσα, δεν ίδρωνε το πόδι καθόλου. Φοβερό παπούτσι!
Πήγα πρόπερσι και πήρα ίδιο σχέδιοακριβώς 1 ζευγάρι Kappa στα μισά λεφτά και πιο κάτω ίσως δεν θυμάμαι ακριβώς. Περίπου σαν αυτό:

Δερματίνη το έξω και η σόλα και μέσα πάτος και επένδυση από ύφασμα. Τα φοράς 4-5 ώρες και βγαίνουν οι κάλτσες λες και τις έχεις μουλιάσει σε λεκάνη. Πήγα πήρα δερμάτινους πάτους. Έκανε αρκετή διαφορά. Κατά τα άλλα πολύ γεροδεμένο και καλοφτιαγμένο.
Είχα πάρει κάτι no name πάνινα καλοκαιρινά. Όλο γνήσιο δέρμα εσωτερικά και στον πάτο του και έξω πανί φυσικά, κόστος 100+ €. Τα έλιωσα 4 χρόνια.
Το ίδιο ακριβώς παπούτσι απ' την lacoste το βρήκα τώρα 99€ και εσωτερικά είναι όπως είναι το Kappa ύφασμα. Ενώ σαν σχέδιο μου αρέσει πολύ δεν πρόκειται να το πάρω. Αν το kappa σε ιδρώνει τόσο τον Χειμώνα, σκέψου το άλλο τί θα κάνει το καλοκαίρι. Σιγά μην δώσω 99€ στην lacoste. Τα ίδια χάλια και κάτι σε παρόμοιο στυλ boss και gant που κοίταζα. Θα μου πείς είναι ασόβαρες μάρκες παπουτσιών αυτές, ναι ΟΚ έχουν ωραία σχέδια όμως και είναι κλάσεις σοβαρότερες απ' τα all star που σε 3μήνες σχίζεται το πανί εσωτερικά, ιδρώνεις φούλ και η απορρόφηση των κραδασμών είναι σαν αμορτισέρ από ταξί ύστερα από 1.000.000χλμ.

Πέρσι πήρα ένα ζευγάρι μποτάκια της Geox. Δέρμα όλο παντού, έξω, πάτος και σόλα και η φόδρα μέσα μισό δέρμα, μισό ύφασμα. Μέχρι τώρα όλα καλά!
Γενικά τα παπούτσια στα νεανικά τουλάχιστον σχέδια και όχι αυτά του γραφείου τα μοκασίνια ή τα σκαρπίνια, βλέπεις πως δεν έχουν τακούνι όπως πρέπει να 'χει ένα σωστό παπούτσι. Αντίθετα σε boxer και άλλες no name ελληνικές φίρμες βρίσκεις ολο-δερμάτινα παπούτσια σόλα και έξω και ανατομικά σωστά στο 1/3 των χρημάτων που θα βρείς εδώ
http://www.giannakazakou.gr/ ή στον Καλογήρου.
4. Από 4χρονών που ξεκίνησα να ασχολούμαι με pc(έκαψα 1τροφοδοτικό μέχρι να καταλάβω ότι το pc δεν είναι on/off σαν την τοστιέρα ή το πιστολάκι πρέπει να του λες shut down

) , η επαφή μου ήταν, είναι και θα είναι με αγγλική ορολογία και μόνο. Είχα φτάσει σε σημείο να κάθομαι σε pc με ελληνικά windows ή office και να ψάχνομαι και να μπινελικώνω τον κάθε άσχετο με χρησιμοποιεί τα ελληνικά. Ευτυχώς έχω κάνει αρκετή πρόοδο.

Καλό ΣΚ να 'χουμε !