Γιατί τέτοιο κόμπλεξ με την Βreitling?
Εσυ γιατι τετοιο κολλημα με την Breitling?
Γιατί είναι μια ανεξάρτητη ελβετική εταιρεία με μια απο τις μεγαλύτερες ιστορίες στον τομέα του χρονογράφου, απο τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά ρολόγια που έχω δει. Δικαίωμα σου φυσικά είναι να μη σου αρέσουν τα Breitling και φυσικά η άποψή σου είναι κοινώς αποδεκτή, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η Breitling δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τη Rolex. Αν δεν είναι με την Rolex, τότε που την κατατάσεις; Με την Hamilton, την Longines, ή την Baume Mercier? Δηλαδή καταντάει αστείο. Όσον αφορά για το βίντεο ξέρω πολυ καλα αν δυσφημεί την εταιρεία ή όχι και ναι την δυσφημεί αφού φοράνε replica οι κύριοι.
H Breitling ειναι μια ιστορικοτατη εταιρεια. Εχει βγαλει στο παρελθον κυριως εξαιρετικα κομματια. Φυσικα και δεν την βαζω στο ιδιο επιπεδο με την Χαμιλτον αλλα στα ματια μου δεν ειναι ουτε στο ιδιο επιπεδο με την Ρολεξ, την IWC, την Ομεγα. Ειναι πιο κατω.
Και παλι ακρως υποκειμενικα τα ρολογια της δεν μου αρεσουν γιατι ειναι ακρως Βαρυφορτωμενα, γυαλιστερα, πολυ Bling για τα γουστα μου. Διακιωμα σου κα εσενα να σου αρεσουν. Ολοι ειμαστε διαφορετικοι. Διακρινω ομως μια εμμονη να πεισεις πως η Breitling ειναι σουπερ και ντουπερ και ολοι οι αλλοι ειναι υπο. Οταν το παμε οπαδικα φιλοι μου τοτε χανεται το νοημα πιστευω.
Φιλικα
Ηλιας