Αναφέρομαι στο superocean II. Η σειρά superocean heritage δεν έχει καν αρίθμηση στη στεφανή, πράγματα που σημαίνει ότι δεν κάνεις κατάδυση με τέτοιο ρολόι χωρίς αρίθμηση... πράγμα που επίσης σημαίνει ότι αν πρέπει να μείνω 10 λεπτά κάτω από το νερό στα 30 μέτρα βαθος π.χ. και παραπάνω, μέσα στα σκοτάδια θα πρέπει να παρατηρήσω το ρολόι κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω για να μην μπερδευτω και να είμαι απόλυτα σίγουρος... γιατί αν μπερδευτω και προφανώς δεν έχω κάποιο άλλο όργανο μαζί μου (που έχω πάντα)... θα βρεθώ σε δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση... ακόμα και τα δευτερόλεπτα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.
Αν βρεθείς στο έλος του superocean heritage και δεν έχεις άλλο όργανο μαζί σου τότε την πατάς πολύ εύκολα... το πιο πιθανόν να κάνεις λανθασμένο υπολογισμό.
Όλα αυτά βέβαια όταν τα εργαλεία αυτά χρησιμοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες για κάτι που έχουν φτιαχτεί... τώρα αν κάποιος θέλει να το βαράει στο σπίτι κλπ όλα καλά. Αλλά ρολόι χωρίς αρίθμηση στη στεφανή δεν είναι καταδυτικό. Είναι μόνο για εφέ.
Επειδή αναφέρθηκες στα heritage.Αυτά είναι τα δικά μου.( το chrono και με αρίθμηση στη στεφάνη)

Αν θες να μιλάμε αποκλειστικά για υποθαλάσσια χρήση τότε σαν το aquatimer δεν έχει....Αν όμως περνάς πιο πολύ ώρα στη στεριά και θες ένα ρολόι που να μη χρειαστεί να το βγάλεις όταν πας να ρίξεις μια βουτιά ( αυτή τη λογική πλέον έχουν αυτά τα ρολόγια) τότε το heritage ,ιδίως το 42, είναι από τα καλύτερα all around 24/7 ρολόγια της αγοράς.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk