Αποστολέας Θέμα: Breitling  (Αναγνώστηκε 451229 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Breitling
« Απάντηση #1755 στις: Απρίλιος 17, 2020, 04:44:23 πμ »
Και μετά από αυτό δεν είναι η έκδοση heritage?
Όχι.Τα heritage είναι προγενέστερα .Αυτό που ποσταρες όπως και όλα τα καινούρια superocean παρουσιάστηκαν στη περσινή Βασιλεία.Αυτό που πόσταρες απλά κυκλοφόρησε λιγο αργότερα από τα άλλα γιατι καθυστερησε λιγο η παραγωγή του.

Got it
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1756 στις: Απρίλιος 17, 2020, 04:54:35 πμ »
Όλα αυτά είναι του 19.

https://www.breitling.com/gr-en/watches/superocean/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1757 στις: Απρίλιος 17, 2020, 05:10:24 πμ »

Αναφέρομαι στο superocean II. Η σειρά superocean heritage δεν έχει καν αρίθμηση στη στεφανή, πράγματα που σημαίνει ότι δεν κάνεις κατάδυση με τέτοιο ρολόι χωρίς αρίθμηση... πράγμα που επίσης σημαίνει ότι αν πρέπει να μείνω 10 λεπτά κάτω από το νερό στα 30 μέτρα βαθος π.χ. και παραπάνω, μέσα στα σκοτάδια θα πρέπει να παρατηρήσω το ρολόι κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω για να μην μπερδευτω και να είμαι απόλυτα σίγουρος... γιατί αν μπερδευτω και προφανώς δεν έχω κάποιο άλλο όργανο μαζί μου (που έχω πάντα)... θα βρεθώ σε δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση... ακόμα και τα δευτερόλεπτα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.
Αν βρεθείς στο έλος του superocean heritage και δεν έχεις άλλο όργανο μαζί σου τότε την πατάς πολύ εύκολα... το πιο πιθανόν να κάνεις λανθασμένο υπολογισμό.
Όλα αυτά βέβαια όταν τα εργαλεία αυτά χρησιμοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες για κάτι που έχουν φτιαχτεί... τώρα αν κάποιος θέλει να το βαράει στο σπίτι κλπ όλα καλά. Αλλά ρολόι χωρίς αρίθμηση στη στεφανή δεν είναι καταδυτικό. Είναι μόνο για εφέ.
Επειδή αναφέρθηκες στα heritage.Αυτά είναι τα δικά μου.( το chrono και με αρίθμηση στη στεφάνη)

Αν θες να μιλάμε αποκλειστικά για υποθαλάσσια χρήση τότε σαν το aquatimer δεν έχει....Αν όμως περνάς πιο πολύ ώρα στη στεριά και θες ένα ρολόι που να μη χρειαστεί να το βγάλεις όταν πας να ρίξεις μια βουτιά ( αυτή τη λογική πλέον έχουν αυτά τα ρολόγια) τότε το heritage ,ιδίως το 42, είναι από τα καλύτερα all around 24/7 ρολόγια της αγοράς.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1758 στις: Απρίλιος 17, 2020, 05:13:46 πμ »

Αναφέρομαι στο superocean II. Η σειρά superocean heritage δεν έχει καν αρίθμηση στη στεφανή, πράγματα που σημαίνει ότι δεν κάνεις κατάδυση με τέτοιο ρολόι χωρίς αρίθμηση... πράγμα που επίσης σημαίνει ότι αν πρέπει να μείνω 10 λεπτά κάτω από το νερό στα 30 μέτρα βαθος π.χ. και παραπάνω, μέσα στα σκοτάδια θα πρέπει να παρατηρήσω το ρολόι κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω για να μην μπερδευτω και να είμαι απόλυτα σίγουρος... γιατί αν μπερδευτω και προφανώς δεν έχω κάποιο άλλο όργανο μαζί μου (που έχω πάντα)... θα βρεθώ σε δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση... ακόμα και τα δευτερόλεπτα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.
Αν βρεθείς στο έλος του superocean heritage και δεν έχεις άλλο όργανο μαζί σου τότε την πατάς πολύ εύκολα... το πιο πιθανόν να κάνεις λανθασμένο υπολογισμό.
Όλα αυτά βέβαια όταν τα εργαλεία αυτά χρησιμοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες για κάτι που έχουν φτιαχτεί... τώρα αν κάποιος θέλει να το βαράει στο σπίτι κλπ όλα καλά. Αλλά ρολόι χωρίς αρίθμηση στη στεφανή δεν είναι καταδυτικό. Είναι μόνο για εφέ.
Επειδή αναφέρθηκες στα heritage.Αυτά είναι τα δικά μου.( το chrono και με αρίθμηση στη στεφάνη)

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αν θες να μιλάμε αποκλειστικά για υποθαλάσσια χρήση τότε σαν το aquatimer δεν έχει....Αν όμως περνάς πιο πολύ ώρα στη στεριά και θες ένα ρολόι που να μη χρειαστεί να το βγάλεις όταν πας να ρίξεις μια βουτιά ( αυτή τη λογική πλέον έχουν αυτά τα ρολόγια) τότε το heritage ,ιδίως το 42, είναι από τα καλύτερα all around 24/7 ρολόγια της αγοράς.

Το chrono είναι πανέμορφο!
Μπράβο έχεις πολύ ωραία ρολόγια!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος BabisStinson

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1759 στις: Απρίλιος 17, 2020, 09:09:18 πμ »

Πολύ ωραία ρολόγια φίλε! Και το Aquatimer δεν είχα ξαναδεί τον χρωματικό συνδυασμό.

Επίσης πολύ ενδιαφέρον να μαθαίνουμε και εμπειρίες/πληροφορίες για τον ρόλο που θεωρητικά φτιάχνονται τα ρολόγια: Κατάδυση, υπό-θαλάσσια sport, όχι μόνο καθημερινά στον δρόμο.

Το νέο Superocean είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό, δεν θυμίζει κανένα άλλο ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1760 στις: Απρίλιος 17, 2020, 10:19:32 πμ »
[

Το chrono είναι πανέμορφο!
Μπράβο έχεις πολύ ωραία ρολόγια!!
Να σαι καλά.!! Σε ευχαριστώ . :)
Πολύ ωράίο και το chrono αλλά προτιμώ πολύ εύκολα το απλό 42αρι !!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1761 στις: Απρίλιος 17, 2020, 10:25:33 πμ »

Πολύ ωραία ρολόγια φίλε! Και το Aquatimer δεν είχα ξαναδεί τον χρωματικό συνδυασμό.

Το aquatimer είναι έρωτας.Για δε χρήση αμιγώς σε θάλασσα καλοκαίρι δε βρίσκω αντίπαλο ανεξαρτήτως τιμής.

Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος BabisStinson

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1762 στις: Απρίλιος 17, 2020, 10:27:03 πμ »
Φανταστικό Lume!  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Mike-arg

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1763 στις: Απρίλιος 17, 2020, 11:36:42 πμ »

Πολύ ωραία συλλογή όντως... το aquatimer το έχει συνάδελφος που κάνουμε καταδύσεις μαζί, είναι ρολογάρα είναι εργαλείο. Το έχω φορέσει και εγώ σε 2 καταδύσεις... όσον αφορά για το heritage όπως είπα μου αρέσει και εμένα είναι πολύ όμορφο... αλλά δεν είναι εργαλείο,  αυτό... κουκλί κατά τ´αλλα.
το aquatimer είναι ένα από τα αγαπημένα εργαλεία μαζί με ένα blancpain και το pelagos ισως 1-2 ακόμα από αλλες εταιρίες όταν μιλάμε καταδύσεις...
Να χαρείς την συλλογάρα!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1764 στις: Απρίλιος 17, 2020, 11:41:06 πμ »
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !! Το heritage είναι ρολόι καθημερινό που το φοράς και στη θάλασσα ,δλδ ότι χρειάζεται η πλειοψηφία απο ένα ρολόι,το aquatimer είναι ρολόι που φτιάχτηκε στοχευμένα για τη θάλασσα!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1765 στις: Απρίλιος 17, 2020, 11:47:11 πμ »

Πολύ κατασταλαγμένοι και γνωστές και οι δυο σας. Μας δίνετε πολύ ωραίες πληροφορίες ( συγγνώμη για το off topic)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Mike-arg

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1766 στις: Απρίλιος 17, 2020, 11:57:07 πμ »

Πολύ κατασταλαγμένοι και γνωστές και οι δυο σας. Μας δίνετε πολύ ωραίες πληροφορίες ( συγγνώμη για το off topic)
Αγάπη τα καταδυτικά... Καιρό τώρα ψάχνω να βρω κανά 2 ακόμα που δεν έχω δοκιμάσει σε κατάδυση για τώρα το καλοκαίρι, το ένα το έχει ένας ξάδερφος μπας και το δώσει για μια βουτιά κάτι που δεν πιστεύω αλλά για να δούμε αν τον καταφέρω.. Είναι ωραίο να βλέπεις το ρολόι σου πως ανταπεξέρχεται και τι δουλειά κάνει για κάτι που έχει φτιάχνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1767 στις: Απρίλιος 17, 2020, 13:14:38 μμ »
Σωστός Mike
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #1768 στις: Απρίλιος 19, 2020, 14:29:43 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1769 στις: Απρίλιος 19, 2020, 15:16:44 μμ »
Πάντως πολυ μου αρέσει που βλέπω ρολόγια no date!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions