Παιδιά το ότι κάποιος στάθηκε τυχερός και βρήκε ένα ρολόι πραγματικό NOS και όχι ΝΟS από τα lidl που πουλάνε οι περισσότεροι τι σημαίνει?
Ότι θα πρέπει να το πουλήσει στα απίστευτα λίγα χρήματα που το πήρε?
Δεν κρίνω την συγκεκριμένη τιμή γιατί στην Ελλάδα ζούμε και θα πρέπει κάποιος να συμπεριλάβει στις τιμές και το παζάρι του Έλληνα και για αυτό φαντάζομαι είναι υψηλή, όπως και για το γεγονός ότι είναι πραγματικά καινούριο και με εγγύηση πράγμα πολύ σπάνιο.
Και είμαι σίγουρος ότι η τιμή της αγγελίας αυτής δεν αφορά το ρολόι αυτό καθεαυτό αλλά το ότι αγοράστηκε όπως αγοράστηκε. Αν το είχε μεταχειρισμένο από παλιά δεν θα ζητούσε τόσα άλλα κοντά στα λεφτά που δίνουν στο chrono24 τα οποία δεν είναι και τσάμπα.
Και επειδή ένας από τους τυχερούς του συγκεκριμένου καταστήματος ήμουν και εγώ, καλύτερα να μην αναφέρω ποοοοοοοοοοοοοσοι άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο και ειδικά άνθρωποι που δεν έχω ξαναακουσει ποτέ μου από όλη την ελλαδα (δεν ξέρω καν πως βρήκαν το κινητό μου) να μου κάνουν προσφορές. Άλλες σοβαρές και άλλες ακριβώς στην τιμή που τα πήρα. Και μάλιστα πριν καν βάλω αγγελία.
Ανήθικο πχ θα θεωρούσα από μέρους μου, να βάλω αγγελία κάποιο από τα ρολόγια αυτά μέσα στο φόρουμ και να ζητάω όσα θα ήθελα.
Από την στιγμή που θα το έκανα κάπου αλλού και αν θέλει κάποιος συλλέκτης να το πάρει ως σπάνιο που είναι, πραγματικά δεν βρίσκω το μεμπτό.
Και όποιος διαφωνεί, να ανεβάσω δύο αγγελίες αυτά που πήρα στην τιμή που τα πήρα να δω πόσοι θα σφαχτούν να τα πάρουν και αν το κάνουν για να τα φορέσουν ή όχι.
Δύο άτομα μόνο θα το έκαναν για να τα χαρούν και για αυτό αν κάποια στιγμή σκεφτώ να τα δώσω θα είναι σε εκείνους.
Και περιμένω τώρα από όσους έχουν πάρει πχ ρολεξ με 3Κ να μου κάνουν μια προσφορά στα ίδια χρήματα, άντε 3,5Κ να μην με πουν και γύφτο ή 4 να το παίξω και large. 
Σοβαρά περιμένω όμως ε?
Όπως και για ένα moon στα 2500.
Και άλλα φυσικά ακριβά ρολόγια αγορασμένα σε τιμές ΠΑΣΟΚΚαι που είστε? NOS τα θέλω ε? Άντε άψογα μεταχειρισμένα.
Όχι τίποτα σαπακια χωρίς κουτιά χαρτιά.