Αποστολέας Θέμα: Omega  (Αναγνώστηκε 1086435 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Omega
« Απάντηση #6840 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 15:50:08 μμ »
Παιδιά το ότι κάποιος στάθηκε τυχερός και βρήκε ένα ρολόι πραγματικό NOS και όχι ΝΟS από τα lidl που πουλάνε οι περισσότεροι τι σημαίνει?

Ότι θα πρέπει να το πουλήσει στα απίστευτα λίγα χρήματα που το πήρε?

Δεν κρίνω την συγκεκριμένη τιμή γιατί στην Ελλάδα ζούμε και θα πρέπει κάποιος να συμπεριλάβει στις τιμές και το παζάρι του Έλληνα και για αυτό φαντάζομαι είναι υψηλή, όπως και για το γεγονός ότι είναι πραγματικά καινούριο και με εγγύηση πράγμα πολύ σπάνιο.

Και είμαι σίγουρος ότι η τιμή της αγγελίας αυτής δεν αφορά το ρολόι αυτό καθεαυτό αλλά το ότι αγοράστηκε όπως αγοράστηκε. Αν το είχε μεταχειρισμένο από παλιά δεν θα ζητούσε τόσα άλλα κοντά στα λεφτά που δίνουν στο chrono24 τα οποία δεν είναι και τσάμπα.

Και επειδή ένας από τους τυχερούς του συγκεκριμένου καταστήματος ήμουν και εγώ, καλύτερα να μην αναφέρω ποοοοοοοοοοοοοσοι άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο και ειδικά άνθρωποι που δεν έχω ξαναακουσει ποτέ μου από όλη την ελλαδα (δεν ξέρω καν πως βρήκαν το κινητό μου) να μου κάνουν προσφορές. Άλλες σοβαρές και άλλες ακριβώς στην τιμή που τα πήρα. Και μάλιστα πριν καν βάλω αγγελία.

Ανήθικο πχ θα θεωρούσα από μέρους μου, να βάλω αγγελία κάποιο από τα ρολόγια αυτά μέσα στο φόρουμ και να ζητάω όσα θα ήθελα.

Από την στιγμή που θα το έκανα κάπου αλλού και αν θέλει κάποιος συλλέκτης να το πάρει ως σπάνιο που είναι, πραγματικά δεν βρίσκω το μεμπτό.

Και όποιος διαφωνεί, να ανεβάσω δύο αγγελίες αυτά που πήρα στην τιμή που τα πήρα να δω πόσοι θα σφαχτούν να τα πάρουν και αν το κάνουν για να τα φορέσουν ή όχι.

Δύο άτομα μόνο θα το έκαναν για να τα χαρούν και για αυτό αν κάποια στιγμή σκεφτώ να τα δώσω θα είναι σε εκείνους.

Και περιμένω τώρα από όσους έχουν πάρει πχ ρολεξ με 3Κ να μου κάνουν μια προσφορά στα ίδια χρήματα, άντε 3,5Κ να μην με πουν και γύφτο ή 4 να το παίξω και large.  :D

Σοβαρά περιμένω όμως ε?

Όπως και για ένα moon στα 2500.

Και άλλα φυσικά ακριβά ρολόγια αγορασμένα σε τιμές ΠΑΣΟΚ

Και που είστε? NOS τα θέλω ε? Άντε άψογα μεταχειρισμένα.
Όχι τίποτα σαπακια χωρίς κουτιά χαρτιά.
Πως τους πετσόκοψες ετσι; :D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
WasteG8,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6841 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 15:50:38 μμ »
Κάποιο λάθος κάνεις ;D

Ααα, αυτό δεν το ήξερα.. πάω πάσο τότε!!! Αφού το λέει ο Ντάνος, τέλος..χαχαχαχα
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Makis2020,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6842 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 15:55:44 μμ »
Βασίλη αν συμπεριλαμβάνει αυτό που λες και εμενα, το να κατηγορείς εσύ για προμο νομίζω είναι λίγο θράσος μιας που δεν ξέρω αν κάνεις και κάτι άλλο πέρα από το να προμοταρεις την Β.

Για να απαντήσω για τον λόγο της παρουσίασης που είναι ευλογη η απορία, μόνο μειονέκτημα είναι το ότι παρουσίασα τα ρολόγια μου εδώ αν είχα σκοπό καπάκι να τα δώσω γιατί όλοι ήξεραν πόσο τα πήρα. Άσε που δεν τα έβαλα αγγελία εδώ.

Τα παρουσίασα όμως γιατί ο ενθουσιασμός μου που τα βρήκα όπως τα βρήκα, ήταν μεγάλος και αληθινός όπως και η συμπάθεια μου στην Ω.

Τα πολλά τηλέφωνα αμέσως μετά από αρκετούς, με έκαναν να συνειδητοποιήσω την αξία τους και να μου βάλουν ιδέες. Και πάλι όμως αγγελία εδώ ή σε Ελληνικό φόρουμ, σελίδα ή κολώνα δεν μπήκαν.

Φίλε San αν σε παρεξήγησα συγνώμη αλλά νομίζω ότι έχω μπει άθελά μου σε ένα αμυντικό mode.
Κάτσε κάτσε .Γιατί κανείς επίθεση χωρίς λόγο.Βγαλτα αυτά που έχεις μέσα σου βέβαια για μένα ότι δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο απο ρολόγια :D πέρα από τη breitling .
Ειπα ότι αυτές οι παρουσιάσεις συν τοις αλλοιώς γίνονται και να γίνεται κουβέντα . Έτσι σε συμπεριλαμβάνω ,Όπως κι αυτά που λέω εγώ γίνονται για το κουβέντα να γινεται . Δεν είπα ότι γίνονται για όλους τους λόγους που ανέφερα,Κάθε ποστ έχει διαφορετικό σκοπό .
Πάντως χαίρομαι που μέσα από αυτό τα είπες και ξαλαφρώσες για μένα .Αν αυτό πιστεύεις κακώς το κράταγες τόσο καιρό μέσα σου. Και ναι,δεν ξέρω τίποτα άλλο από ρολόγια , :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος SAn

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #6843 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 15:59:06 μμ »

Φίλε San αν σε παρεξήγησα συγνώμη αλλά νομίζω ότι έχω μπει άθελά μου σε ένα αμυντικό mode.

Με παρεξήγησες σίγουρα, όχι αν. Όλα καλά, καταλαβαίνω πως ο γραπτός λόγος κάποιες φορές σε συνδυασμό με το ότι δεν γνωριζόμαστε, μπορεί να δημιουργήσει θέματα.
Προχωράμε!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
WasteG8,
No reactions
Seiko, κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6844 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:04:46 μμ »
Ααα, αυτό δεν το ήξερα.. πάω πάσο τότε!!! Αφού το λέει ο Ντάνος, τέλος..χαχαχαχα
παλιο,λίγο κάπως να μιλάς για ξένες κωλο...δες  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6845 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:05:00 μμ »
Κάτσε κάτσε .Γιατί κανείς επίθεση χωρίς λόγο.Βγαλτα αυτά που έχεις μέσα σου βέβαια για μένα ότι δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο απο ρολόγια :D πέρα από τη breitling .
Ειπα ότι αυτές οι παρουσιάσεις συν τοις αλλοιώς γίνονται και να γίνεται κουβέντα . Έτσι σε συμπεριλαμβάνω ,Όπως κι αυτά που λέω εγώ γίνονται για το κουβέντα να γινεται . Δεν είπα ότι γίνονται για όλους τους λόγους που ανέφερα,Κάθε ποστ έχει διαφορετικό σκοπό .
Πάντως χαίρομαι που μέσα από αυτό τα είπες και ξαλαφρώσες για μένα .Αν αυτό πιστεύεις κακώς το κράταγες τόσο καιρό μέσα σου. Και ναι,δεν ξέρω τίποτα άλλο από ρολόγια , :D :D

επίθεση επί προσωπικού δεν κάνω ποτέ και ασφαλώς δεν εννοούσα αν ξέρεις να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου πέρα την προώθηση των Β.

Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για τα ποστ σου εντός φόρουμ που όντως αυτό κάνεις.

Οπότε το να κατηγορείς εμένα ότι παρουσίασα κάτι μόνο ως promotion  με σκοπό να το πουλήσω απαιτεί θράσος.

Και βεβαίως φαντασία μιας που ποτέ δεν έβαλα αγγελία εντός Ελλάδας οπότε σε ποιον το προμοταρω?  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6846 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:11:53 μμ »

επίθεση επί προσωπικού δεν κάνω ποτέ και ασφαλώς δεν εννοούσα αν ξέρεις να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου πέρα την προώθηση των Β.

Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για τα ποστ σου εντός φόρουμ που όντως αυτό κάνεις.

Οπότε το να κατηγορείς εμένα ότι παρουσίασα κάτι μόνο ως promotion  με σκοπό να το πουλήσω απαιτεί θράσος.

Και βεβαίως φαντασία μιας που ποτέ δεν έβαλα αγγελία εντός Ελλάδας οπότε σε ποιον το προμοταρω?  ::)
Σου απάντησα πως αυτά τα ποστ γίνονται. Άλλα για promo,άλλα για κουβέντα να γίνεται ,αλλά για τα wow και τα συγχαρηκια ,Δεν είπα ότι εσυ το έκανες για promo . Εσυ το έκανες για τη κουβέντα.Γιατί επιμένεις να λες κάτι άλλο από αυτό που σου εξήγησα ,Τα αλλά που λες δε τα σχολιάζω,Βλέπω πως απλώς έχετε πολλά θέματα που κακώς τα κρατάτε μέσα σας,  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6847 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:15:03 μμ »
Επειδή και εγώ κρατάω πολλά μέσα μού νομίζω είναι η ώρα να πω μερικά.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6848 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:17:56 μμ »
-Όταν ήμουν μικρός ήμουν καψουρακος με τη βιτσιοζα καθηγήτρια μου στα αγγλικά.
-Την ημέρα που απολύθηκα από το στρατό ο λοχαγός μου,μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί από τις πολλές φυλακές δεν περίμενε μα τα καταφέρω.
- Τα βράδια όταν κοιμάμαι, ονειρεύομαι ρολόγια και με.το που ξυπνάω κοιτάω τον καρπό μού αν ως εκ θαύματος τα φοράω
-

-

-

friendly
0
funny
2
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Spyoly,yannisb,
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6849 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:18:02 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6850 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:18:06 μμ »
Επειδή και εγώ κρατάω πολλά μέσα μού νομίζω είναι η ώρα να πω μερικά.

Ελεύθερα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6851 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:19:11 μμ »
Ελεύθερα

Γιατρέ μου

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6852 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:19:31 μμ »
-Όταν ήμουν μικρός ήμουν καψουρακος με τη βιτσιοζα καθηγήτρια μου στα αγγλικά.
-Την ημέρα που απολύθηκα από το στρατό ο λοχαγός μου,μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί από τις πολλές φυλακές δεν περίμενε μα τα καταφέρω.
- Τα βράδια όταν κοιμάμαι, ονειρεύομαι ρολόγια και με.το που ξυπνάω κοιτάω τον καρπό μού αν ως εκ θαύματος τα φοράω
-

-

-

Να γιατί ξεσπάς στα ρολόγια,φταίει η καθηγήτρια!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6853 στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 16:19:55 μμ »
Να γιατί ξεσπάς στα ρολόγια,φταίει η καθηγήτρια!
Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα κλαίω λέμε με τσακισες

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions