Γιατι αρπαζεσαι δεν καταλαβα - εκτος αν δε διαβασα κατι καλα.
Τι σε νοιαζει εσενα τι εκανε ο αλλος( ενταξει φιλος σου προφανως) αλλα δεν εισαι υπολογος εσυ.
Και το παραδειγμα με τα ρλξ και τα moonwatch ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αστοχα, διοτι ανεξαρτητως τιμης αγορας, αν μπουν σε σωστη τιμη , θα εξαφανιστουν!!!!
Το εν λογω ρολοι ομως αποτελει , να μην πω....
Ο χρονος θα δειξει.
Ολοι κρινομαστε απο τη συμπεριφορα μας, ολοι ανεξαιρετως....
Γιώργο δεν απολογουμαι για κανέναν και ειλικρινά δεν με νοιάζει και για το συγκεκριμένο ρολόι.
Γνωστός μου είναι ο συγκεκριμένος ναι αλλά και αυτό δεν με πειράζει.
Με πειράζει όμως η νοοτροπία του να κάτσω να ψάξω που βάζει κάποιος αγγελία και πόσο για να κρίνω εύκολα το ποιόν του.
Βέβαια είναι σημείο των καιρών αυτό αλλά δεν παύει να ενοχλεί.
Να πω ότι μπήκε αγγελία εδώ να πω οκ, ρε μλκ πριν μέρες το πήρες τόσο και πας να βγάλεις μεροκάματο από εμάς?
Αλλά δεν έγινε έτσι.
Και είδες πόσο εύκολα κατέληξε και η κουβέντα σε εμένα πχ.
Ειλικρινά δηλαδή κάποιος ενδιαφέρθηκε για speedmaster μπλε cart edition και απλά έπεσε στην αγγελία μου ή υπάρχουν άνθρωποι που ψαχουλευουν απλά για να δημιουργούν θέματα εκ του μη όντως?
Και αν ψάχνουν, με τι σκοπό να ψάχνουν? Να αγοράσουν κάποιο που τους αρέσει ή αν τους κάτσει καμιά ευκαιρία να εκμεταλλευτούν?
Αλλά αν κάτσει η καλή σε κάποιον άλλο είναι @&#&@_#_#

Και μαζί μιλήσαμε και είδες ότι σου είπα την τιμή που τα πήρα και μάλιστα την πραγματική του μπλέ.
Όποιος βρει σε τέτοιες τιμές τέτοια ρολόγια απλά τα αγοράζει και μετά σκέφτεται τι θα κάνει. Όποιος δεν το σκεφτεί απλά ψεύδεται ή δεν έχει διαθέσιμα τα χρήματα εκείνη την ώρα.
Πολύ θα ήθελα πάντως να βγει να δώσει το παρόν αυτός που τα ζήτησε αφότου τα είχα κλείσει ήδη, προσφέροντας καπέλο.
Να καμαρώσω συμφορουμιτη

Και θα ήθελα επίσης να μου πει ποιος δίνει το κινητό μου σε αγνώστους που με παίρνουν κάθε λίγες μέρες και μου ζητάνε το λευκό δίνοντας γη και ουρανό.
Ειλικρινά πρέπει να έχω απαντήσει σε πάνω από 10 προσφορές χωρίς αγγελία.