Αποστολέας Θέμα: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?  (Αναγνώστηκε 18495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
Απ: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 01:24:37 πμ »
Δεν ψηφισα γιατι δεν υπαρχει επιλογη για την δικη μου αποψη, οτι δηλαδη: ειμαι ευχαριστημενος αλλα θελω και βελτιωση (η οποια παντα χρειαζεται ως γνωστο)

ακουστηκαν καποιες ωραιες ιδεες για βελτιωση και ανανεωση, γιατι οχι?

ειναι λογικο να υπαρχουν πανω και κατω στα θεματα κτλπ οπως και στο ενδιαφερον του κοσμου...

θα ηταν καλο οσο γινεται να αποφευγονται οι κοντρες κτλπ γιατι οπως ειπαν και αλλοι χαλουν την ουσια οτι δηλαδη κανουμε το χαβαλε μας εδω λεμε 2-3 κουβεντες και χαλαρωνουμε, δεν χρειαζονται τα υπολοιπα...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 02:06:46 πμ »
Προτζεκτ πιστευω πως πρεπει και θα μπορουσε να γινει.Μαλλον οχι αυτη την περιοδο που ειναι καπως τεταμενη η κατασταση αλλα θα μπορουσε καποια στιγμη να συζητηθει πιο λεπτομερως.

αν βρεις ,οταν και εαν,ενα ρολοι που θα αγοραζαν οι πιο πολλοι,να μου το πεις και εμενα!δυσκολο κομματι και αυτο!
νομιζω οτι το ρολοι παιζει δευτερο ρολο το θεμα ειναι να υπαρχει η διαθεση.
και ας μη μεινουμε μονο στο ρολοι, μπορει να ειναι ειτε εργαλεια η θηκη η λουρακι κλπ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Re: Απ: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 11:31:16 πμ »

Με λίγα λόγια, αν είναι να σκέφτομαι να ποστάρω επειδή ενδέχεται να με 'κεράσουν' κάποια ταμπέλα, χωρίς μάλιστα να προστατευτώ, ε τότε ας το κρατήσω για την πάρτη μου!

+1

+2

και εγω στο παρελθον εχω χαρακτηριστει 'καπως' επειδη μου αρεσουν τα στρατιωτικά ρολογια... Οχι οι λεμανιες, τα στρατιωτικα ρολογια....

Επίσης δεν νομιζω να στοχοποιεται ο τζωρτζ_ επ ουδενι σε αυτο το ποστ. Ψηφοφορια και συζητηση διεξαγεται....η θα επρεπε να διεξαχθει

Global moderator ειναι αν δεν ακουσει αυτος τα παραπονα ποιος θα τα ακούσει? Λογικο και φυσικο το βλέπω

Το θεμα ειναι να βρουμε τι φταιει ,(αν κατι φταιει) και να το διορθώσουμε

Yπάρχουν σαφέστατοι υπαινιγμοί, δεχομαι οτι εχω ξεφυγει, δεν το κρυβω. Αν αυτο το thread το ανοιξες γιατι σου την ειπα πριν 1 χρονο τοτε οκ.

Δεν θελω να υπερασπιστω τον εαυτό μου, απλα δεν υπάρχει λόγος να το τραβάνε κάποιοι τόσο μακριά, οτι καποτε κατι στραβωσε κτλκτλ. Ναι στην εχω πει, μου την εχουν πει αλλα διάθεση να τσακωθω σε καθημερινή βαση δεν εχω ουτε ειχα ποτε, δεν του γα@@ω την μανα. Τωρα αν καποιοι παθαινουν τα ψυχολογικά τους επειδη καποτε σε ενα forum ενας rose δεν τηρησε τον κωδικα συμπεριφορας ας προσεχαν. Σιγά το πράμα δηλαδή κιόλας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Re: Απ: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 11:41:52 πμ »

Επίσης δεν νομιζω να στοχοποιεται ο τζωρτζ_ επ ουδενι σε αυτο το ποστ. Ψηφοφορια και συζητηση διεξαγεται....η θα επρεπε να διεξαχθει

Global moderator ειναι αν δεν ακουσει αυτος τα παραπονα ποιος θα τα ακούσει? Λογικο και φυσικο το βλέπω

Το θεμα ειναι να βρουμε τι φταιει ,(αν κατι φταιει) και να το διορθώσουμε

Ποιος ανοιγει θεματα για να τραβήξουν απλά κόσμο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 13:27:33 μμ »
ναι, ειμαι ευχαριστημενος απο το φορουμ!!
ειναι η πρωτη τοποθεσια που επισκεπτομαι καθε φορα
που μπαινω στο διαδυκτιο κ νομιζω οτι υπερτερει σε
σχεση με αλλα του ιδιου αντικειμενου που επισης παρακολουθω.

πιστευω οτι μπορει να γινει κ καλυτερο, οπως καθετι σ αυτη τη ζωη,
κ μου αρεσε που στο συγκεκριμενο θεμα καποιοι φιλοι μας, εδειξαν
αυτοκριτικη διαθεση..  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
Re: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 14:43:06 μμ »
Φυσικα μου την ειχες πει. Με ειχες χαρακτηρισει, χωρις καν να με ξέρεις... Δεν το περιμενα ποτε αυτο απο εναν αποφοιτο της ΑΣΟΕΕ...

Ενταξει δεν πεσανε και τα καραβια μου εξω...

Ομως πιστευω πως θα πρεπει να διαβασεις λιγο καλυτερα τον λογο που ανοιξα το νημα. Ισως θα πρεπει να μελετησεις επισης τις απαντησεις των συμφουρομιτων που απαντησαν σεβομενοι την ερωτηση που ετέθη...

Οταν θες να συμμετεχεις σε κατι απαντας με βαση αυτο που εχεις ερωτηθει, οπως η συντριπτικη πλειοψηφια. Αν οχι απλα δεν συμμετέχεις....

Συγγνωμη αλλα πιστευω οτι προσπαθεις να κανεις hijack το ποστ και να το μετατρεψεις σε elio vs rose....

Δεν εχω ορεξη για κατι τετοιο. Ουτε θα το συνεχισω...

Θελω απλα να μαθω αν ολοι ειναι ευχαριστημενοι η οχι, να δω αν μπορει κατι να αλλαξει στο ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ η οχι....τοσο απλα..

Ουτε ατζεντες κρυβονται πισω απο αυτο ουτε στοχοποιηται κανεις απο εμενα προσωπικά....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 16:47:43 μμ »
Και γιατί δηλαδή να είναι στοχοποίηση;
Γιατί να μην είναι διαπίστωση -κατά την κρίση μου-;.
Γιατί να μην είναι παρατήρηση με όμορφο τρόπο;
Επιπλέον, δεν έθεσα την άποψη μου ως θέσφατο, αν παρατήρησες έγραψα 'ώρες ώρες μου δίνετε η εντύπωση'.
Αν ήθελα να στοχοποιήσω θα έδειχνα με το δάχτυλο, δεν είναι του στυλ μου να στοχοποιήω και δεν είσαι υποχρεωμένος να το ξέρεις γιατί δεν με γνωρίζεις.
Όμως το ότι δέχεσαι ότι έχεις ξεφύγει και δεν το κρύβεις, δεν σου δίνει το ελεύθερο να εκφράζεσαι όπως θες σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ του καθενός.
Χαλάρωσε, σταματα να ψάχνεσαι και μην διαβάζεις αυτά που θες να διαβάσεις. Σκέψου επίσης γιατί ασχολούμαι με ένα thread 'τι σας αρέσει, τι δεν σας αρέσει κτλ'.
Σου εξήγησα και πριν τον τρόπο που διάλεξα να γράψω, αλλά δεν φάνηκε να κατάλαβες ότι δεν πρόκειται να δώσω τροφή για μανούρες.

Καλή συνέχεια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Re: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 21:06:25 μμ »
Συγγνωμη αλλα πιστευω οτι προσπαθεις να κανεις hijack το ποστ και να το μετατρεψεις σε elio vs rose....
Δεν εχω ορεξη για κατι τετοιο. Ουτε θα το συνεχισω...

Ουτε καν. Εσυ μου την πεφτεις, εγω δεν εδωσα τροφη για κανενα Vs elio vs rose.

και εγω στο παρελθον εχω χαρακτηριστει 'καπως' επειδη μου αρεσουν τα στρατιωτικά ρολογια... Οχι οι λεμανιες, τα στρατιωτικα ρολογια....
Αν εχεις προσωπικο προβλημα σιγουρα δεν αφορά το forum, μην ανοιγεις θεματα κλαιγοντας ο κακος ο rose, καταλαβες ευαισθητούλη elio?

Δεν το περιμενα ποτε αυτο απο εναν αποφοιτο της ΑΣΟΕΕ...

Και ασε τα περι ΑΣΟΕΕ, ηθικολογεις φθηνα και βαριεμαι.

Και γιατί δηλαδή να είναι στοχοποίηση;
Γιατί να μην είναι διαπίστωση -κατά την κρίση μου-;.
Γιατί να μην είναι παρατήρηση με όμορφο τρόπο;
Επιπλέον, δεν έθεσα την άποψη μου ως θέσφατο, αν παρατήρησες έγραψα 'ώρες ώρες μου δίνετε η εντύπωση'.
Αν ήθελα να στοχοποιήσω θα έδειχνα με το δάχτυλο, δεν είναι του στυλ μου να στοχοποιήω και δεν είσαι υποχρεωμένος να το ξέρεις γιατί δεν με γνωρίζεις.
Όμως το ότι δέχεσαι ότι έχεις ξεφύγει και δεν το κρύβεις, δεν σου δίνει το ελεύθερο να εκφράζεσαι όπως θες σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ του καθενός.
Χαλάρωσε, σταματα να ψάχνεσαι και μην διαβάζεις αυτά που θες να διαβάσεις. Σκέψου επίσης γιατί ασχολούμαι με ένα thread 'τι σας αρέσει, τι δεν σας αρέσει κτλ'.
Σου εξήγησα και πριν τον τρόπο που διάλεξα να γράψω, αλλά δεν φάνηκε να κατάλαβες ότι δεν πρόκειται να δώσω τροφή για μανούρες.

Καλή συνέχεια.

Ποια θεματα φερνουν κοσμο? Οταν μαθεις να κανεις διαλογο με επιχειρηματα, βγες στο φως.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 21:36:16 μμ »
Γιατί τόσο εριστικός Ρόουζ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 21:57:52 μμ »
Καλλιεργούμενη ένταση δεν γουσταρω. Ανοιγει thread και μου την λεει για φαση πριν 1 χρονο, ξεκατινιασμα δηλαδή στο ασχετο τι θες να κάνω?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 24, 2013, 23:29:28 μμ »
Δυστυχως μ'αυτα που διαβαζω θα μετανιωσω που πατησα πως ειμαι ευχαριστημενος απο το φορουμ..

Ειλικρινα πιστευω πως ολοι μας μπορουμε να αφηνουμε λιγακι τον εγωισμο μας στην ακρη.δε χρειαζεται συνεχεια να προσπαθουμε να εχουμε τον τελευταιο λογο.μεγαλα παιδια ειμαστε.

Φιλικα,Χρηστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 25, 2013, 00:54:03 πμ »
11 πατισαν οτι δε τους αρεσει και δικαιολόγησαν την ψηφο τους μονο 3-4.
κλείστε το βερσους γιατι δεν αξιζει και μονο κακο θα κανει....

οποιος θελει να ειναι μουγκα στη στρουγκα απλα να μην ψηφισει, τι  εχετε στο μυαλο σας οτι ειναι? ρολεξ βς ωμεγα???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros_ch

• Sr. Member
  • Panerai PAM088
    • Προφίλ
Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 25, 2013, 01:04:27 πμ »
Εγω ψηφισα απο το απογευμα αλλα περιμενα να κατσω σε υπολογιστη για να γραψω.
Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το forum.
Ο λογος ειναι πολυ απλος, επρεπε να ειμαστε μια παρεα χωρις να υπαρχουν αψιμαχιες και ποσο μαλλον ειρωνιες.
Απο αυτα χορτασα σε αλλο forum ρολογιων που μου ημουν γραμμενος και για αυτο και αποχωρισα.
Πιστευω το forum εχει μελη με απστευτες ωρολογιακες, φωτογραφικες, ιστορικες γνωσεις και μπορει να αποτελεσει υποδειγμα αν και εφοσον σταματησουν τα παρατραγουδα.
Προσωπικα δεν εχω προβλημα
με κανενα μελος στο forum και ελπιζω οποιες "παρεξηγησεις" υπηρξαν μεταξυ μελων να λυθουν ουτως ωστε να συνεχισουμε πιο δυνατα και να παμε το forum εκει που του αξιζει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 25, 2013, 01:18:22 πμ »
το φόρουμ θεωρώ πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα...

προβλήματα ίσως δημιουργούνται από κάποια μέλη κατά καιρούς με τη στάση τους αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα του φόρουμ αλλά των μελών...

το μειωμένο ενδιαφέρον είναι φαινόμενο που δικαιολογείται από όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια
και νομίζω πως δεν είναι πρόβλημα μόνο του gwf το οποίο καλά κρατεί...

πραγματικά από το ξεκίνημα αυτού του νήματος δεν κατάλαβα το λόγο δημιουργίας του...

θα ηθελα ενα πιο ηρεμο κλιμα και λιγοτερες ειρωνιες ,γιατι και εγω πιστευω οτι μπορω να θελω κατι!

+7765
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 25, 2013, 01:24:41 πμ »
Παμε παρακατω?Να μιλησουμε για ρολογια και τα σχετικα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions