Αποστολέας Θέμα: Breitling  (Αναγνώστηκε 452069 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
Απ: Breitling
« Απάντηση #75 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 09:36:16 πμ »
Ουτε εγω καταλαβα τι θελει να πει ο Elio 8)

μαλλον οτι, το συγκεκριμενο βιντεο δυσφημει την Breitling!!
(και εχει δικιο..)
+1000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 09:42:10 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Jr. Member
  • *
  • B01: The mechanical chronograph has a new name!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 11:34:28 πμ »

Γιατί τέτοιο κόμπλεξ με την Βreitling?
Εσυ γιατι τετοιο κολλημα με την Breitling?
Γιατί είναι μια ανεξάρτητη ελβετική εταιρεία με μια απο τις μεγαλύτερες ιστορίες στον τομέα του χρονογράφου, απο τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά ρολόγια που έχω δει. Δικαίωμα σου φυσικά είναι να μη σου αρέσουν τα Breitling και φυσικά η άποψή σου είναι κοινώς αποδεκτή, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η Breitling δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τη Rolex. Αν δεν είναι με την Rolex, τότε που την κατατάσεις; Με την Hamilton, την Longines, ή την Baume Mercier? Δηλαδή καταντάει αστείο. Όσον αφορά για το βίντεο ξέρω πολυ καλα αν δυσφημεί την εταιρεία ή όχι και ναι την δυσφημεί αφού φοράνε replica οι κύριοι.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 03, 2011, 11:51:19 πμ από K_O_S_T_A_S »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Breitling Chronomat Evolution
"     "      "     "       "      B01
Omega Seamaster Planet Ocean
Rolex Datejust Rolesor 36mm Ref. 116231

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 12:00:01 μμ »
Πω πω. Αν δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να παρω Β (εκτος ισως απο ενα ΑΟPA) μετα το συγκεκριμενο κομματι, βιντεο πιστευω πως ηταν και η ταφοπλακα σε οποια σκεψη με ταλανιζε καποιες φορες.  :(

Αρα Ηλια ουτε Mercedes ουτε BMW θα αγοραζες ποτε αφου τα ''μοστραρουν'' καλογυαλισμενα οι ραπερ στα video clip τους.

ΥΓ.Τα Breitling-ο Θεος να τα κανει-που υποτιθεται οτι φορανε στο βιντεοκλιπ ειναι ολα καλογυαλισμενες μουφες.Δεν υπαρχουν αυτα τα μοντελα ουτε υπηρξαν ποτε στον καταλογο της Β.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 12:19:00 μμ »
Πω πω. Αν δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να παρω Β (εκτος ισως απο ενα ΑΟPA) μετα το συγκεκριμενο κομματι, βιντεο πιστευω πως ηταν και η ταφοπλακα σε οποια σκεψη με ταλανιζε καποιες φορες.  :(

Αρα Ηλια ουτε Mercedes ουτε BMW θα αγοραζες ποτε αφου τα ''μοστραρουν'' καλογυαλισμενα οι ραπερ στα video clip τους.

Φυσικα και οχι.  Τα μοντελα που μου αρεσουν απο αυτες τις δυο εταιρειες δεν τα γνωριζουν οι ραπερ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 12:24:01 μμ »

Γιατί τέτοιο κόμπλεξ με την Βreitling?
Εσυ γιατι τετοιο κολλημα με την Breitling?
Γιατί είναι μια ανεξάρτητη ελβετική εταιρεία με μια απο τις μεγαλύτερες ιστορίες στον τομέα του χρονογράφου, απο τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά ρολόγια που έχω δει. Δικαίωμα σου φυσικά είναι να μη σου αρέσουν τα Breitling και φυσικά η άποψή σου είναι κοινώς αποδεκτή, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η Breitling δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τη Rolex. Αν δεν είναι με την Rolex, τότε που την κατατάσεις; Με την Hamilton, την Longines, ή την Baume Mercier? Δηλαδή καταντάει αστείο. Όσον αφορά για το βίντεο ξέρω πολυ καλα αν δυσφημεί την εταιρεία ή όχι και ναι την δυσφημεί αφού φοράνε replica οι κύριοι.

H Breitling ειναι μια ιστορικοτατη εταιρεια. Εχει βγαλει στο παρελθον κυριως εξαιρετικα κομματια. Φυσικα και δεν την βαζω στο ιδιο επιπεδο με την Χαμιλτον αλλα στα ματια μου δεν ειναι ουτε στο ιδιο επιπεδο με την Ρολεξ, την IWC, την Ομεγα. Ειναι πιο κατω.
Και παλι ακρως υποκειμενικα τα ρολογια της δεν μου αρεσουν γιατι ειναι ακρως Βαρυφορτωμενα, γυαλιστερα, πολυ Bling για τα γουστα μου. Διακιωμα σου κα εσενα να σου αρεσουν. Ολοι ειμαστε διαφορετικοι. Διακρινω ομως μια εμμονη να πεισεις πως η Breitling ειναι σουπερ και ντουπερ και ολοι οι αλλοι ειναι υπο. Οταν το παμε οπαδικα φιλοι μου τοτε χανεται το νοημα πιστευω.

Φιλικα

Ηλιας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 12:24:46 μμ »

Φυσικα και οχι.  Τα μοντελα που μου αρεσουν απο αυτες τις δυο εταιρειες δεν τα γνωριζουν οι ραπερ.

Εννοεις οτι σου αρεσουν οι μικρες σειρες ή τα παλιοτερα μοντελα?Οκ,εγω σου μιλαω για τις εταιρειες καθ'αυτου.
Δλδ το οτι ειναι οι αγαπημενες μεταξυ των ραπερ ακυρωνει το γεγονος οτι βγαζουν εξαιρετικα αυτοκινητα-προιοντα?
Και θα τις ''τιμωρουσες'' σαν μαρκες επειδη τις χρησιμοποιουν οι ραπερ για ''μουρη''?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 12:29:33 μμ »
Και παλι ακρως υποκειμενικα τα ρολογια της δεν μου αρεσουν γιατι ειναι ακρως Βαρυφορτωμενα, γυαλιστερα, πολυ Bling για τα γουστα μου. Διακιωμα σου κα εσενα να σου αρεσουν. Ολοι ειμαστε διαφορετικοι. Διακρινω ομως μια εμμονη να πεισεις πως η Breitling ειναι σουπερ και ντουπερ και ολοι οι αλλοι ειναι υπο. Οταν το παμε οπαδικα φιλοι μου τοτε χανεται το νοημα πιστευω.

Εδω εχεις απολυτο δικιο.
Η Breitling απο ολες τις μαρκες εχει τους πιο φανατικους φιλους αλλα και τους πιο φανατικους εχθρους.
Αν βρεις 5 να λατρευουν τη B θα βρεις ανετα κι αλλους 5 να τη μισουν.
Σχεδον παντα ετσι ητανε και η εταιρεια αυτο το δρομο ακολουθουσε και ακολουθει χωρις να θελει να το αλλαξει.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 12:35:42 μμ »

Εννοεις οτι σου αρεσουν οι μικρες σειρες ή τα παλιοτερα μοντελα?Οκ,εγω σου μιλαω για τις εταιρειες καθ'αυτου.
Δλδ το οτι ειναι οι αγαπημενες μεταξυ των ραπερ ακυρωνει το γεγονος οτι βγαζουν εξαιρετικα αυτοκινητα-προιοντα?
Και θα τις ''τιμωρουσες'' σαν μαρκες επειδη τις χρησιμοποιουν οι ραπερ για ''μουρη''?
Δεν τιμωρω κανεναν. Μονο ο Θεος τιμωρει, και ο Τσακ Νορρις ισως.
Τα μοντελα που οδηγουν οι ραππερ 1) δεν μου αρεσουν 2) Δεν μου αρεσει γιατι τα κανουν καραγκιοζιλιδικα (ζαντες με διαμαντακια κτλ)
Ναι βγαζουν εξαιρετικα προιοντα, ομως εγω θα διαλεγα μοντελα παλαιοτερα πχ 635csi, M3 E30, κτλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 12:38:49 μμ »
Σχεδον παντα ετσι ητανε και η εταιρεια αυτο το δρομο ακολουθουσε και ακολουθει χωρις να θελει να το αλλαξει.

Μεγαλη της Μαγκια να ακολουθει τον δικο της δρομο..... και επισης μαγκια της να μην θελει να το αλλαξει αυτο. Υποκλινομαι. Δεν μισω καμμια εταιρεια, απλα τα προιοντα της με ελαχιστες εξαιρεσεις δεν μου αρεσουν για τα γουστα μου.
Μην το κανουμε ομως και ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, ΠΟΡΣΕ-ΦΕΡΡΑΡΙ, ΚΑΝΟΝ-ΝΙΚΟΝ, κτλ Γελοιοτητες!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Οκτώβριος 11, 2011, 16:11:07 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Οκτώβριος 11, 2011, 16:44:14 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #87 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 09:58:11 πμ »
το σμηνος κανει δοκιμες πανω απο καλαμακι κ φαληρο!!  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 10:03:51 πμ »
το σμηνος κανει δοκιμες πανω απο καλαμακι κ φαληρο!!  :)

Πριν από 10 λεπτά πέρασσαν σε σχηματισμό  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 10:07:47 πμ »
Επίσης, το Σάββατο 15/10/2011 έχει και αγωνιστικό event στο Τατόι. Επειδή στη δουλειά είναι μπλοκαρισμένο το fb, όποιος μπορεί ας ρίξει μια ματιά στο παρακάτω link και να μας πει τί είναι.

http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CCQQFjAB&url=http%3A%2F%2Fel-gr.facebook.com%2Fpages%2FMesogeion-Aeroclub%2F104998536215782&rct=j&q=%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BF%20%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%20%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82%2015%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82%202011&ei=_t6XTv_JIsbJsgafm8SGBA&usg=AFQjCNEXej69L3l4O2fuitdqChdDTnjmPw&cad=rja
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci