Ρολογοτσαρκα μετά από 11 μήνες σχεδόν και πήγα καρφί για κάποια κομμάτια που με ενδιαφέρουν:
Tudor Pelagos

Πολύ ομορφο και ποιοτικό. Έχει ωραία κάσα με κοντά σχετικά lugs, αλλά είναι ψηλό. Το τιτάνιο το σώζει καθώς δίνει χαμηλό βάρος που βοηθάει γιατί δείχνει μεγάλο ρολόι σχετικά.
Tudor Pelagos LHD

Τα ίδια με πάνω, με ελκύει το κόκκινο logo και η αρίθμηση πίσω. Αλλά το lefty είναι λίγο mindfuck. Προσπάθησα να το κουρδίζω και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ούτε πως ξεβιδωνει. Ενδιαφερουσα η κουβέντα με τον πωλητή ο οποίος μου ανέφερε ότι το LHD πουλάει σαφώς το περισσότερο από όλα τα pelagos.
Breitling Superocean 44

Φοβερό κομμάτι, παρόλο που είναι 44αρι κάθεται όμορφα νομίζω, το πράσινο σίγουρα το αγαπημένο μου. Σε περίπτωση αλλαγής το ΝΑΤΟ βγαίνει πριν βγω από το μαγαζί. Δυστυχώς χρειάζεται ένα χιλιάρικο (δολάρια) για το μπρασελέ.
Ξενέρωσα όμως γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι είχε πάθει Seiko, καθώς το bezel ήταν misaligned...
Breitling Superocean 42

Βρείτε τις διάφορες. Ακόμα και τώρα μου πήρε ώρα να θυμηθώ ποιο είναι το 42αρι αφού από πάνω δεν έχει τεράστια διαφορα από το 44. Έχει όμως από το πλάι, το 42 είναι σημαντικά λεπτότερο. Αν έβγαζε το πράσινο σε 42, με μπρασελέ και χωρίς misalignment, το είχα πάρει επιτόπου.
Breitling Chronomat B01 42

Μηχαναρα αλλά εμενα δεν μου κάθησε καθόλου καλά. Υπερβολικά γυαλιστερό, ψηλό, με κάσα που ανοίγει προς τα πάνω και το κάνει μεγαλύτερο και με ψηλό κέντρο βάρους (αν βγάζει νόημα). Και τιμή φαρμακείο...