Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος από το forum. Όχι όπως τον πρώτο καιρό που θεωρώ ότι πέταγε!
Το forum ξεκίνησε πολύ δυναμικά και με μπόλικη όρεξη από τα περισσότερα μέλη -παλιούς και νέους-, με πολλά ουσιαστικά και ενδιαφέροντα θέματα/παρουσιάσεις.
Οπως είναι φυσιολογικό είχε τα σκαμπανεβάσματα του όσον αφορά την κίνηση, συμβαίνει.
Στην συνεχεια το ενδιαφέρον μειώθηκε αισθητά και άρχισα να παρατηρώ ότι ότι ο κόσμος έπαψε να ποστάρει και μάλιστα άτομα με βαθιά γνώση πάνω στο αντικείμενο.
Γιατί; Αναρωτήθηκα. E, σημεία των καιρών, ο κάθε ένας έχει την καθημερινότητα του, τα προβλήματα του, τις υποχρεώσεις του, φυσικά και δεν μπορεί να ασχολείται συνεχώς με ένα forum.
Δεν κράτησα όμως για πολύ αυτό τον συλλογισμό, γιατί σκεπτόμενος τους λόγους που εγώ μπαίνω στο forum -όπως για να χαλαρώσω, να μάθω κάτι καινούργιο, να κάνω τον χαβαλέ μου με άτομα που καταλαβαίνουν την τρέλα μου και κατά συνέπεια να μοιραστώ το πάθος μου-, υπέθεσα πως αυτή η αποχή οφείλεται σε ενδεχόμενους χαρακτηρισμούς που μπορεί να προκύψουν -όπως και έχουν προκύψει- για τις επιλογές του καθενός.
Με λίγα λόγια, αν είναι να σκέφτομαι να ποστάρω επειδή ενδέχεται να με 'κεράσουν' κάποια ταμπέλα, χωρίς μάλιστα να προστατευτώ, ε τότε ας το κρατήσω για την πάρτη μου!
Επίσης, ώρες ώρες μου δίνετε η εντύπωση πως τα περισσότερα θέματα στο forum πάνε ανάλογα με την μόδα η την τάση της αγοράς κτλ, για να τραβήξουν απλά κόσμο.
Στο forum μου αρέσει που δεν σβήνονται post και δεν κλειδώνονται θέματα, για να βγάζει ο κάθε ένας τα συμπεράσματα του.
Μου αρέσουν οι φωτογραφίες που στην πλειονότητα τους είναι εξαιρετικές (η πρόταση με το photo album είναι πολύ καλή).
Μου αρέσει να βλέπω άτομα -που παρά την κρίση- μοιράζονται τις νέες αγορές τους με τους άλλους.
Τελικά τα θετικά -οποια και να είναι αυτά- υπερτερούν;