Αποστολέας Θέμα: Breitling  (Αναγνώστηκε 451804 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
Απ: Breitling
« Απάντηση #2175 στις: Μάρτιος 30, 2022, 22:20:34 μμ »
Πολύ ωραία περιγραφή Βασίλη, ευχαριστούμε!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2176 στις: Μάρτιος 30, 2022, 22:23:17 μμ »
Να είσαι καλά  Βασίλη να ξαναπάς!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2177 στις: Μάρτιος 30, 2022, 22:32:39 μμ »
Πολύ ωραία περιγραφή Βασίλη, ευχαριστούμε!
Ευχαριστω πολύ Κωνσταντίνε ! Καλά ωραία δεν ήταν …είσαι πολύ ευγενικός και σε ευχαριστώ πολύ!  :) Δεν έχω ούτε στο ελάχιστο την ικανότητα σου στη γραφή τέτοιων κειμένων !  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2178 στις: Μάρτιος 30, 2022, 22:35:37 μμ »
Να είσαι καλά  Βασίλη να ξαναπάς!
Ευχαριστω πολύ !! Ελπίζω να συνεχίσει η τύχη μου σε ότι αφορά αυτό το θέμα και να ξαναπάω . Βέβαια σαν εμπειρία αυτό που θέλω μα συνεχίσω να πηγαίνω είναι τα products meetings .Τις παρουσιάσεις ρολογιών στις εκθέσεις δε τις βάζω με τίποτα δίπλα σαν εμπειρία σε σχέση με τα meetings που κάνουμε .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #2179 στις: Μάρτιος 30, 2022, 22:35:50 μμ »
Βασίλη ευχαριστούμε για την παρουσίαση/περιγραφή αυτού του πολύ όμορφου event!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2180 στις: Μάρτιος 30, 2022, 22:36:34 μμ »
Βασίλη ευχαριστούμε για την παρουσίαση/περιγραφή αυτού του πολύ όμορφου event!
Να σαι καλά !  :) Εγώ ευχαριστώ! 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2181 στις: Μάρτιος 30, 2022, 22:38:59 μμ »
Και σχεδόν το είχα ξεχάσει .Δώρο και το βιβλίο για τα navitimer

always and forever poems for her
friendly
0
funny
0
like
4
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Gnl1977,sub50,Tangerine Dream,geezerv,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2182 στις: Μάρτιος 30, 2022, 23:47:09 μμ »
Και ένα απίθανο βιντεάκι που μόλις πέτυχα απο εναν καλεσμένο ο οποίος έχει βιντεοσκοπήσει με το κινητό του ολο το event από τη Ζυριχη μέχρι τη Γενευη με όλες τις λεπτομέρειες.Να το είχα δει νωρίτερα να γλίτωνα χρόνο από το ποστ που έκανα .  :)

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
harolagoha,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2183 στις: Μάρτιος 30, 2022, 23:51:11 μμ »
Όσο για τους μεγάλους πρωταγωνιστές ,τα ρολόγια , θεωρώ πως χθες η breitling παρουσίασε τα πιο όμορφα navitimer όλων των εποχών..Ακόμα  και σε σχέση με τα 806 ,7806 κτλπ . Οι αλλαγές που έκαναν οι οποίες εκ πρώτης δεν φαίνονται αμέσως πραγματικά πήγαν το ρολόι στο next level. Επαναφορά του aopa logo σε ανάγλυφο,ημερομηνία στο 6 …με διαφορά η καλύτερη θέση,πανέμορφο κρύσταλλο με πανέμορφο εφέ στο live (στο βίντεο του watchadvisor φαίνεται καλά) ,διαφορετικό μέγεθος του slide rule με διαφορετική γωνία κλήσης που πρέπει να το δεις στο live για να καταλάβεις ποσο αλλάζει το ρολόι   ,αφαίρεσαν την ταχυμετρική μέτρηση κάτω από το slide rule και κατάφεραν να δώσουν ένα πολύ clean look ,υπέροχη βουρτσισμένη κάσα ,πιο λεπτό,νομίζω μικρότερα lug to lug ( δεν είμαι σίγουρος γι αυτό ) επανασχεδιασμένα τα δοντάκια του bezel ,μισό μισό βουρτσισμένο-γυαλισμένα μπρασελέ με butterfly clasp ,πλέον και 41mm με b01 και φυσικά πανέμορφα χρώματα .
Τα καλύτερα navitimer όλων των εποχών!

Εδώ δεν ξέρω αν κατάφερα να αποτυπώσω όπως θα ήθελα το πόσο πιο μικρό φαίνεται το νέο 43άρι σε σχέση με το προηγούμενο .
direct link upload images

Σε ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση φίλε !!!
Πραγματικά είναι πολύ όμορφα τα νέα Navi.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #2184 στις: Μάρτιος 31, 2022, 00:24:20 πμ »
[mention]Argo982001 [/mention]
Σε ευχαριστούμε για τις περιγραφές, ακόμα και μέσα από τα γραφόμενα σου φαινεται ότι ηταν φανταστική εμπειρία.

Όσον αφορά τα νέα Navi, επιτέλους επιστροφή για το logo με τα φτερά και Β01 σε μικρότερη κάσα. Δεν μου έκατσαν ποτέ καλά τα Navi, αλλά με τις νέες αλλαγές ίσως είναι το τυχερό μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2185 στις: Μάρτιος 31, 2022, 00:42:24 πμ »
[mention]Argo982001 [/mention]
Σε ευχαριστούμε για τις περιγραφές, ακόμα και μέσα από τα γραφόμενα σου φαινεται ότι ηταν φανταστική εμπειρία.

Όσον αφορά τα νέα Navi, επιτέλους επιστροφή για το logo με τα φτερά και Β01 σε μικρότερη κάσα. Δεν μου έκατσαν ποτέ καλά τα Navi, αλλά με τις νέες αλλαγές ίσως είναι το τυχερό μου.

Αν χωρίς να είσαι φαν των navitimer  έχεις μπει στη διαδικασία σκέψης μονο απο τις φωτογραφίες πιστεύω πως αν τα βάλεις στο χέρι θα πειστείς !  :) Πες μου μόνο αν το πάρεις απόφαση να πάρουμε μαζί 2 μήπως πετύχουμε και καμία καλύτερη τιμή !  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #2186 στις: Μάρτιος 31, 2022, 01:13:08 πμ »

Αν χωρίς να είσαι φαν των navitimer  έχεις μπει στη διαδικασία σκέψης μονο απο τις φωτογραφίες πιστεύω πως αν τα βάλεις στο χέρι θα πειστείς !  :) Πες μου μόνο αν το πάρεις απόφαση να πάρουμε μαζί 2 μήπως πετύχουμε και καμία καλύτερη τιμή !  ;D
Α δεν με κατάλαβες, είναι από τα αγαπημένα μου ρολόγια και ένα από τα λίγα που θυμάμαι να επιθυμώ από μικρός. Σαν φαν των πυκνογραμμένων dials και του χρονογράφου, είναι ιδανικό.

Δυστυχώς όσες φορές έχω δοκιμάσει, δεν μου άρεσαν όπως κάθονταν στο χέρι. Το μέγεθος; Το σχήμα της κάσας; Δεν ξέρω, αλλά έχω προσπαθήσει πολλές φορές να αγοράσω και ποτέ δεν μπόρεσα να το πάρω απόφαση.

Ελπίζω να το φέρουν στη μπουτίκ εδώ σύντομα να το δοκιμάσω και εννοείται θα σου πω :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2187 στις: Μάρτιος 31, 2022, 01:22:07 πμ »
Α δεν με κατάλαβες, είναι από τα αγαπημένα μου ρολόγια και ένα από τα λίγα που θυμάμαι να επιθυμώ από μικρός. Σαν φαν των πυκνογραμμένων dials και του χρονογράφου, είναι ιδανικό.

Δυστυχώς όσες φορές έχω δοκιμάσει, δεν μου άρεσαν όπως κάθονταν στο χέρι. Το μέγεθος; Το σχήμα της κάσας; Δεν ξέρω, αλλά έχω προσπαθήσει πολλές φορές να αγοράσω και ποτέ δεν μπόρεσα να το πάρω απόφαση.

Ελπίζω να το φέρουν στη μπουτίκ εδώ σύντομα να το δοκιμάσω και εννοείται θα σου πω :D
Α…κυριολεκτικά το ειπες το δε μου έκατσαν .Στο χέρι εννοούσες και εγώ κατάλαβα στο μάτι.   ;D
Λογικά είναι ήδη σε όλες τις μπουτίκ διαθέσιμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #2188 στις: Μάρτιος 31, 2022, 08:47:15 πμ »
Το 1988 αφού μάζεψα χρήματα από τα πρώτα μηνιάτικα στην δουλειά και έχοντας ήδη ως  δώρο το R datejust που φορούσα από το 87 καμαρωτός και καθημερινά,αποφάσισα να αγοράσω αυτό που στα μάτια μου ήταν το πλέον εμβληματικό ρολόι διαχρονικά για τους φιλους της αεροποριας.Η AOPA είχε φροντίσει να κάνει σύμβολο τα ρολόγια της Breitling δεκαετίες πριν και φυσικά πολλά από τα αεροσκάφη της εποχής ,όπως τα B737/200 της Ολυμπιακής είχαν σαν όργανο ναυτιλίας από δυο κουρδιστό Breitling  8 days στα cockpit.
Το ρολόι που αγόρασα ήταν το cosmonaut, επηρεασμένος από τα κατορθώματα του Carpenter,και ενώ χρηστικά δεν με βόλεψε ποτέ (μιας και το 24ωρο καντραν εάν δεν μπεις σε τροχιά πέριξ της γης  είναι άχρηστο στην καθημερινότητα)το ταλαιπώρησα καμία πενταετία πριν το δώσω σε έναν φίλο μου ο οποίος το έχει ακόμα.
Η ιστορία του μοντέλου και της εταιρείας είναι αδιαμφισβήτητη ,όπως και η προσπάθεια επανένταξης της σειράς αυτής στο σημερινό αγοραστικό κοινό.Προσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερες αλλαγές από αυτές των νέων χρωμάτων και των 46mm στην κάσα για να <πάω ταμείο> και φυσικά μια λογικότερη τιμή.
Υ.Γ Αεροδιάδρομος είναι η νοητή γραμμή που ενώνει δυο ραδιοβοηθηματα η σημεία ,φτιάχνοντας έτσι ,έναν <εναέριο δρομο>για τα αεροσκάφη.Στα αεροδρόμια έχουμε διαδρόμους απογείωσης και προσγείωσης.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Gnl1977,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2189 στις: Μάρτιος 31, 2022, 09:16:23 πμ »
Προσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερες αλλαγές από αυτές των νέων χρωμάτων και των 46mm στην κάσα για να <πάω ταμείο> και φυσικά μια λογικότερη τιμή.

Τα 46αρια στη γκάμα υπάρχουν τα τελευταία 14 δεν ξέρω εγώ ποσα χρόνια,όποτε κανένα νέο εκεί.
Δεν ειναι μονο τα νεα χρωματα το νέο που παρουσιασανε. Το ρολόι ειναι επανασχεδιασμένο με πολλές λεπτομέρειες αλλαγμένες χωρίς βέβαια να αλλάξουν τη γενική εικόνα ενός icon.
Εσυ τι αλλαγές θα ήθελες πχ; Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα μπορούσαν να έχουν κάτι άλλο που να έχει καλύτερο αποτέλεσμα .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions