Οπότε, ψάξτο καλύτερα.
Τι να ψάξω; Αυτό μου έχει κλέψει την καρδιά,

αυτό θα πάρω. Αν μου άρεσε κάποιο άλλο, θα το έπαιρνα (αν μπορούσα να το πάρω). Γιατί και για το Overseas Chronograph μου τρέχουν τα σάλια, αλλά αυτό θα το πάρω στα όνειρά μου!

Τέλος πάντων, για να ξαναγυρίσουμε ontopic, έχεις σκεφτεί ότι με τη χρήση ενός winder μπορείς να κάνεις ένα οποιοδήποτε αυτόματο ρολόι, από το φτηνότερο μέχρι το ακριβότερο, να λειτουργεί σχεδόν σαν είναι quartz; Το μόνο που χρειάζεται είναι το ρολόι να λειτουργεί στο + όταν είναι φουλ κουρδισμένο, και όχι στο -. Και δεν έχει σημασία πόσα δευτερόλεπτα κερδίζει μέσα σε μια μέρα, είτε κερδίζει τρία δευτερόλεπτα, είτε δεκαπέντε, είτε σαράντα, με τη χρήση του winder μπορείς να το κάνεις να λειτουργεί πολύ κοντά στο 0.
Αν κερδίζει π.χ. δεκαπέντε δευτερόλεπτα σε μία μέρα και χρειάζεται 1.000 περιστροφές για να είναι φουλ κουρδισμένο, το μόνο που κάνεις είναι να μειώνεις σταδιακά τις ημερήσιες περιστροφές στο winder, μέχρι του σημείου που το ρολόι θα αρχίζει να κερδίζει όλο και λιγότερο, μέχρι να φτάσει στο 0. Με καθημερινή παρακολούθηση και μέτρημα, το πολύ σε μέσα σε 1-2 βδομάδες θα βρεις το σημείο ισορροπίας, είτε στις 400 ή στις 600 περιστροφές, που το ρολόι θα λειτουργεί στα 0 δευτερόλεπτα την ημέρα, επειδή θα είναι μισοκουρδισμένο.
Μετά το έβγαλες από το winder, το φόρεσες π.χ. μια βδομάδα, και κέρδισε ας πούμε 100 δευτερόλεπτα, ενώ το σημείο ισορροπίας του στο winder στα 0 δευτερόλεπτα είναι στις 400 περιστροφές. Το ξαναβάζεις στο winder, μειώνεις τις περιστροφές στις 300 και μέσα σε λίγες μέρες το ρολόι θα ξαναπάει στο μηδέν!

Με ένα πάμφθηνο winder μπορείς να κάνεις ακόμα και το πιο ταπεινό κινέζικο αυτόματο των 20 ευρώ, να λειτουργεί σαν ένα πανάκριβο Ρόλεξ!...