Αποστολέας Θέμα: παπούτσια  (Αναγνώστηκε 49836 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: παπούτσια
« Απάντηση #150 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 10:53:57 πμ »
Αψογος ο ισταρ.......
Απ' ολα οσα ειπε, κραταω την ουσια.
Αυτά, γιατί δεν ισχύει ούτε το "όλα είναι μάπα", ούτε το "ότι πληρώνεις παίρνεις" αλλά μάλλον αν δεν ξέρεις τι και γιατί το θέλεις μπορεί και πολλά λεφτά να δώσεις και άσχετο πράγμα με το πόδι σου να αγοράσεις.
Ωστοσο πιστευω πως, ειδικα στα παπουτσια, οτι πληρωνεις παιρνεις σε οτι αφορα την ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
Απλα, αν δεν ξερεις τι ειναι αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι, θα δωσεις πολλα λεφτα και θα παρεις κατι, ποιοτικο μεν, αλλα δε θα ανταποκρινεται στις αναγκες σου.
Σκαρτο παντως, αποκλειεται να ειναι.
Τουλαχιστον εμενα δε μου εχει τυχει ποτε και ειμαι απο αυτους που δινουν αρκετα χρηματα σε υποδηση.

Sent from my LG G2 using tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 11:10:07 πμ »
πληρες ποστ ισταρ τα ειπες ομορφα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #153 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 11:29:54 πμ »
Επικο ποστ!!!!!!!
Κλασσικός ισταρ δηλαδη!

(1069 λεξεις. Ναι εκατσα και τις μετρησα.)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 13:11:55 μμ »
1. Καταρχήν να πώ πως μου αρέσουν τα μεγάλα και ουσιώδη παράλληλα ποστ και του Istar όσο καιρό τον διαβάζω, εμπεριέχονται σε αυτήν την κατηγορία. Σε φόρουμ που μου κάνουν κλικ, εφόσον έχω χρόνο και όρεξη κατεβάζω και εγώ σεντόνια. Ποστ τύπου george_ : "ναι", "οκ", " rolex" κ.λ.π. μου την σπάνε τα μάλα. :P Όπως επίσης δεν μου αρέσει η πρακτική του να θέλεις να πείς κάτι και αντί να συγκεντρωθείς να γράψεις 3 προτάσεις σε 1 πόστ με συγκροτημένο και μεστό λόγο, αντ' αυτού κάνεις 3 ποστ 14.00, 14.02, 14.04(δεν σε αφήνει το σύστημα να ποστάρεις αν δεν περάσουν 120''...) που το καθένα έχει μια πρόταση. Εσείς που το κάνετε αυτό λυπηθείτε τις ροδέλες μας και τα δάχτυλά μας. Μας κουράζετε.  :-*

2.
Όλα αυτά που πολύ όμορφα παρουσίασες δείχνουν πολύ σωστά με όση κριτική ικανότητα έχω για να τα κρίνω, μιας και δεν είμαι του χώρου, και λίγο πολύ τα έχουμε ακούσει από μεγαλύτερους ή υπαλλήλους σε καταστήματα. Το θέμα μου εμένα είναι πως πλέον τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν αθλούμαι. Τα αθλητικά τα θέλω μόνο για να συνοδεύσω την φόρμα. Τις φόρμες τις αντιπαθώ και προσπαθώ να τις φοράω όσο λιγότερο γίνεται.

Εν ολίγοις φόρμα(άρα και αθλητικά) φοράω όταν πλένω το αμάξι, όταν έχω δουλειές στο σκάφος μας ή σε σκάφη φίλων των Χειμώνα(γιατί το Καλοκαίρι πας με την σαγιονάρα) και όταν κατεβαίνω να πετάξω σκουπίδια ή να πεταχτώ για μια δουλίτσα και σε 15' είμαι πίσω. Επίσης 2 φορές τον χρόνο που θα πάω να κάνω μερικούς γύρους τον στίβο, άλλες 2 φορές που θα πάω να σαχλαμαριστώ στο γυμναστήριο της σχολής και άλλες 2 φορές κανά μπασκετάκι ή βόλτα με το ποδήλατο. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι οποίες όπως βλέπεις μετριούνται στις παρανυχίδες του ενός χεριού και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει περίπτωση οι 2 φορές να γίνουν 22φορές, βολεύομαι πλέον με το όποιο υπόδημα των 35-45€. Δεν θα βάλω ποτέ το jeen ή το υφασμάτινο παντελόνι μου με αθλητικά, δεν θα πάω cinema με αθλητικά, ούτε για ποτό ή φαΐ.

Γενικά παίζει πράγματι πολύ μεγάλο ρόλο όπως σε όλα τα πράγματα η χρήση που θες να κάνεις και έτσι ανάλογα να ζητήσεις και το αντίστοιχο προϊόν ώστε να μείνεις ευχαριστημένος και να μην κράζεις άδικα. Το έγραψα και στο πρώτο μου ποστ αυτό. Εμένα τα nike Μου την έσπασαν όχι γιατί βάζαν νερά, αυτό το περίμενα. Σπάστηκα που άνοιξαν τρύπα μέσα στον μήνα στο σημείο που ενώνει το ύφασμα με το τεχνόδερμα και αν το είχα πάει άμεσα πίσω θα μου το άλλαζαν, αλλά εγώ το πήγα αφού είχε παρέλθει το 6μηνο και έτσι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

3. Το ότι πληρώσεις παίρνεις άλλες φορές ισχύει, άλλες όχι.
Είχα αγοράσει κάτι lacoste snookers περίπου σαν αυτά, έχει περάσεις καιρός και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το ίδιο σχέδιο στο ίντερνετ.

Δερματίνη όλο εξωτερικά όπως και η σόλα και ο πάτος μέσα από κάτω και η επένδυση εσωτερικά με δερματίνη!
Τα έλιωσα 3-4 Χειμώνες. Τα 'χα πάρει 100€ περίπου αν θυμάμαι καλά. Όση ώρα και να τα φορούσα, δεν ίδρωνε το πόδι καθόλου. Φοβερό παπούτσι!

Πήγα πρόπερσι και πήρα ίδιο σχέδιοακριβώς 1 ζευγάρι Kappa στα μισά λεφτά και πιο κάτω ίσως δεν θυμάμαι ακριβώς. Περίπου σαν αυτό:

Δερματίνη το έξω και η σόλα και μέσα πάτος και επένδυση από ύφασμα. Τα φοράς 4-5 ώρες και βγαίνουν οι κάλτσες λες και τις έχεις μουλιάσει σε λεκάνη. Πήγα πήρα δερμάτινους πάτους. Έκανε αρκετή διαφορά. Κατά τα άλλα πολύ γεροδεμένο και καλοφτιαγμένο.

Είχα πάρει κάτι no name πάνινα καλοκαιρινά. Όλο γνήσιο δέρμα εσωτερικά και στον πάτο του και έξω πανί φυσικά, κόστος 100+ €. Τα έλιωσα 4 χρόνια.
Το ίδιο ακριβώς παπούτσι απ' την lacoste το βρήκα τώρα 99€ και εσωτερικά είναι όπως είναι το Kappa ύφασμα. Ενώ σαν σχέδιο μου αρέσει πολύ δεν πρόκειται να το πάρω. Αν το kappa σε ιδρώνει τόσο τον Χειμώνα, σκέψου το άλλο τί θα κάνει το καλοκαίρι. Σιγά μην δώσω 99€ στην lacoste. Τα ίδια χάλια και κάτι σε παρόμοιο στυλ boss και gant που κοίταζα. Θα μου πείς είναι ασόβαρες μάρκες παπουτσιών αυτές, ναι ΟΚ έχουν ωραία σχέδια όμως και είναι κλάσεις σοβαρότερες απ' τα all star που σε 3μήνες σχίζεται το πανί εσωτερικά, ιδρώνεις φούλ και η απορρόφηση των κραδασμών είναι σαν αμορτισέρ από ταξί ύστερα από 1.000.000χλμ.  :P

Πέρσι πήρα ένα ζευγάρι μποτάκια της Geox. Δέρμα όλο παντού, έξω, πάτος και σόλα και η φόδρα μέσα μισό δέρμα, μισό ύφασμα. Μέχρι τώρα όλα καλά!

Γενικά τα παπούτσια στα νεανικά τουλάχιστον σχέδια και όχι αυτά του γραφείου τα μοκασίνια ή τα σκαρπίνια, βλέπεις πως δεν έχουν τακούνι όπως πρέπει να 'χει ένα σωστό παπούτσι. Αντίθετα σε boxer και άλλες no name ελληνικές φίρμες βρίσκεις ολο-δερμάτινα παπούτσια σόλα και έξω και ανατομικά σωστά στο 1/3 των χρημάτων που θα βρείς εδώ http://www.giannakazakou.gr/ ή στον Καλογήρου.

4. Από 4χρονών που ξεκίνησα να ασχολούμαι με pc(έκαψα 1τροφοδοτικό μέχρι να καταλάβω ότι το pc δεν είναι on/off σαν την τοστιέρα ή το πιστολάκι πρέπει να του λες shut down  :P) , η επαφή μου ήταν, είναι και θα είναι με αγγλική ορολογία και μόνο. Είχα φτάσει σε σημείο να κάθομαι σε pc με ελληνικά windows ή office και να ψάχνομαι και να μπινελικώνω τον κάθε άσχετο με χρησιμοποιεί τα ελληνικά. Ευτυχώς έχω κάνει αρκετή πρόοδο.  :P

Καλό ΣΚ να 'χουμε !
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 06, 2014, 13:15:55 μμ από ted »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δεκέμβριος 06, 2014, 14:29:10 μμ »
1. Καταρχήν να πώ πως μου αρέσουν τα μεγάλα και ουσιώδη παράλληλα ποστ και του Istar όσο καιρό τον διαβάζω, εμπεριέχονται σε αυτήν την κατηγορία. Σε φόρουμ που μου κάνουν κλικ, εφόσον έχω χρόνο και όρεξη κατεβάζω και εγώ σεντόνια. Ποστ τύπου george_ : "ναι", "οκ", " rolex" κ.λ.π. μου την σπάνε τα μάλα. :P Όπως επίσης δεν μου αρέσει η πρακτική του να θέλεις να πείς κάτι και αντί να συγκεντρωθείς να γράψεις 3 προτάσεις σε 1 πόστ με συγκροτημένο και μεστό λόγο, αντ' αυτού κάνεις 3 ποστ 14.00, 14.02, 14.04(δεν σε αφήνει το σύστημα να ποστάρεις αν δεν περάσουν 120''...) που το καθένα έχει μια πρόταση. Εσείς που το κάνετε αυτό λυπηθείτε τις ροδέλες μας και τα δάχτυλά μας. Μας κουράζετε.  :-*

2.
Όλα αυτά που πολύ όμορφα παρουσίασες δείχνουν πολύ σωστά με όση κριτική ικανότητα έχω για να τα κρίνω, μιας και δεν είμαι του χώρου, και λίγο πολύ τα έχουμε ακούσει από μεγαλύτερους ή υπαλλήλους σε καταστήματα. Το θέμα μου εμένα είναι πως πλέον τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν αθλούμαι. Τα αθλητικά τα θέλω μόνο για να συνοδεύσω την φόρμα. Τις φόρμες τις αντιπαθώ και προσπαθώ να τις φοράω όσο λιγότερο γίνεται.

Εν ολίγοις φόρμα(άρα και αθλητικά) φοράω όταν πλένω το αμάξι, όταν έχω δουλειές στο σκάφος μας ή σε σκάφη φίλων των Χειμώνα(γιατί το Καλοκαίρι πας με την σαγιονάρα) και όταν κατεβαίνω να πετάξω σκουπίδια ή να πεταχτώ για μια δουλίτσα και σε 15' είμαι πίσω. Επίσης 2 φορές τον χρόνο που θα πάω να κάνω μερικούς γύρους τον στίβο, άλλες 2 φορές που θα πάω να σαχλαμαριστώ στο γυμναστήριο της σχολής και άλλες 2 φορές κανά μπασκετάκι ή βόλτα με το ποδήλατο. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι οποίες όπως βλέπεις μετριούνται στις παρανυχίδες του ενός χεριού και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει περίπτωση οι 2 φορές να γίνουν 22φορές, βολεύομαι πλέον με το όποιο υπόδημα των 35-45€. Δεν θα βάλω ποτέ το jeen ή το υφασμάτινο παντελόνι μου με αθλητικά, δεν θα πάω cinema με αθλητικά, ούτε για ποτό ή φαΐ.

Γενικά παίζει πράγματι πολύ μεγάλο ρόλο όπως σε όλα τα πράγματα η χρήση που θες να κάνεις και έτσι ανάλογα να ζητήσεις και το αντίστοιχο προϊόν ώστε να μείνεις ευχαριστημένος και να μην κράζεις άδικα. Το έγραψα και στο πρώτο μου ποστ αυτό. Εμένα τα nike Μου την έσπασαν όχι γιατί βάζαν νερά, αυτό το περίμενα. Σπάστηκα που άνοιξαν τρύπα μέσα στον μήνα στο σημείο που ενώνει το ύφασμα με το τεχνόδερμα και αν το είχα πάει άμεσα πίσω θα μου το άλλαζαν, αλλά εγώ το πήγα αφού είχε παρέλθει το 6μηνο και έτσι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

3. Το ότι πληρώσεις παίρνεις άλλες φορές ισχύει, άλλες όχι.
Είχα αγοράσει κάτι lacoste snookers περίπου σαν αυτά, έχει περάσεις καιρός και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το ίδιο σχέδιο στο ίντερνετ.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Δερματίνη όλο εξωτερικά όπως και η σόλα και ο πάτος μέσα από κάτω και η επένδυση εσωτερικά με δερματίνη!
Τα έλιωσα 3-4 Χειμώνες. Τα 'χα πάρει 100€ περίπου αν θυμάμαι καλά. Όση ώρα και να τα φορούσα, δεν ίδρωνε το πόδι καθόλου. Φοβερό παπούτσι!

Πήγα πρόπερσι και πήρα ίδιο σχέδιοακριβώς 1 ζευγάρι Kappa στα μισά λεφτά και πιο κάτω ίσως δεν θυμάμαι ακριβώς. Περίπου σαν αυτό:

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Δερματίνη το έξω και η σόλα και μέσα πάτος και επένδυση από ύφασμα. Τα φοράς 4-5 ώρες και βγαίνουν οι κάλτσες λες και τις έχεις μουλιάσει σε λεκάνη. Πήγα πήρα δερμάτινους πάτους. Έκανε αρκετή διαφορά. Κατά τα άλλα πολύ γεροδεμένο και καλοφτιαγμένο.

Είχα πάρει κάτι no name πάνινα καλοκαιρινά. Όλο γνήσιο δέρμα εσωτερικά και στον πάτο του και έξω πανί φυσικά, κόστος 100+ €. Τα έλιωσα 4 χρόνια.
Το ίδιο ακριβώς παπούτσι απ' την lacoste το βρήκα τώρα 99€ και εσωτερικά είναι όπως είναι το Kappa ύφασμα. Ενώ σαν σχέδιο μου αρέσει πολύ δεν πρόκειται να το πάρω. Αν το kappa σε ιδρώνει τόσο τον Χειμώνα, σκέψου το άλλο τί θα κάνει το καλοκαίρι. Σιγά μην δώσω 99€ στην lacoste. Τα ίδια χάλια και κάτι σε παρόμοιο στυλ boss και gant που κοίταζα. Θα μου πείς είναι ασόβαρες μάρκες παπουτσιών αυτές, ναι ΟΚ έχουν ωραία σχέδια όμως και είναι κλάσεις σοβαρότερες απ' τα all star που σε 3μήνες σχίζεται το πανί εσωτερικά, ιδρώνεις φούλ και η απορρόφηση των κραδασμών είναι σαν αμορτισέρ από ταξί ύστερα από 1.000.000χλμ.  :P

Πέρσι πήρα ένα ζευγάρι μποτάκια της Geox. Δέρμα όλο παντού, έξω, πάτος και σόλα και η φόδρα μέσα μισό δέρμα, μισό ύφασμα. Μέχρι τώρα όλα καλά!

Γενικά τα παπούτσια στα νεανικά τουλάχιστον σχέδια και όχι αυτά του γραφείου τα μοκασίνια ή τα σκαρπίνια, βλέπεις πως δεν έχουν τακούνι όπως πρέπει να 'χει ένα σωστό παπούτσι. Αντίθετα σε boxer και άλλες no name ελληνικές φίρμες βρίσκεις ολο-δερμάτινα παπούτσια σόλα και έξω και ανατομικά σωστά στο 1/3 των χρημάτων που θα βρείς εδώ http://www.giannakazakou.gr/ ή στον Καλογήρου.

4. Από 4χρονών που ξεκίνησα να ασχολούμαι με pc(έκαψα 1τροφοδοτικό μέχρι να καταλάβω ότι το pc δεν είναι on/off σαν την τοστιέρα ή το πιστολάκι πρέπει να του λες shut down  :P) , η επαφή μου ήταν, είναι και θα είναι με αγγλική ορολογία και μόνο. Είχα φτάσει σε σημείο να κάθομαι σε pc με ελληνικά windows ή office και να ψάχνομαι και να μπινελικώνω τον κάθε άσχετο με χρησιμοποιεί τα ελληνικά. Ευτυχώς έχω κάνει αρκετή πρόοδο.  :P

Καλό ΣΚ να 'χουμε !
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δεκέμβριος 09, 2014, 16:30:49 μμ »
χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος wallotextomatic στο forum.

Χαίρομαι που δεν παρεξηγήθηκες, γιατί όπως καταλαβαίνεις αν έλεγα "παιδιά ο όρος αθλητικά είναι αδόκιμος" δεν θα έδινε κανένας σημασία.
Ενώ λέγοντας "αθλητικά?? το 2015?!" και χρησιμοποιώντας την υπερβολή, δημιουργήθηκε κάποιο ενδιαφέρον γύρω από το debate μας = πιο πολλοί το διάβασαν πιο άρα πιο πολλοί έμαθαν και κάτι.

Όλοι λέμε αθλητικά όταν μιλάμε στην παρέα, αλλά όσο καλύτερα γνωρίζεις τι να πεις όταν πας στο κατάστημα, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να σε περάσει ο υπάλληλος για άσχετο και να προσπαθεί να σου πλασάρει ότι τον συμφέρει καλύτερα
πχ. αν δεν έχει νούμερο σε αυτό που ζήτησες και προσπαθεί να σου δώσει κάτι άλλο ως το ίδιο και καλύτερο.

Να τονίσω ότι με τις απαντήσεις μου δεν προσπαθώ να πάρω κάποιο βραβείο ετοιμολογίας ή εξυπνάδας ή οτιδήποτε, απλά να παρακινήσω το ενδιαφέρον για ενημέρωση.
http://www.runningwarehouse.com/LearningCenter/footwear.html   αυτό είναι πολύ καλό site για αρχή αν και στο τέλος η δοκιμή είναι ο καλύτερος σύμβουλος αφού κάθε πόδι είναι διαφορετικό.
Λεφτά κοιτάμε να γλιτώνουμε από άκυρες αγορές στα παπούτσια όπως και στα ρολόγια.

Τώρα ας πάμε στα casual παπούτσια που δεν έχω ιδέα.
Πρόσφατα βγήκα με φίλο που τελικά πήρε WESC στα 45 ευρώ

ενώ κοιτούσε και Fred Perry στο ίδιο στυλ, που αν κατάλαβα καλά τα λένε baskets

γνωρίζει κανείς αν έχουν ποιοτικές διαφορές ή κάτι να δικαιολογούν την τιμή τους.

Ακόμη αν τα καλά  HUGO BOSS και άλλα επώνυμα δερμάτινα

τομέας στον οποίο είμαι πανάσχετος, έχουν διαφορές από Ελληνικές προτάσεις όπως Kricket?

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 09, 2014, 16:33:00 μμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δεκέμβριος 09, 2014, 16:48:25 μμ »
Δεν θα βάλω ποτέ το jeen ή το υφασμάτινο παντελόνι μου με αθλητικά, δεν θα πάω cinema με αθλητικά, ούτε για ποτό ή φαΐ.
πως ετσι? δεν εισαι νομιζω καν 30, προφανως ο τροπος ζωης σου δεν στο επιτρεπει η απλως θεμα γουστου?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δεκέμβριος 09, 2014, 17:03:03 μμ »
Δεν θα βάλω ποτέ το jeen ή το υφασμάτινο παντελόνι μου με αθλητικά, δεν θα πάω cinema με αθλητικά, ούτε για ποτό ή φαΐ.
πως ετσι? δεν εισαι νομιζω καν 30, προφανως ο τροπος ζωης σου δεν στο επιτρεπει η απλως θεμα γουστου?

Θέμα γούστου ή/και συνήθειας!  :)
Αθλητικά για μένα συνεπάγεται φόρμα και ισχύει και αντιστρόφως φυσικά.   ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δεκέμβριος 11, 2014, 18:27:12 μμ »
Μια οικογενειακή με τα αθλητικά σπορτέξ μας!

Missoni x Converse 2014 για τη γυναίκα, Nike LunarGlide 5 EXT για μένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
When I was a baby, an evil fairy cursed me with expensive taste and no money.

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #160 στις: Δεκέμβριος 11, 2014, 20:32:18 μμ »
Ωραιοι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δεκέμβριος 13, 2014, 01:11:05 πμ »
Μια οικογενειακή με τα αθλητικά σπορτέξ μας!

Missoni x Converse 2014 για τη γυναίκα, Nike LunarGlide 5 EXT για μένα.

Το κορίτσι παίρνει τζίτζι και για την επιλογή και για την πόζα

εσύ 10' για το hawaiian camo, αλλά συνολικό βραβείο  δεν παίρνεις γιατί δεν βλέπω τι φόρεσες από πάνω

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δεκέμβριος 13, 2014, 12:34:28 μμ »
Σε ευχαριστούμε κ οι 2!

Την κυνηγούσαμε πολύ καιρό τη συνεργασία missoni-convese αλλά δε βρίσκαμε πουθενά διαθέσιμα.
Online φυσικά, εδώ όπου κ να είχα ρωτήσει με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.
Το γυναικείο το κατάφερα πρόσφατα κ της το έκανα δώρο, το δικό μου αντίστοιχο ακόμα το ψάχνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
When I was a baby, an evil fairy cursed me with expensive taste and no money.

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #163 στις: Δεκέμβριος 13, 2014, 14:32:42 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0