Αποστολέας Θέμα: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?  (Αναγνώστηκε 18510 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 19:46:34 μμ »
Ενα forum αυτο που μπορει να αλλαξει ειναι το moderation, τι αλλο?

Επίσης, ώρες ώρες μου δίνετε η εντύπωση πως τα περισσότερα θέματα στο forum πάνε ανάλογα με την μόδα η την τάση της αγοράς κτλ, για να τραβήξουν απλά κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 19:52:55 μμ »
Πιο συγκεκριμένα?

Καταλαβαινόμαστε. Δεν θα γίνω πιο συγκεκριμένος γιατί είναι δύσκολο να μην υπάρξει διαπληκτισμός -δυστυχώς-.
Επίσης δεν θα κάνω την χάρη στον οποιονδήποτε που έχει όρεξη για τζερτζελέ, είτε συμμετέχει σε αυτόν είτε όχι (δεν αναφέρομαι σε εσένα ούτε σε κάποιον συγκεκριμένα).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:10:45 μμ »
ok αλλα δεν πιστευω οτι η  θεματική ταυτότητα ειναι το προβλημα, απορω πως το αναφέρεις. Ειδικά οταν στοχοποιειται ο george ειναι μαλα@@ια γιατι αν εχει κατι ενδιαφερον να πει το μοιράζεται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:25:47 μμ »
Στα περισσότερα με έχουν καλύψει ήδη όλοι οι προλαλήσαντες στο νήμα με πολύ ευστοχες παρατηρήσεις.  Το θεωρώ ένα αγνό και τίμιο φόρουμ με πολύ καλά συστατικά και χωρίς κρυμμένα συμφέροντα, σίγουρα το πιο αξιόλογο εντός συνόρων. Όμως πιστεύω ότι έχει περισσότερη δυναμική απ΄αυτήν που εκμεταλλεύεται και υπό αυτό το πρίσμα δεν είμαι ευχαριστημένος. Μπορούμε πολύ καλύτερα. Με απασχολεί πολύ το γιατί πολλά άτομα που έχουν πολλά να πουν ή ποστάρουν σπάνια ή έχουν εξαφανιστεί τελείως, τι τους αποθαρρύνει.
Ενα Ελληνικό ρολογοφόρουμ εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλο, ούτε το πιο ενημερωμένο απο νέα. Και σίγουρα η κρίση δεν βοηθάει, όλο και λιγότερος κόσμος αγοράζει ρολόγια ή πλέον δεν ασχολείται καν με τέτοιες "πολυτέλειες" όταν έχει πολύ πιο βασικές ανάγκες που δυσκολεύεται να καλύψει. Δεκτό και σεβαστό. Όμως το φόρουμ μπορεί να γυρισει αυτά τα μειοεκτήματα σε πλεονεκτήματα.
Μικρό με λίγα μέλη; Ναι, αλλά με παρείστικη διάθεση, καλύτερη επικοινωνία και στην τελική προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα.
Στα Ελληνικά; Ναι, αλλά με αρκετό αποκλειστικό περιεχόμενο (φωτογραφικό άλμπουμ, πρότζεκτς ή και ότιδήποτε άλλο σκεφτεί κανείς).
Μέσα σε περίοδο της κρίσης? Ναι, αλλά στο χέρι των διαχειριστών είναι να κόβεται η όρεξη σε είρωνες-παντογνώστες-σνόμπ-φιγουρατζήδες (έτσι κι αλλιώς ελάχιστες τέτοιες περιπτώσεις στο  GWF) και να αντιμετωπίζονται με το ίδιο ενδιαφέρον οι low budget προτάσεις και τα νέα μέλη ή οι διαφορετικές απόψεις.
Σχετικά με το administration, πιστεύω ότι ο george_  πρέπει να δώσει περισσότερες πρωτοβουλίες/εξουσίες στους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες/διαχειριστές (αν φυσικά το θέλουν). Αυτο χρειάζεται και για να μην φαίνεται τόσο ολοκληρωτικό το φόρουμ αλλά και γιατί οι δουλειά είναι ΠΟΛΛΗ για να γίνεται σωστά απο ένα άτομο. Έτσι πιστεύω ότι θα έχει περισσότερο χρόνο για πραγματικό administration σε πιο ουσιαστικά και οργανωτικά θέματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:28:48 μμ »
Σχετικά με το administration, πιστεύω ότι ο george_  πρέπει να δώσει περισσότερες πρωτοβουλίες/εξουσίες στους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες/διαχειριστές

αυτο γινεται ηδη,τι σε κανει να λες κατι τετοιο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thomaskr

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:40:36 μμ »

Με λίγα λόγια, αν είναι να σκέφτομαι να ποστάρω επειδή ενδέχεται να με 'κεράσουν' κάποια ταμπέλα, χωρίς μάλιστα να προστατευτώ, ε τότε ας το κρατήσω για την πάρτη μου!

+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
Re: Απ: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:46:40 μμ »

Με λίγα λόγια, αν είναι να σκέφτομαι να ποστάρω επειδή ενδέχεται να με 'κεράσουν' κάποια ταμπέλα, χωρίς μάλιστα να προστατευτώ, ε τότε ας το κρατήσω για την πάρτη μου!

+1

+2

και εγω στο παρελθον εχω χαρακτηριστει 'καπως' επειδη μου αρεσουν τα στρατιωτικά ρολογια... Οχι οι λεμανιες, τα στρατιωτικα ρολογια....

Επίσης δεν νομιζω να στοχοποιεται ο τζωρτζ_ επ ουδενι σε αυτο το ποστ. Ψηφοφορια και συζητηση διεξαγεται....η θα επρεπε να διεξαχθει

Global moderator ειναι αν δεν ακουσει αυτος τα παραπονα ποιος θα τα ακούσει? Λογικο και φυσικο το βλέπω

Το θεμα ειναι να βρουμε τι φταιει ,(αν κατι φταιει) και να το διορθώσουμε
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:54:05 μμ από Elio5 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

time_ keeper

• Επισκέπτης
Απ: Re: Απ: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:54:01 μμ »

+1

+2

και εγω στο παρελθον εχω χαρακτηριστει 'καπως' επειδη μου αρεσουν τα στρατιωτικά ρολογια... Οχι οι λεμανιες, τα στρατιωτικα ρολογια....

Επίσης δεν νομιζω να στοχοποιεται ο τζωρτζ_ επ ουδενι σε αυτο το ποστ. Ψηφοφορια και συζητηση διεξαγεται....

Global moderator ειναι αν δεν ακουσει αυτος τα παραπονα ποιος θα τα ακούσει?

ρε παιδια το είπατε πολοι αυτο με το χαρακτηρισμό...
ποτε εγιναν ολα αυτα?
εγω ενα χρόνο σχεδόν στο φορουμ δεν ειδα χαρακτηρισμούς, με εξαίρεση την πυθια του ennea χαρη προς τον george_ τζορτζ_!
που οφείλω να ομολογήσω πως του παει πακέτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:56:05 μμ »
Σχετικά με το administration, πιστεύω ότι ο george_  πρέπει να δώσει περισσότερες πρωτοβουλίες/εξουσίες στους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες/διαχειριστές

αυτο γινεται ηδη,τι σε κανει να λες κατι τετοιο?

Πάλι χάνουμε την ουσία, ρε Ζώρζ απο όλα όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα αυτό είναι το πρώτο που θέλεις να σχολιάσεις πιστεύοντας ότι είναι προσωπική μοφή;
Για να εξηγούμαστε, δεν σε κατηγορώ για κάτι, απλά γενικά δίνεται η εντύπωση ότι είναι σε μεγάλο βαθμό προσωπική υπόθεση, δηλαδή δεν λέει κανείς αυτό είναι το φόρουμ του Ζώρζ και του Μιτσμαν και του Χ, περνάει σαν "το φόρουμ του Ζώρζ". Δεν αμφιβάλλω ότι αυτό μπορεί να γίνεται κατ' ανάγκη, αλλά δυστυχώς έτσι περνάει. Ισως χρειάζεται να μεγαλώσεις την ομάδα. Δεν είναι σημαντικό, ειπώθηκαν πολύ σημαντικότερα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:57:42 μμ από Theminio »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
Re: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:56:53 μμ »
Δεν επιθυμω να αναφερθω σε αυτα Αποστολή διοτι σκοπος του νηματος ειναι αλλος, οχι να δουμε ποιος χαρακτηρισε ποιον....

Ευχαριστω

Ελιο ο "θυρεολατρης"...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 21:57:37 μμ »
Βασικα ποσταρω για ρολογια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
Απ: Re: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 22:34:17 μμ »
Δεν επιθυμω να αναφερθω σε αυτα Αποστολή διοτι σκοπος του νηματος ειναι αλλος, οχι να δουμε ποιος χαρακτηρισε ποιον....

Ευχαριστω

Ελιο ο "θυρεολατρης"...

οκ απλα ρωτησα αν εγιναν παλαιότερα επειδη δεν τα εχω δει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 22:35:28 μμ »
Απαντησα πως ειμαι ευχαριστημενος γιατι οπως ειπωθηκε και πιο πανω θεωρω πως ειναι ενα αγνο φορουμ οπου δεν κρυβονται συμφεροντα απο πισω πραγμα αρκετα σημαντικο στις μερες μας...

Προσωπικα θα ηθελα περισσοτερα πραγματα για τεχνικα θεματα κατι που μου λειπει.

Τα vs στην αρχη μου αρεσαν.Ισως τωρα να καταντησανε λιγακι κουραστικα καθως πλεον εχω εξασκηθει αρκετα ωστε να ξερω περιπου απο πριν το αποτελεσμα και τι θα εχει ψηφισει περιπου ο καθενας.Επιπλεον προκυπτουν και μικροπαρεξηγησεις εχω την αισθηση.
''Εγω διαλεγω το seiko ειμαι ο ψαγμενος εσυ διαλεγεις το ρολεξ εισαι σαν το σουβλατζη της γειτονιας'' λεει ο ενας
''Εσυ διαλεγεις σεικο αλλα οταν ηρθε ή θα ερθει η ωρα να αγορασεις και εσυ ρολεξ θα παρεις" ανταπαντα ο αλλος  κ.ο.κ
δημιουργωντας ετσι ενα κλιμα του ποιος θα βγει απο πανω εχοντας πει την πιο ''εξυπνη'' ατακα και το οποιο ανακυκλωνεται συνεχως.Προσωπικα εχω κουραστει..

Οπως και οπουδηποτε αλλου ετσι και εδω υπαρχουν ατομα που τα συμπαθω και ας μην τα ξερω προσωπικα και το αναποδο.Θα ηθελα να υπαρχουν συναντησεις ωστε να μπορω και απο κοντα να γνωρισω ατομα που μου ειναι συμπαθη αλλα και ενδεχομενως να αντιστραφει η εικονα για αλλα ατομα που ενδεχομενως εχω παρεξηγησει.

Προτζεκτ πιστευω πως πρεπει και θα μπορουσε να γινει.Μαλλον οχι αυτη την περιοδο που ειναι καπως τεταμενη η κατασταση αλλα θα μπορουσε καποια στιγμη να συζητηθει πιο λεπτομερως.

Φιλικα,Χρηστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 22:39:41 μμ »
Προτζεκτ πιστευω πως πρεπει και θα μπορουσε να γινει.Μαλλον οχι αυτη την περιοδο που ειναι καπως τεταμενη η κατασταση αλλα θα μπορουσε καποια στιγμη να συζητηθει πιο λεπτομερως.

αν βρεις ,οταν και εαν,ενα ρολοι που θα αγοραζαν οι πιο πολλοι,να μου το πεις και εμενα!δυσκολο κομματι και αυτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 23:09:41 μμ »
Πολύ ωραία η κουβέντα αλλά παρακαλώ να μην ξεχνάτε δυο πράγματα.

Α' Είμαστε ερασιτέχνες και χομπίστες και κάνουμε το κέφι μας. Γράφουμε αυτό που κυρίως προξένησε το ενδιφέρον μας. Όποιος θέλει περισσότερα ή διαφορετικά θέματα θα μας ήταν πάρα πολύ ευχάριστο να αναλάβει να τα παρουσιάσει, αλλά αυτές οι "παραγγελείες" είναι πάνω από τις δυνατότητές μας. ΄Ποτέ δεν αποτρέψαμε κάποιο μέλος από το να πάρει πρωτοβουλία και ποτέ δεν "σαμποτάραμε" κάτι τέτοιο.

Β' Είμαστε ένα φόρουμ στο οποίο αποφασίσαμε να μη μοντεράρουμε (όσο είναι δυνατό). Σαν μοντερέιτος -ας μου επιτραπεί- τα "ξύνουμε". Για αυτό και θεωρώ ότι η κουβέντα για να μεγαλώσει η "ομάδα" δεν έχει κάποιο νόημα.

κοινη λογικη,αλλα εχεις ενα τροπο να τα λες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions